Dodaj do ulubionych

Pytanie do posiadaczek pp pliko 3-spiworek

18.10.07, 11:35
czy wybralyscie juz jakis spiworek na zime??
w mojej wersji wozka jest tylko okrycie na nozki i wcale nie jest
ono zbyt cieple.
mysle i mysle i nie wiem.
moze taki?
www.allegro.pl/item253900303_extra_spiworek_spiwor_do_wozka_zobacz_tu
_.html

ale z drugiej strony to co z butami? Aleks pewnie nie bedzie chcial
caly czas siedziec, zastanawiam sie co zrobie, jak bedzie np chlapa?
moze spiworek nie jest potrzebny?
pomocy!
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Pytanie do posiadaczek pp pliko 3-spiworek 18.10.07, 11:45
      moim zdaniem spiworek to bardzo przydatna rzecz. A buty- osłonka tez ci sie ubrudzi. Taki śpiworek ochroni Ci tapicerke wózka,
      ja mam śpiworek baby dreams, widze, że juz ich nie robią. A szkoda. Bo jest super:
      nie jest bardzo gruby, ale tez nie cienki, jest taki akurat, żeby chodzące dziecko, ubrane w kombinezon, nie zgrzało sie w nim, a ni nie zmarzło jak siedzi w wózku (dla mnie odpadają śpiworki z wełną). Mój ma w środku polar

W środku jest ciemny- granataowy polar, z zewnątrz gruby, impregnowany, nie przemakający materiał.

Od butów pewnie sie brudzi, ale nie widac tego wcale, nie musze go prac codziennie, a np raz na 2 tyg. I tak piorę. Schnie przez noc.

Pasuje do kazdego wózka, do pliko tez.
      Teraz potrzebuje drugi śpiorek i chętnie bym taki kupiła, tylko nie moge go nigdzie znależć.
    • morepig Re: Pytanie do posiadaczek pp pliko 3-spiworek 19.10.07, 22:55
      ja nie wyobrazam sobie spiworka przy chodzacym i brudnym dziecku, co
      innego wlasnie to okrycie ktore po praniu schnie 20 minut. a pod to
      kocyk. i tak IMO wygodniej i lepiej bo kocyk tez chwile raptem
      schnie ;-)
      • edzia.79 Re: Pytanie do posiadaczek pp pliko 3-spiworek 19.10.07, 23:14
        ja mam peg perego dla lezacego maluszka.
        kupilam super spiworek na polarku,bedzie cieplutko w zime.

teraz woze mala w spiworku w ktorym mozna odpiac cala gore i zrobic taka jakby miekka gondolke.super chroni od zimna z kazdej strony.
      • coronella Re: Pytanie do posiadaczek pp pliko 3-spiworek 20.10.07, 16:33
        ha, a ja własnie nie cierpie kocyków, które syn wciąz skopuje, i wkręcajha się w koła, a kocyk i to okrycie to juz duzo za duzo klamotów. Spiworek to dla mnie super wynalazek, i nigdy nie miałam żadnego problemu z chodzącym dzieckiem. Ale, jak widać, każdy lubi co innego, i najlepiej popróbowac i dopasowc cos do siebie.
        • patatajowa Re: Pytanie do posiadaczek pp pliko 3-spiworek 22.10.07, 19:07
          ja mam obecnie 17 miesięczniaka ale tez nie wyobrazam sobie zimy bez spiworka,
          no moze taką ubiegłoroczną prędzej ale takiej jak 2 lata temu -20 st ..brrrr...
          w spiworku dziecko ma ciepło w plecy i pupe nic nie podwiewa. a osłonka to taka
          prowizorka.jeszcze uzeranie sie z kocykiem.dla mnie spiworek jest niezbedny,mam
          polar +ortalion,jak sie ubrudzi juz bardzo w srodku piore wieczorem, schnie
          przez noc w łazience-tam jest najcieplej a rano suchutki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka