lizkaa 07.09.07, 07:58 Jakoś nie mogę znaleźć nigdzie tych informacji...Powiedzcie dziewczyny czy pliko ma okienko w budce i czy mechanizm rozkładania oparcia to takie dwa uchwyty po bokach czy jeden na oparciu? Serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizkaa Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 07.09.07, 09:44 Aha i jeszcze jakie są wymiary siedziska - głębokość szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 07.09.07, 09:47 Jest okienko, mecanizm rozkladania to jedna dzwignia po srodku oparcia. Glebokosci nie pamietam, ale jest dosc gleboki. Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 07.09.07, 10:24 hmm w moim okienka od gory nie ma, tylko takie male dwa po bokach budy, glebokosc siedziska 21-22 cm (z podniesionym podnozkiem 38), szerokosc 35 cm Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 07.09.07, 14:12 Serio? Moze to zalezy od koloru tapicerki. Moj pomaranczowo-bezowy okienko ma centralnie w gornej czesci budki. Odpowiedz Link Zgłoś
lizkaa Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 07.09.07, 16:44 Dzieki serdeczne! Mamazuzi a jaki ty masz kolor? Faktycznie jak przyjrzec sie tym zdjeciom to okienko chyba zalezy od koloru.... Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 07.09.07, 17:12 calkiem serio! kolor zielony (mint) Odpowiedz Link Zgłoś
lizkaa Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 07.09.07, 20:37 No i właśnie taki tez chciałam.... Coś dają te okienka z boku? Widać dzieciątko? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 08.09.07, 09:46 Zerknelam na strone PP i zdaje sie, ze okienka po bokach maja tylko 2 modele: Mint i Rose. Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: Do użytkowniczek Peg Perego Pliko 08.09.07, 10:02 dziecko widac ale musisz sie nachylic, sa raczej dla ozdoby niz praktycznosci. mnie nie przeszkadza gdyz uzywam wozka raczej na zakupy wiec buda jest zlozona albo odpinam Odpowiedz Link Zgłoś