maja285 22.01.08, 23:12 witajcie, czy wiecie w jakim sklepie jest jeszcz edostępny ten adapter?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzix88 Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 23.01.08, 10:16 Poszukaj na allegro. Ja tam znalazłam. A tak w ogóle, to zastanowiłaś się, czy jest Ci on na pewno potrzebny? Ja nie skorzystałam ani razu:( Odpowiedz Link Zgłoś
annaagnieszka Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 21.02.08, 20:07 Witaj, skoro więc nie używasz tego adaptora, to może masz go jeszcze i chcesz sprzedać? Chętnie kupię :) Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 do annaagnieszka 21.02.08, 20:30 wiesz ja kupiłam wczoraj na allegro nowy za 100 zł, widziałam że licytujesz ten co został, babka ma ustawioną cenę na 200 zł!!!!!!! dawałam tez ogoszneie na Noworodku.pl i jedna z dziewczyn proponowała że mi kupi bo wie gdzie jeszcze są i pisała ze są po 90 zł z hakiem NOWE!!!!!!! a druga chciała sprzedać swój, wiec może skorzystasz..pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wandtkeanna Re: do annaagnieszka 25.02.08, 13:02 Witam Was Dziewczynki, Pilnie poszukuje tego wlasnie adaptera = fotelik maxi cosi z wozkiem emmaljunga. Nigdzie nie moge znalezc. Jesli wiecie jak i gdzie go zakupic, prosze pomozcie. pozdrawiam, ania Odpowiedz Link Zgłoś
iga48 Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 23.02.08, 21:37 Jeśli to jeszcze aktualne to mam do sprzedania w/w adapter. Zosia 13.08.2007-2910g Odpowiedz Link Zgłoś
wandtkeanna Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 25.02.08, 13:03 chetnie odkupie adapter do fotelika maxi cosi - 0-13 kg z wozkiem emmaljunga. prosze o odpowiedz, jesli to aktualne. ania Odpowiedz Link Zgłoś
iga48 Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 26.02.08, 22:20 Tak aktualne prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
wandtkeanna Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 04.03.08, 16:34 Moj nr tel ; 0 608317511 adres e-mail: wandtkeanna@post.pl prosze PILNIE .... o kontakt lub podanie numeru pod ktory moge zadzwonic .... !! Pozdrawiam serdecznie, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
wandtkeanna DO IGI48 - ADAPTER 06.03.08, 13:13 CZY NADAL AKTUALNA SPRZEDAZ ADAPTERA? Jak sie moge skontaktowac i za jaka kwote chce go pani sprzedac? moj e-mail wandtkeanna@post.pl, nr tel 608317511 pozdrawiam, czekam na kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
madasia namiary na dystrybutora maxi cosi w polsce 26.02.08, 15:42 Wejdzcie na strone importera www.poltrade.pl/kontakt.php jest tu mail do serwisu- można zadzwonic lub napisac serwisbebeconfort@poltrade.pl Dwa miesiace temu tez się zastanawialam nad kupnem wozka maxi cosi i brakowalo mi adapterow do fotelika. Nie moglam się do dodzwonic do serwisu ( w dziale sprzedazy poinformowano mnie, ze tylko serwis może mieć) i napisalam maila . okazalo się, ze adaptery kosztuja 50zl plus koszty wysylki Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: namiary na dystrybutora maxi cosi w polsce 26.02.08, 16:33 ale te adaptery produkuje Emmaljunga nie Maxi Cosi Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 27.02.08, 02:48 A ja sie przylacze do opinii madzixa. Adapter do maxi - cosi z emmaljunga przydaje sie tylko wtedy, gdy ma sie duzy bagaznik, do ktorego wlozenie emmaljungi to pestka:-) Wpychanie, czy nie daj panie odpinanie kolek, zeby stelaz wszedl do bagaznika, to glupiego robota. Mozna sie tylko uchetac, a przypiecie fotelika do stelaza zajmuje tyle samo czasu co zainstalowanie godoli czy spacerowki, wiec zaden zysk na czasie i wysilku. Z wyjatkiem nowych modeli emmaljunga raczej nie ma skretnych kol, wiec w sklepie czy u lekarza i tak sie jezdzi duza, malozwrotna kolubryna:-) Ja polecalabym np. quinny zapp czy inne malenstwo, ktore mozna wozic w bagazniku. Dziecko z domu zabiera sie w foteliku, a na miejscy fotelik wpina sie w lekki stelaz. Ale to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 05.03.08, 10:41 To ja też się przyłączę do poszukiwań adaptera. Miałam taki, ale sprzedałam... Nie przypuszczałam, że tak szybko okaże się znów pomocny. Co do wózka i bagażnika - faktycznie nie jest łatwo go pakować do bagażnika, ale z dwójką maluchów dokupię dostawkę dla starszego i w ten sposób wystarczą mi dwie ręce :) do obsługi. Dlatego poszukuję, z tym że do starszych modeli, nie tych typu "klik- klik", ale takich na ruchomych prowadnicach z czerwonymi stoperami. Jeśli coś znajdziecie - będę wdzięczna za pomoc. Nowy lub używany (ale w dobrym stanie, bo widziałam już takie, że strach zamontować fotelik!). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 17.03.08, 16:06 Ja też szukam adaptera, chętnie odkupię. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaw32 sprzedam 21.03.08, 15:44 Mam do sprzedania aukcja.onet.pl/show_item.php?item=333417878 Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 kochana sprzedasz go spokojnie za 150 zł :)))))))) 21.03.08, 16:06 a nie za 50 zł, idą jak świeże bułeczki Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaw32 co Ty powiesz?.... 21.03.08, 16:16 no to spróbujemy a co mi tam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 :) 21.03.08, 16:39 no zobacz tu: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=314087504 sama w swoim czasie kupowałam i też byłam zszokowana cenami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bullatko Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 22.05.08, 11:28 ja mam do sprzedania adapter starego typu:/kupiłam wózek z niepasującym adapterem więc chętnie się go odsprzedam.ja natomiast poszukuje taki z systemem easy click i nigdzie nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk13-11 Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi IP: *.awacom.net 16.05.14, 08:33 Wiem, ze dość dawno pisany był ten post, ale moze ktoś ma gdzieś na szafie adapter do emmaljungi stary typ? Pilnie poszukuję. Kamyk13-11 Odpowiedz Link Zgłoś
silvia_o Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 27.03.08, 22:24 Dziewczyny, Jeśli któraś z Was jest jeszcze zainteresowana, mam do odsprzedania używany adaptor Emmaljunga/Maxi Cosi z roku 2005. Wystawiłam go na allegro. Adres aukcji poniżej. Pozdrawiam serdecznie! www.allegro.pl/show_item.php?item=337009248 Odpowiedz Link Zgłoś
marygg Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 07.04.08, 09:46 Witam, czy ktos jeszcze ma do sprzedania adapter do wozkow emmaljunga, zebym mogla wstawic fotelik maxi cosi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzjacc Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 16.05.08, 20:06 Witam, ja również szukam takiego adaptera. Jeśli ktoś chciałby go sprzedać, chetnie odkupię! Proszę o kontakt: jaceknamyslowski@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
toscany Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 06.06.08, 13:56 Ja też pilnie szukam adaptera do Emmaljungi - mam ten starszy model. Gdyby ktoś miał do sprzedania, to bardzo proszę o informację: tuscany@o2.pl. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kanka9 Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 10.06.08, 18:33 Witam. Ja również jestem zainteresowana zakupem adaptera do wózka emmaljunga z 2006/2007 na fotelik maxi cosi. Jesli ktos cos wie proszę o jakies informacje. /pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk13-11 Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi 08.05.14, 22:01 Witam! Po 14 latach mam następnego malucha i w związku z tym poszukuję adaptera do maxi cosi cabriofix do mojej starej ( ale cały czas wspaniałej) emmy :-) Może komuś kurzy się na szafie? Mój mail: kamilla.stepien@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Adapter Emmaljunga do Maxi Cosi IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.14, 10:53 Chodzi o takie coś? :) Ja znalazłem w 5 sekund w Google, cena jest jaka jest. Ale chyba o to ci chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś