beti-w-79 18.02.08, 11:25 CZy moze któras z Was na na sprzedaz wózek w/w w kolorze odpowiednim dla dziewczynki? A moze jakis inny fajny dla 7 miesiecznej dzidzi posiadacie na sprzedaż Czekam na propozycje WIELKIE DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra32 Re: Kupię Peg Perego Pliko lub Inglesinne Zippy 18.02.08, 13:41 Mam do sprzedania pp plico p3. Kolor soleo - pomarańczowo-beżowy. stelaż szaro-czarny. Wózek w bardzo dobrym stanie. Normalne ślady użytkowania na kołach. Tylko jedna mała rysa na stelażu. Całkowicie sprawny technicznie. Mała dziurka (przetarcie) w koszu na zakupy (ok. 1 cm). Wózek sprowadzany z Niemiec w połowie 2006 roku. Używany przez jedno dziecko tylko latem. Na inne pory roku mieliśmy inny wózek. Cena 450 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
beti-w-79 Re: Kupię Peg Perego Pliko lub Inglesinne Zippy 18.02.08, 14:29 Moglabym prosic o zdjecia wozka ta maila gazetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
beti-w-79 Re: Kupię Peg Perego Pliko lub Inglesinne Zippy 18.02.08, 14:33 Prosze jednak o ile to mozliwe wysyłac zdjecia na beataw6@op.pl, mam problemy z odbiorem poczty gazetowej Odpowiedz Link Zgłoś
beti-w-79 Re: Kupię Peg Perego Pliko lub Inglesinne Zippy 18.02.08, 17:19 Do Aleksandra32 Czy wozek jest z typu complet tzn z ochraniaczek na nogi? A moze ktos jeszcze ma wozek do sprzedania Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra32 Re: Kupię Peg Perego Pliko lub Inglesinne Zippy 18.02.08, 17:59 Zdjęcia wyślę wieczorem. To jest pp plico p3 classico, czyli wersja completo bez ochraniacza na nóżki i folii przeciwdeszczowej. Nie wiem czy w Polsce można kupić tą wersję wózka. Tak, jak pisałam, nasz był sprowadzany z Niemiec. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś