eva123 19.02.08, 10:45 jak w temacie. plissss poradzcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: gdzie kupic spiwor do TFK BUGGSTER? 19.02.08, 10:53 Na ebayu albo przez kogoś znajomego w Niemczech czy Austrii :) Na początku marca będzie wiadomo tutaj: www.babynet.pl czy będą sprowadzać Buggsterki i dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Orissa! 19.02.08, 20:40 a czy mozesz polecic jakis sprawdzony sklep lub sprzedawce z De lub At?? nigdy nie kupowalam za granica i jakos mam obawy, w dodatku nie znam niemieckiego ale mam nadzieje, ze po angielsku tez sie dogadam... a co do babynet to jestem z Kalisza gdzie ten sklep ma siedzibe i nie dalej jak 2 tyg. temu rozmawialam z wlascicielem i raczej w czarnych barwach to widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Orissa! 19.02.08, 21:28 eva123 napisała: > a czy mozesz polecic jakis sprawdzony sklep lub sprzedawce z De lub > At?? nigdy nie kupowalam za granica i jakos mam obawy, w dodatku nie > znam niemieckiego ale mam nadzieje, ze po angielsku tez sie > dogadam... Niemieckiego nie znam, więc też jestem "utopiona" ale będę sprowadzała poprzez moich znajomych z Niemiec śpiwór. Tzn. znajomi mi kupią i wyślą do Polski. Powód - poniżej ;-) > a co do babynet to jestem z Kalisza gdzie ten sklep ma siedzibe i > nie dalej jak 2 tyg. temu rozmawialam z wlascicielem i raczej w > czarnych barwach to widzial. Właśnie dziś zadzwoniłam jeszcze raz żeby się dowiedzieć o śpiwory, na śpiwory nie ma szans u nich, będą mieli tylko wózki i folie przeciwdeszczowe. Wózek i folię kupię u nich a śpiwór jak wyżej :-) Widziałaś może czerwonego Buggstera na żywo? Bo ja obejrzałam błękitnego i jestem ciut rozczarowana kolorem, jest jasny z ledwo widocznym marmurkiem, po zdjęciach w necie spodziewałam się, że będzie ciemniejszy. Trochę się obawiam, że z czerwonym będzie tak samo a nie chciałabym "wypłowiałego". Odpowiedz Link Zgłoś
sylki co do czerwonego 19.02.08, 21:44 widziałam na żywo i jest to taka ciemniejsza intensywna czerwień. Na pewno nie wypłowiały :) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: co do czerwonego 19.02.08, 21:48 sylki napisała: > widziałam na żywo i jest to taka ciemniejsza intensywna czerwień. > Na pewno nie wypłowiały :) Sylki, dzięki! :-) Nie mogłam się zdecydować - błękitny czy czerwony, jak zobaczyłam błękitny to wiedziałam, że odpada na 100%, za to zakochałam się wizualnie w czerwono-czarnym śpiworze. No i stelaż musi być alu a nie czarny ;-) Ot takie małe kaprysy ;-) Teraz czekam do początku marca na zakup wózka w Kaliszu i uderzam do znajomych po śpiwór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: co do czerwonego 19.02.08, 22:12 ja mam czerwonego buggstera. jest to intensywna czerwień, a marmurka prawie nie widac. Ładnie wygląda z czarnymi oblamówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: gdzie kupic spiwor do TFK BUGGSTER? 19.02.08, 15:01 Jesteście zadowolone z tego Buggstera? Bo też chcę taki kupić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylki ja dopasowałam w sklepie 19.02.08, 15:44 a ze mam wózek błekitny wziełam granatowy spiwór orginalny na ebayu kosztuje 55 euro plus przesyłka do Polski (nie wiem ile) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Kinder, 19.02.08, 21:30 Przeczytaj ten wątek (nie zrażaj się tytułem), znajdziesz tam wiele opinii na temat Buggstera. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=75450378 Odpowiedz Link Zgłoś
orissa śpiworki w niemieckim sklepie 20.02.08, 02:00 www.babyzeiten.de/tfk-fleece-fusssack-fuer-buggster-crash-rot.html Zakochałam się w czarno-czerwonym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylki ja potrzebuje podnóżka, więc 20.02.08, 08:38 też mi zostaje ebay, bądź CUD Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: ja potrzebuje podnóżka, więc 20.02.08, 09:13 ja tez potrzebuje podnóżka, wiec sylki jak znajdziesz to moze razem kupimy, wtedy przesyłka bedzie tańsza! a co do śpiworka, to były na allgero, ale do czerwonego wózka, a ja mam niebieski, wiec mi nie pasował ;((( P.s. Mi mój niebieski buggsterek bardzo podoba sie :)))) (choć od pół roku leży nieużywany :() Odpowiedz Link Zgłoś
sylki to dobry pomysł :) 20.02.08, 09:22 jezeli będą na ebayu to jestem jak najbardziej za Zreszta, może mi sąsiad pomoże, który w Niemczech jest 3 razy w tyg. Moze tam by sie zamówiło i on by przywiózł :) wiec przesyłka była by tańsza Mi sie tez mój błekitny podoba :) Czerwonego mam x landera wiec mam dość tego koloru Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: to dobry pomysł :) 20.02.08, 10:07 Błękitny nie jest brzydki, ale zupełnie nie dla mnie, spodziewałam się ciemniejszego po prostu ;-) A widziałyście ten patent żeby zrobić z trójkołowego Buggstera czterokołowiec?:-) www.babyzeiten.de/tfk-doppeldrehrad-fuer-buggster-s.html Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: to dobry pomysł :) 20.02.08, 13:19 widziałam, ale to chyba tylko w tych nowych modelach jest taka opcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
hania731 jaki jest śpiworek? 24.02.08, 10:25 Mam śpiworek do quinny freestyla, nie orientujecie sie może , czy bedzie on pasował do buggstera, czy jest to jakis inny śpiworek? Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 podnóżek 24.02.08, 19:13 jeśli nie jest za późno to i ja chciałabym skorzystać z możliwości wspólnego zmaówienia podnóżka na niemieckiej stronie. co do koloru błękitnego - to po prostu delikatny błękit, dla mnie w żaden sposób nie jest wypłowiały. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki ba razie nie ma podnóżków 24.02.08, 20:09 Muszę jeszcze podjechać do jednego sklwpu u nas w Szczecinie gdzie maja buggstery, może uda sie zamówić Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: ba razie nie ma podnóżków 25.02.08, 12:08 Sylki a mozesz dac namiary na ten sklep? Da sie tam kupic wozek z 2008? Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Sklep jest w Szczecinie na 25.02.08, 12:33 ul.Powstańców Wlk nazywa sie Oleńka z tego co wiem to nie maja nowych modeli, tylko te z zeszłego roku ale oni je sprzedaja razem z gondolami :( Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: podnóżek 24.02.08, 20:29 tez jestem zainteresowana kupnem podnózka, dajcie znać jak bedziecie kupować. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: podnóżek 25.02.08, 09:24 jeżeli, któraś z nas gdzieś znajdzie dostep to sie razem zbierzemy i zamówimy :) Odpowiedz Link Zgłoś