edgo 09.11.07, 13:07 Może ktoś wie czy w sklepie "Piotruś pan" rabat jest tylko na wózek spacerowy Teutonia czy również na kupowane razem z wózkiem: gondolkę i inne akcesoria Teutonii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xaga Re: rabat w sklepie Piotruś pan 09.11.07, 13:14 Ja otrzymałam odpowiedź ze sklepu, że na wszystko, nawet na fotelik maxo cosi, z tym że maxi cosi ma ceny regulowane więc dają nieco wyższy rabat na cały zestaw. Pomimo dobrych cen w piotrusiu ja swojego spirita zamówiłam w sklepie we włocławku, ceny dostałam tam rewelacyjne i wszystko poszło sprawnie i bez kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
edgo Re: rabat w sklepie Piotruś pan 09.11.07, 13:50 Jeśli można zapytać, to jaką cenę wynegocjowałaś we Włocławku i za co konkretnie i jaki to sklep. Ja chcę kupić Spirita S3, gondolkę Faschion, spiworek letnio - ziomowy, parasokę i torbę, choć co do tej ostatnie to nie wiem czy warto tyle kasy wyłożyć. Z góry dziekuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
xaga Re: rabat w sklepie Piotruś pan 10.11.07, 11:31 Ja kupiłam Spirita S3 HB (hamulec ręczny), gondolę Fashion, adapter do fotelika maxi cosi cabrio, pokrowce na koła, torba pielęgnacyjna, fotelik maxi cosi cabrio, osłonka na nózki do spacerówki i za to wszystko zapłaciłam 2800 zł. Odpowiedz Link Zgłoś