remikfr 03.11.07, 01:58 mam pytanie o buzza,speedy,mutsy 3rider. który wózek najbardziej polecacie? który najlepiej zmieści się w bagażniku (ford fiesta)? plusy i minusy. poproszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharpeikaa Re: buzz i inne podobne 05.11.07, 09:09 Ja mam buzza z kol. 2007, z piankowym siedziskiem, jest super, bardzo wygodny dla małej, łatwo się składa, a po odpięciu kółek zajmuje malutko miejsca, spokojnie się mieści w (nowym) Citroenie C4, jest chyba gabarytowo podobny do Fiesty. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
remikfr Re: buzz i inne podobne 06.11.07, 09:13 dzięki wielkie za opinię, ale jak widać chyba niewiele osób chce pomóc w wyborze DOBREGO wózka Odpowiedz Link Zgłoś
tomiidomi Re: buzz i inne podobne 08.11.07, 23:38 Mam wózek speedy i nie zamienię go na żaden inny. Mój syn jest trochę przy tuszy i myślę że do buzza by się nie zmieścił (gruby kombinezon, jakiś kocyk i chyba siedział by jak mały "śledzik"). Jeśli chodzi o fieste to do starego modelu wchodził po zdjęciu kół ( niestety gondolka już się nie mieściła). Jeszcze jedna sprawa - jeśli chodzi o spacerówke to żeby złożyć buzza chyba trzeba zdjąć siedzisko co dodatkowo zajmuje miejsce w bagażniku. Jak dla mnie jedyną wadą wózka speedy jest jego waga. Odpowiedz Link Zgłoś
remikfr Re: buzz i inne podobne 09.11.07, 11:05 dzieki-słyszałem już wiele dobrego o speedy, ale wybór jest trudny. ostatnio przymierzałem cassualplay s4 i bez kółek wchodzi idealnie na styk. speedy jeszcze nie miałem okazji - a waga chyba podobna Odpowiedz Link Zgłoś
tomiidomi Re: buzz i inne podobne 12.11.07, 21:40 Jeszcze jedno - dużo osób uważa że przeszkadza w speedy brak pałąka. Mojemu synowi przeszkadzałby ten pałąk bo nie miał by gdzie i jak jeździć autkami :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sharpeikaa Re: buzz i inne podobne 26.11.07, 11:32 przy buzzie jest pałąk ale go odpinam, jest zbędny, malutkiej przeszkadza w zabawie. Jedyne co mnie martwi to krótkie pasy. Odpowiedz Link Zgłoś