agawa56 30.10.07, 16:27 Przymierzam się do zakupu tego wózka, a że cena jest konkretna, mam prośbę o wszelkie opinie na jego temat. Trochę znalazłam, ale mało konkretnych. Interesują mnie zalety, ale przede wszystkim wady. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoopi1 Re: użytkowniczki Jane Slalom Pro - pytanie 30.10.07, 17:47 Mam używanego Slaloma, na razie nie widzę wad. Jest bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
red39 Re: użytkowniczki Jane Slalom Pro - pytanie 30.10.07, 19:02 używam slaloma od 1/2 roku zalety: - bardzo zwrotny - lekki - zajmuje mało miejsca w bagażniku - wygodne siedzisko - fajny jest ten ręczny hamulec, - lekko się prowadzi, przejedzie nawet po błocie (sprawdziłam - bardzo łatwo się skłąda i rozkłąda; wyjmuję wózek z bagażnika, stawiam i naciskam tylko zapadkę nogą, wózek prawie sam się rozkłada wady: - kiepski moim zdaniem serwis (ja miałam pecha, bo trafił mi sie stelaż, w którym blokowało się przednie koło. Reklamację uznano, wymieniono stelaż na nowy, ale trwało to ponad 2 tygodnie, tłumacząc sezonem urlopowym. Teraz będę reklamowała opadający przedni hamulec. Może to ja miałam pecha do stelaża) - brak możliwości obracania siedziska przodem i tyłem do kierunku jazdy - mały kosz na zakupy (dla mnie w sumie to mała wada, bo i tak na zakupy jeżdżę samochodem). Reasumując więcej zalet niż wad. Przymierzam sie do kupna Teutonii, bo chcę slaloma reklamować i nie wyobrażam sobie dwóch tygodni bez wózka. Mój mąż twierdzi jednak, że gdyby miał teutonię to widząc slaloma w sklepie, wolałby slaloma. Ja zniechęciłam się tymi usterkami, które muszę reklamować. Opadający hamulec jest denerwujący, bo terkocze wózek podczas jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa56 Re: użytkowniczki Jane Slalom Pro - pytanie 30.10.07, 19:36 Dzięki za opinie. chyba zdecyduję się jednak na ten wózek, bo oszalałam na jego punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
red39 Re: użytkowniczki Jane Slalom Pro - pytanie 30.10.07, 21:36 agawa56 napisała: > Dzięki za opinie. chyba zdecyduję się jednak na ten wózek, bo > oszalałam na jego punkcie. :) i słusznie Prezentuje się ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
yoopi1 Re: użytkowniczki Jane Slalom Pro - pytanie 31.10.07, 15:41 Racja, zapomniałam o opadającym hamulcu! To prawda, to się psuje. Potwierdzam też, że ma mały kosz na zakupy. Może nie zwracam zbytnio uwagi na jego wady bo traktuję go jako drugi wózek, którym robię wypady offroad :) Na codzień używam Nomada. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: użytkowniczki Jane Slalom Pro - pytanie 31.10.07, 23:07 uzytkujemy slaloma pro od 18 miesiecy, zadnych wad nie widze a jedynie zalety :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
franula5 a moze peg perego gt3? 31.10.07, 18:37 na poczatku tez zachorowałam na punkcie slaloma, az do momentu kiedy ujrzałam ten wózeczek. www.mimishop.cz/batolata/detail.php?zbozi=256523#x Odpowiedz Link Zgłoś
agus2228 Re: a moze peg perego gt3? 02.11.07, 22:17 Rzeczywiście bardzo ładny. A może ktoż ma taki wózeczek i mógłby sie podzielić opinią? Odpowiedz Link Zgłoś