poziomkaaa 22.05.07, 10:34 potrzebuje naprwde najlzejszą spacerówke, a wiem ze producenci nieraz nie pisza prawdy o wadze. prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_wroclaw Re: ile naprawde waży chiico caddy i eurobaby sor 22.05.07, 10:47 Njalżejsza parasolka to chyba Maclaren Volo. Niestety wyczerpały mi się baterie w wadze i nie mogę zważyć Caddy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: ile naprawde waży chiico caddy i eurobaby sor 22.05.07, 10:54 ale ten volo jest jednak droższy... no ale tez sie nad nim zastanwiam.. juz sama nie wiem... czy naprwde jest lzejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: ile naprawde waży chiico caddy i eurobaby sor 22.05.07, 17:43 Sorento jest naprawde fajny i ma fajną amotyzację. waży 5,5 kg- sama po zakupie zwazyłam aby sie dokładnie przekonać. Jestem z niego bardzo zadowolona a mam go od marca.caddy ponoć jest cięższy, tak samo jak buggy z baby design. a volo może i fajny bo super lekki, ale nie ma wogóle regulowanego oparcia:( no icena wyzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaaroo ~ caddy 23.05.07, 09:33 Caddy na pewno nie waży więcej niż 5,5 kg, bo porównywałam go w sklepie z moim wózkiem (Delti Duck), który tyle waży - dokładnie 5,4 kg i Chicco był tak samo lekki, albo nawet ciut lżejszy. Natomiast prawdą jest, że wózek Baby Design Bunny, którego wagę podają jako 5,5 kg, jest w rzeczywistości przynajmniej o 1 kg cięższy jeśli nie więcej, różnica jest bardzo wyraźna. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: ~ caddy 23.05.07, 09:54 Potwierdzam caddy ne wazy więcej jak 5,5 kg jest naprawdę leciutki. Ja jeżdżę teraz 4 kilowym Bebe Confort Vit i ten jest rzeczywiscie leciutki jak piórko,prowadzi się praktycznie jednym paluszkiem ale jest drogi i nie rozkłada się oparcie. Odpowiedz Link Zgłoś