Dodaj do ulubionych

parasolka do Maclarena

19.06.07, 14:57
czy można dokupić? macie może jakieś namiary internetowe? z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • mamula_to_ja Re: parasolka do Maclarena 19.06.07, 18:14
      Na allegro u banasewicz1

Ale to tylko kolorystycznie dobrane.Bardzo dobrze dobrane Nie firmowe.
      • sadaga Re: parasolka do Maclarena 20.06.07, 09:43
        ja kupiłam właśnie u detinki (banasiewicz1). parasolka fajna, można nią
        operować i trzyma mocno. co do koloru to nie jest dobrany idealnie, a jedynie
        mocno zbliżony do wózkowego. przynajmniej jeśli chodzi o kolor orange do maca
        charcoal/burnt orange. różnicę widać. aha - ten kolor polecił mi sprzedawca
        jako najbardziej pasujący. pozdrawiam!!
        • a.dka Re: parasolka do Maclarena 20.06.07, 21:51
          Sadaga, Ty do wozka charcoal/orange kupilas parasolke orange? Mnie sprzedawca
          polecil (tez banasiewicz)kolor rudy jako najbardziej pasujacy. Zamowilam w
          poniedzialek i czekam na dostawe.
    • alcarin Re: parasolka do Maclarena 20.06.07, 10:18
      A w ktorym miejscu mocujecie ta parasolke? Mam taka wlasnie uniwerslana i
      zamontowalam ja w polowie dlugosci siedziska , na rurce (tuz przy palaku) i
      niestety przy byle podmuchu wiatru przekrzywiala sie. Nie dalo sie z tym jechac
      :/ Wcale sie nie trzymala.
      • sadaga Re: parasolka do Maclarena 20.06.07, 13:00
        ja zamocowałam na rurce, też mniej wiecej w połowie siedziska, gdzieś na
        wyskokości montowania pałąka (nie używam go). parasolka nie przekrzywia sie,
        dobrze trzyma, a operuję nią dużo. kupiłas u detinki?
        • alcarin Re: parasolka do Maclarena 20.06.07, 13:04
          Nie kupilam rok temu do innego wozka, w Smyku, ale wyglada indentycznie. Z
          reszta wszedzie w sklepach z wozkami widzialam takie same parasolki niefirmowe i
          niby pasuja do wszystkich wozkow.
    • dziubekl Re: parasolka do Maclarena 21.06.07, 23:45
      no własnie kiedys miałam taka niefirmowa i hulała we wszystkie strony jak tylko
      wiaterek sie zerwał, wiecej było kłopotu niż pozytku. no nic, szkoda :(
      • sadaga Re: parasolka do Maclarena 22.06.07, 10:23
        parasolka od detinki (banasiewicz1) jest dobrej jakości, nie wygina się podczas
        wiatru, mozna nią operować pod różnym kątem. użytkuję ją co prawda dosyć krótko
        bo około 2 m-ce ale za to naprawdę intensywnie,a jak na razie jest jak nowa.
        pozdrawiam :-)
      • havena Re: parasolka do Maclarena 22.06.07, 17:25
        > no własnie kiedys miałam taka niefirmowa

Hmmm... Ja zakupilam firmowa Emmaljungi (przynjmniej tak ja reklamowali) za 120
        zl i zachowywala sie dokladnie tak samo jak Twoja - caly czas wiatr (slaby dosc)
        wyginal druty. Z tania niefirmowka w ogole nie mialam takich problemow.

Pozdr.
        Havena
        • dziubekl Re: parasolka do Maclarena 23.06.07, 23:50
          no w sumie racja, firmowa niefirmowa - różnie to bywa. miałam nadzieję, że
          maclaren pomyślał o parasolkach bo na wózku sie nie zawiodłam ale skoro nie to
          chyba spróbuje tą od banasiewicz1. jak koleżanka pisze, że ok to pozostaje mi
          zaufać :) pozdrawiam i dziekuję za rady :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka