kasia27-2 11.10.07, 14:02 Witam...czy któraś z was posiada ten wózeczek typu parasolka. Podoba mi się i chciałabym go kupic ale najpierw chętnie wysłucham waszych opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: Peg-perego Pliko P3 11.10.07, 14:08 jeden z częściej omawianych wózków na tym forum - wrzuc w wyszukiwarkę. generalnie same oceny pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: Peg-perego Pliko P3 11.10.07, 15:17 A ja nie będę Cię odsyłała do wyszukiwarki, bo jeszcze niedawno sama szukałam wózka i wiem, że przy małym dziecku czasem ciężko znaleźć chwilkę na szperanie w necie więc już piszę: Ja od jakiegoś czasu mam Peg Perego Pliko P3 Completo (Mint)o taki common.csnstores.com/common/products/PGR/PGR1162_a.jpg (to oczywiście zdjęcie z netu, jak byś chciała mogę podesłać Ci swoje) i jestem w nim zakochana, bo: - ma przewygodne siedzisko (Ala od dawno tak smacznie nie spała na spacerach a i w domku czasem w nim śpi), jest szerokie i głębokie (a wtym coneco niestety jak dla mnie za płytkie) - oparcie rozkładane na płasko - miękko i fajnie obudowane siedzisko - folia dopinana na suwak do budki - okienko w budce na górze i po boczkach małe - regulowana wysokość rączek - spory kosz na zakupy - rewelacyjna jak na parasolkę amortyzacja (nie miałam takiej przy stelażu caravel w spacerówce) - dość lekki 8 kg - bardzo przydatny (przynajmniej dla mnie) uchwyt na butelkę/kubeczek/itp - wypinana miękka barierka, którą można wymienić na tackę (do kupienia osobno) - buda bardzo fajnie daje się pochylić do przodu gdy oparcie jest na siedziąco co pozwala załonić przed wiatrem lub słonkiem - koła przednie skrętne z możliwośćią zablokowania - regulowany podnóżek - ciepłe okrycie na nóżki - ruchome szelkiszelki, można tak zapiąć dzieciątko, że będzie miało swobodę ruchu a nie będzie siedziało "przytwierdzone" do oparcia- to też ważne dla mojej przeaktywnej córy. - chyba mniej więcej wszsytko napisałam ale jak sobie przypomnę, to dopiszę Ogólnie wózek sprawia wrażenie bardzo wygodnego dla dziecka a nam przyjemnie się go prowadzi. Od kiedy go mamy nie muszę już Ali co chwila wyjmować z wózka i targać na ręku :-) Jeśli chciałabyś coś się dowiedzieć, to pisz na maila gazetowego- odpowiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia27-2 Re: Peg-perego Pliko P3 11.10.07, 20:09 Dzięki wielkie novinka_78 za informacje...więc raczej się na niego skuszę. My jeździmy wózkiem Bebecar Icon ale potrzebuję parasolki i wydaje mi się, że peg perego pliko będzie najodpowiedniejszy. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia17 Re: Peg-perego Pliko P3 15.10.07, 13:58 posiadam, jestem zadowolona, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Peg-perego Pliko P3 18.10.07, 22:49 Ja też jestem użytkowniczką pliko i potwierdzam to co napisały poprzedniczki, jest rewelacyjny,jedyny minus to to, że kiepsko się podbija. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Peg-perego Pliko P3 19.10.07, 22:53 tez uzywam/uzywalam. polecam. wozek swietny i nie do zajezdzenia. wlasnie moj sprzedaje i mam nadzieje ze komus sie jeszcze przyda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś