ellena24 10.07.07, 18:55 witam wszystkich.Czy ktos słyszał moze taka rzecziz te wózki maja byc wycofane ze sprzedazy ze wzgledu na awaryjność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolka33 Re: britax verve 10.07.07, 19:00 nie nie słyszałam, a co w nich się miało psuć ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellena24 Re: britax verve 10.07.07, 20:13 witam jak dzwoniłam dzis do jakiejs hurtowni to tak mi powiedziano.W innej o niczym takim nie słyszeli, wiec komu tu wierzyc jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka33 Re: britax verve 10.07.07, 20:41 Miałam ten wózek, niedawno go sprzedałam, ale mnie się w nim nic nie działo. W Polsce dystrubotorem Romera/Britaxa jest raczej Akpol w Gdańsku, więc jeżeli jesteś nim zainteresowana do nich zadzwoń: www.swiatdziecka.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
ellena24 Re: britax verve 10.07.07, 21:46 widzisz to własnie oni mi powiedzieli ze jest wycofany ale jestem zdecydowana zwłwszcza ze wzgledu na wage i gabaryty .Pozdrawiam cie serdecznie i dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś