m_damska 28.01.08, 14:06 słuchajcie, gdzie można kupić pałąk do maclarena xlr do tapicerki coffee brown/pink?????? na allegro znalazłam jakieś ale w kolorze szarym, i chyba nieoryginalne:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: pałąk do maclarena xlr 28.01.08, 14:16 a jakie chcesz oryginalne? przeciez Macalren nie produkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalizma Re: pałąk do maclarena xlr 28.01.08, 14:25 podaje link do sklepu będą nieorginalne bo maclaren nie robi pałaąków ale masz wszystkie kolory i brazowy tez:)cena 50zł www.edziecko.com.pl/index.php?p710,barierka-do-maclarena-techno-xt-i-maclarena-techno-xlr Odpowiedz Link Zgłoś
ivonne07 Re: pałąk do maclarena xlr 28.01.08, 19:36 Ostatnio rozmawiałam z Panią z Happy Baby i powiedziała, że za kilka/ kilkanaście dni mają miec dostawę pałąków do maclarena w różnych kolorach, a narazie mają tylko uniwesalne w kolorze szarym. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa79 Re: pałąk do maclarena xlr 11.04.08, 22:44 czy ktoś z was kupował taki pałąk? czy łatwo się go odpina (żeby wsadzić i wyjac dziecko) czy on jest jakby "na stałe"? Odpowiedz Link Zgłoś
arc-en-ciel Re: pałąk do maclarena xlr 12.04.08, 09:44 odpina sie latwo po obu stronach, mam brazowy i pasuje kolorystycznie Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte Re: pałąk do maclarena xlr 12.04.08, 12:03 Ja mam z Happy Baby pałąk brązowy idealny do tego koloru XLR, kupilam razem z wózkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś