olarybka 08.07.07, 18:47 Czy ktoś z Was ma już ten wózek??? Błagam o pomoc.., czy sprawdza się, bo nie wiem czy go kupić, a muszę się w końcu zdecydować! Dziękuje z góry za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Coneco Traffic 08.07.07, 18:49 za takie pieniądze warto:) ma go moją sąsiadka i jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
olarybka Re: Coneco Traffic 08.07.07, 20:04 roksana, a ta sąsiadka od jakiego czasu używa tego wózka, chodzi mi o jego wytrzymałość, zużycie,materiału.., daszka przeciwdeszczowego..,kółek..? I czy nie jest dla jej dziecka, tak jakby za wąski? Odpowiedz Link Zgłoś
martinellowa Re: Coneco Traffic 09.07.07, 19:05 ja mam Coneco Traffic, jestem z niego bardzo zadowolona, jest bardzo zwrotny i lekko sie podbija.Wydluzana buda bardzo przydaje sie na sloncu. Pokrowiec jest bardzo dlugi tak ze zakrywa cale nogi dziecka.Jesli chodz o szerokosc jest w sam raz :-), material dobry,jedyny dla mnie minus to, ze brak mu tacki plastikowej tacki dla dziecka i rodzica (w poprzednim wozku mialam), no ale nie mozna miec wszystkiego :-) jak masz jeszcze jakies pytania to pisz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś