anna395 27.11.07, 14:28 Czy ktoś się orientuje kiedy będzie dostępna kolekcja 2008? Bardzo chciałabym kupić ten wózek i do tego fotelik- gondolkę, ale kolory bardzo mi nie odpowiadają. Chciałabym coś bardziej stonowanego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
territta Re: JANE 2008 27.11.07, 15:34 Za wschodnią granicą już mają: stroller.ru/jane_nomad_2008.php Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: JANE 2008 27.11.07, 16:32 O sama sie zastanawiała jaka będzie nowa kolekcja... i się rozczarowałam: 1. Ruski już mają:), a my nie 2. Nie ma Energy, tylko jakieś dwie paskudy 3. Kolory okropne! Ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: JANE 2008 27.11.07, 16:46 marta2202 napisała: > O sama sie zastanawiała jaka będzie nowa kolekcja... i się > rozczarowałam: > 1. Ruski już mają:), a my nie > 2. Nie ma Energy, tylko jakieś dwie paskudy > 3. Kolory okropne! > Ale to tylko moje zdanie. My mamy kolor 2007 Ebory: calineczka.pl/sklep/images/Nomad_ebory.jpg Bardzo mi się podoba, bo to takie moje kolory :) Ale inne z kolekcji 2007 do mnie zupełnie nie przemawiają - takie pstrokate, nie wiadomo co. Wolę jednak bardziej stonowaną i nawet ascetyczną kolorystykę, jeśli chodzi o wózki. Te 2008 też niespecjalne... Ale może na żywo wyglądają lepiej. Ale kolory, jak wszystko, to tylko kwestia gustu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: JANE 2008 27.11.07, 16:55 > Ale kolory, jak wszystko, to tylko kwestia gustu ;) dlatego napisałam to tylko moje zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
afry-sia Re: do territa 27.11.07, 18:09 Za to na tej głownej stronie rosyjskiej jest u góry spacerówka srebrno-czarna,która z wyglądu bardzo mi sie podoba.Nie wiesz przypadkiem co to za wózek?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna395 Re: JANE 2008 28.11.07, 11:17 Ojej... faktycznie nie wygląda to świetnie. Chyba nie ma na co czekać. I trochę głupio, że u tych sąsiadów juz jest ta kolekcja a u nas sprzedawcy nawet nie wiedzą kiedy będzie. W sklepie calineczka zobaczyłam fotelik w super kolorach, ale to był fotelik z 2006. Nie wiem czemu teraz mają tylko takie pstre. Ale ten pierwszy z 2008 wygląda na cały czarny. Ciekawe jak by to wyglądało na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: JANE 2008 28.11.07, 11:55 Chyba z miesiąc temu już widziałam ta kolekcję 2008 na tej rosyjnskiej stronie, ale zdjęcie tam są bardzo kiepskie, więc na zywo może to wyglądać zupełnie inaczej... Swoją drogą na żadnej hiszpańskiej stronie nie znalazłam jeszcze nowej kolekcji. Jeżeli chodzi o polskiego dystrybutora, to u nas co roku nowa kolekcja Jane jest micno spóźniona, a niektórych modeli nie ma wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: JANE aniversario 28.11.07, 12:11 Znalazłam ciekawą limitowaną kolekcję jane aniversario www.chiquiguay.com/tienda/index.php?page=pp_productos.php&md=1&tipo=3&codc=6%3BCARRERA+CUP+ANIVERSARIO+% 28Ed.+Limitada%29 niestety w Polsce pewnie nigdy nie będzie dostępna :-( Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: JANE 2008 28.11.07, 12:27 Moniko śliczna ta Carrera, szkoda że jej nie będzie bo na wiosnę rodzi moja koleżanka i chciałam ją namówić na Carrerę a ta jest naprawdę fajna z tymi pojedyńczymi kółkami. Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: JANE 2008 28.11.07, 17:12 No proszę, a ja myślałam, że ludzie wybierają takie niekolorowe kolory wózków, bo po prostu na rynku nie ma sensownego wyboru. Co zresztą trochę mnie smuci, bo choć sama preferuję w ubiorze czarny kolor, nie wyobrażam sobie wozić małego dziecka z czarnym wózku (jeśli oczywiście mam wybór). Dotyczy to zwłaszcza noworodków, które rozróżniają tylko i wyłącznie ostre barwy. A po drugie najzwyczajniej chciałabym by dzieciństwo mojej córy było kolorowe. Pastele zostawiam starszym paniom (choć nie pochwalam tej mody). ;) Przy okazji, by nie zaśmiecać forum, mam pytanie do użytkowników wózków Jane. Czy są jakieś wyższe modele tej firmy? Mam 173 cm wzrostu, poważne kłopoty z kręgosłupem i w obecnej chwili musiałam zrezygnować z wózka Nomad, bo gondola z dnem na wysokości 50 cm to dla mnie masakra. Poza tym jest to wózek idealny. Gondolka 11kg - marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
marzena2000 Re: JANE 2008 29.11.07, 08:14 Witam też się zastanawiam nad kupnem tego wózka - Jane Nomad. Mi akurat kolory się podobają. Co innego mnie jednak niepokoi. Jaki jest dostęp do kosza na zakupy zwłaszcza w sparcerówce? Na zdjęciach wygląda to tak jak by było bardzo mało miejsca na włożenie czegokolwiek. Czy użytkowniczki tego wózka mogą coś powiedzieć na ten temat? Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina7383 Re: JANE 2008 29.11.07, 14:35 kolory ok ale te czarne stelaże masakra ja mam jane nomad czerwony ale stelaz i kola aluminiowe o wiele ladniej wygladają mam go na sprzedaz na wiosne :) co do kosza to dostep bardzo kiepski wogole nie nadaje sie na wieksze zakupy :( Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: JANE 2008 29.11.07, 17:14 A mi się właśnie te czarne stelaże bardzo podobaja :) I dlatego kupiliśmy kolor Ebory, bo nie dość, ze tapicerka w moich ulubionych kolorach, to jeszcze ten czarny stelaż :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoopi1 Re: JANE 2008 29.11.07, 21:55 Co do kosza to się zgadzam, ale co do stelaża nie ponieważ mam czarny stelaż i bardzo ładnie wygląda, zauważyłam, że zwraca uwagę przechodniów więc ma coś w sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: JANE 2008 29.11.07, 17:06 Hmm, a ja mam przeciwne zdanie na temat kosza. Moim zdaniem jest duży i dostęp jest OK. Problem jest wtedy, gdy oparcie jest rozłożone calkiem na płasko. Ale wtedy można odpiść jeden zatrzask. Naprawdę wiozłam w tym koszu już sporo i nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoopi1 Re: JANE 2008 29.11.07, 21:51 Nie bardzo mam porównanie z innymi wózkami, oprócz Slaloma, który ma strasznie mały kosz i nic nie można do niego zapakować. W Nomadzie kosz wygląda niepozornie ale kiedyś naładowałam do niego tyle, że sama się zdziwiłam. Dostęp do kosza faktycznie nie jest idealny, ale nie jest niemożliwy, żeby włożyć coś dużego trzeba po prostu rozpiąc klipsy a jeśli przedmiot nie jest zbyt duży można go włożyć bez rozpinania koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen12 Re: JANE 2008 29.11.07, 22:21 ja kupiłam Nomada 2007 i mam nadzieję ze długo mi posłuży:) pani w sklepie mówiła ze nowa kolekcja 2008 będzie dopiero w kwietniu, ale nie wiem czy ona to powiedziała żeby wysprzedać starą kolekcję czy rzeczywiscie tak ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
justa2402 Re: JANE 2008 30.11.07, 11:15 raczej na pewno w kwietniu bo ja czekalam na kolekcje 2007 i dopiero w kwietniu dostalam wozeczek, moglybyscie wkleic stronke gdzie jest nowa kolorystyka? ja mam kolor marine i jestem bardzo zadowolona , te czarne stelaze mi sie nie podobają, ale to kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
yoopi1 Re: JANE 2008 01.12.07, 20:37 Jest to możliwe ponieważ ja też kupowałam Nomada 2007 i nowa kolekcja poławiła się najwcześniej w kwietniu tego roku. Większość sklepów jednak posiadała wózki dopiero w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: JANE 2008 30.11.07, 22:28 Następna kolekcja będzie na wiosnę.Dokupowałam ostatnio fotelik do stelaża i trochę się pani popytałam. Odpowiedz Link Zgłoś