Dodaj do ulubionych

Polecam wózek Esprit

15.06.07, 16:02
Kupiliśmy ją z myślą o wyjeździe ale jest tak fajniutka,ładna,zwrotna i
leciutka,że z powodzeniem posłuży nam jako letnia i wiosenna spacerówka.Ma 4
stopniową regulację oparcia,regulowany podnóżek,5 punktowe pasy,odpinaną
budke,mięciutki zagłówek,itp.Jest naprawdę super.Muszę tylko przyznać,że na
allegro jest droższy.Ja za swój w sklepie zapłaciłam 239zł.Dla mam,które chcą
mieć wygodny,leciutki wózek a do tego ładny i w przystępnej cenie-POLECAM!!

www.allegro.pl/item206304316_hit_esprit_black_lekka_spacerowka_hauck_folia.html
Obserwuj wątek
    • phi.phi Napisz coś o składaniu 16.06.07, 00:17
      i rozkładaniu tego wózka proszę :-)
    • mamatie up 05.07.07, 21:25
      No właśnie jak ze składaniem, rozkładaniem, jak z dostępem do kosza, jak działa
      budka, jak sie podbija i czy myślisz, że starczy do końca okresu wózkowego.
      Oparcie na regulowane na paskach czy na zapadkę? Jak jeszcze coś wymyślę dam
      znać. Ja wciąż poszukuję a wymiary u cena dość atrakcyjne.
    • mamatie Re: Polecam wózek Esprit 06.07.07, 08:28
      I jeszcze jedno: czy koła są amortyzowana a jak nie to czy trzęsie dzieckiem i
      jaka jest głębokość siedziska bez podniesionego podnóżka?
      Pozdrawiamy.
      • mika1332 Re: Polecam wózek Esprit 06.07.07, 12:24
        Wózek składa się jak zwykłą parasolkę,dosłownie jedną nogą,ma rączkę do
        przenoszenia złożonego wózka.Kółka nie mają amortyzacji ale według mnie jeździ
        się nim naprawdę wygodnie.Głębokość siedziska przy podniesionym podnóżku to 33
        a przy opuszczonym 21cm ale jest on dość płynnie regulowany więc tak naprawdę
        ta głębokość przy opuszczonym tak nie do końca może być większa.Ja wożę w tym
        wózeczku 9 miesięcznego synka i jestem bardzo zadowolona.
        • mika1332 Re: i jeszcze... 06.07.07, 12:28
          oparcie gerulowane jest za pomocą dwóch przełączników po bokach wózka,nie za
          pomocą pasków,mniej więcej tak jak na zapadkę,wózek jest dość sztywny ale
          prowadzi się go bardzo dobrze a co do czasu jego używania to kupiłam go bo
          poleciła mi ten wózek znajoma,która wozi w nim swoją 4letnią córkę więc z
          powodzeniem starczy do końca wózkowania
          • mika1332 Re: budka 06.07.07, 12:35

• pacsirta Re: Polecam wózek Esprit 06.07.07, 13:15
      A jak z materiałem? Czy nie wygląda, jakby miał się za chwile podrzeć, bo takie
      opinie widziałam o hauckach?
      Czy ta koleżanka (od 4-letniej córki) używa już swojej spacerówki od dawna? Mam
      na myśli stan wózka po dłuższej eksploatacji.
      Miałam zamiar kupić jakiś lekki wózek haucka, ale naczytałam się trochę
      negatywnych opinii i teraz już sama nie wiem, co robić (bo były też opinie
      zadowolonych użytkowników)...
      • mika1332 Re: Polecam wózek Esprit 07.07.07, 13:40

• mika1332 Re: a co do Haucków 07.07.07, 13:42

• mamatie Re: a co do Haucków 07.07.07, 21:49
          Dzięki "mika", a jaki masz kolor bo ten czarny to na lato to mi się nie widzi:)
          • mika1332 Re: czerwony z czanym napisem 08.07.07, 09:52
            ale były też niebieskie z czarnym napisem i różowe też z czarnym
            napisem.Koleżnki wózek-czarny-wygląda bardzo elegancko i naprawdę super:)
            • mamatie Re: czerwony z czanym napisem 08.07.07, 11:54
              TO napisz gdzie mozna znależć te niebieskie i jaki ten niebieski jest - jeśli
              pamiętasz...
              • mika1332 Re: czerwony z czanym napisem 08.07.07, 17:29
                Ja swój kupiłam w Radomiu w sklepie Dzidziuś przy ul.Kośnej kolor był właśnie
                taki
                www.allegro.pl/item212625288_spacerowka_esprit_jak_parasolka_folia_okryci
                e.html
                tylko bez barierki.
                • mika1332 Re: poprawny link 08.07.07, 17:35
                  coś mi się cholercia pitoli z wstawianiem linków
    • ashby1 Re: Do Mika 09.07.07, 10:32
      W jakim wieku jest Twoja pociecha? Mój synek ma 9 mies. i wczoraj byłam w
      sklepie z zamiarem kupienia parasolki takiej do autobusu do samochodu na zakupy
      itp. takiej lekkiej praktycznej na szybkie wypady. Oglądaliśmy właśnie esprita
      ale pan w sklepie odradził kupno takiego wózka ze względu na wiek że to dopiero
      od 1,5 roku. No ostatecznie jak chcę to mogę kupić maclarena ale że to bez
      sensu i lepiej poczekać do 1,5 roku i kupić już naprawdę lekką parasolkę 4 kg.
      Już sama nie wiem, mam w domu dwa ciężkie wózki których nie złożę jedną ręką i
      nie wciągnę do autobusu czy metra nie mówiąc o tramwaju. A czasami potrzebuję
      się tak przemieszczać.
      • mamatie Jeśli mogę sie dołączyć.. 09.07.07, 11:09
        do Ciebie ashby1, to mam podobny problem. Mój synek ma 11 miesięcy i tez szukam
        spacerówki. Teraz mamy Buzz'a i pojezdzimy do około2-2,5roku. Ale na bliższe
        wypady potrzebuje coś lekkiego. Też myślałam nad Maclarenem xt, ale to dużo
        kasy w wózek ma amotyzację. Ale do 1,5 roku niedaleko i parasolką nie będzie
        podstawowym wózkiem do tego czasu. Więc może warto kupić esprita??? Póżniej
        stanie sie on podstawowym wózkiem.
        Jak oceniasz wózek, który oglądałaś, czy wsadzałaś dziecko i jak siedzisko.
        Jaki to był model i ile kosztował.
        Pozdrawiamy.
      • mika1332 Re: mój mały ma 9 miesięcy 10.07.07, 15:24

• mika1332 Re: na wózek ... 10.07.07, 15:29

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka