miwusia1977 25.02.08, 18:34 Tak sie zastanawiam... Czesto slysze ze czasem placi sie za firme a nie za sam wozek. Mozecie Mi podpowiedziec z jakimi wozkami tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia2705 Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 25.02.08, 19:24 Ja napisze moze z jakim wozkiem tak NIE JEST ;) IMO Stokke Xplory, mimo, ze nalezy do grupy najdrozszych wozkow na polskim rynku jest absolutnie wart swej ceny. Niestety nie kazdy ma na starcie tyle pieniedzy na wozek. Odpowiedz Link Zgłoś
marzec7 Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 25.02.08, 19:29 Chicco Pick Up - b. ciężki, beż odpinanej barierki, szybko wypłowiała tapicerka. O innych wózkach Chicco też słyszałam niepochlebne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 25.02.08, 19:34 uwazam, ze mutsy jest mocno przereklamowany. Siepiacy materiał, maly kosz, rurka pod oparciem, szybko bleknący materiał i ryszacy się stelaz. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 25.02.08, 21:09 Mutsy! Okropny wozek (choc wyglad piekny!). I cena nie niska.. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 25.02.08, 22:16 Mutsy!!! mała gondola, spacerówka nie duzo wieksza, materiał tandeta!!! nie rozkada sie na płasko!! a co najgorsze, za wszystkie dodatkowe akcesoria trzeba dopłacac, a jak wiadomo sam wózek nie mało kosztuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 26.02.08, 09:09 MUTSY! Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 26.02.08, 09:15 No to Mutsy prowadzi ;) Czekamy na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 26.02.08, 09:26 MUTSY i nie piszę tego pod wpływem innych odpowiedzi! Zwracający uwagę wyglad tego wózka robi wrażenie i zachęca wiele mam do kupna, ale funkcjonalnośc pozostawia duzo do życzenia. No i moim zdaniem Quinny Buzz. Drogi, uznany przez jakąs tam gazete za wózek roku, może i fajnie wyglądający, ale moim zdaniem też mało funkcjonalny. Wpadające w dziury koło, brak kosza, dziwaczne siedzonko - wózek nie wart swej ceny. No i nie wiem czy przereklamowany, ale na pewno zdecydowanie za drogi to Bebe Confort a konkretnie chodzi mi o modele, w których stosuje się gondolę Windoo, która kosztuje ponad 600 zł a jest chyba najmniejsza na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki and the winner is 26.02.08, 09:33 MUTSY ja sie ciesze, że go nie kupiłam. Mimo, ze x lander idealny nie jest, to przynajmnie jest wart swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
yaneczka78 Re: and the winner is 26.02.08, 17:59 ja bym dodała quinny speedi, fatalne oparcie, brak barierki, brak możliwości rozłożenia na płasko. a gondola dreami też malusia... no i mutsy oczywiście też dorzucam, sąsiadka ma, więc żeby nie było, że, mówię o czymś czego nie widziałam z bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: and the winner is 26.02.08, 19:07 dzieki za opinie:) Tak wiec widze ze Mutsy to tylko moda... Odpowiedz Link Zgłoś
maltez Re: and the winner is 05.03.08, 14:24 Co do Quinny Speedy nigdy sie nie zgodze ;).Ogolnie nie mozna napisac, ze jest wart swojej ceny, bo ceny wozkow sa z kosmosu, ale w porownaniu z innymi tej klasy jest bardzo dobrym i starannie wykonczonym wozkiem. Nigdy barierka nie byla nam potrzebna. Ma szerokie wygodne oparcie w spacerowce, co jest rzadkoscia, zwrotny, wygodny do skladania. Gondola miekka, wygodna. Wozek pokonywal wiele wertepow lesnych ;). Rozstalam sie z nim z zalem ;(. Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: and the winner is 27.02.08, 08:14 w 100 % zgadzam sie z sylki. mutsy piekny-jak dla mnie-ale stracil na watrosci juz po pierszych ogledzinach na zywo. W moim rankingu wygral, X lander chociaz uroda na kolana nie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 26.02.08, 21:05 Chicco, Graco i Maclareny. Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 26.02.08, 21:30 a co sadzicie o Bebecarze? Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 26.02.08, 21:38 miwusia1977 napisała: > a co sadzicie o Bebecarze? "Bebecary skrzypią" - taka myśl forumowa mi utknęła w pamięci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 27.02.08, 07:19 Mam bebecara grand style matic prześliczny użytkowany przez drugie juz dziecko i to wózek nie do zdarcia. Jestem bardzo zadowolona. Amortyzacja jakby płynął tylko że jest to cieżki wózek ze wzgledu na chromowany stelaż. Nic nigdy sie w nim nie zepsuło. Tapicerka jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 27.02.08, 10:10 Zgadzam sie z Sajaną, mam bebecara- to wózek nie do zdarcia. Nie oszczedzałam go, po wertepach jezdziła, nic sie z nim nie działo. Tapicerka jak nowa, wogule brudu nie widac. Na pewno bedzie dla drugiego dziecka. Jedyna wada to , że jest dosc cięzki. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 mam chyba inne mutsy niż wy :) 27.02.08, 10:17 bo ja ze swojego jestem super zadowolona, nic nie wyblakło, nie siepie się, gondola starczyła do 7 ms i to zimą. A spacerówka rozkłada się na płasko. Jedyna wada to mały kosz na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: mam chyba inne mutsy niż wy :) 27.02.08, 10:26 nie używałam żadnego z wymienionych przez was wózków ale jeśli chodzi o wygląd to zdecydowanie najgorszy jest stokke-chyba tak się to pisze.brzydszego wózka nie widziałam i nie chciałabym go za dopłatą.ale tak jak mówię-nie używałam więc o jakości się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: mam chyba inne mutsy niż wy :) 27.02.08, 16:38 dzis na zywo coneco ogladalismy. SLicznie z daleka wygladal ale jak probowalam nim jezdzic rama cala "chodzila"..boje sie ze po pewnym czasie uzytkowania mogl by szczelic... Odpowiedz Link Zgłoś
ola24.2 Re: mam chyba inne mutsy niż wy :) 27.02.08, 18:53 ja tez mam mutsy 4ridera i też jestem zadowolana,prowadzi sie go jedą ręką i nic się z nim nie dzieje. Dla mnie fatalne są wózki z małymi piankowymi kółkami, x-lander bo sztywny, w coneco syn mojej kuzynki wogóle nie chce jeździć,płacze cały czas, a w mutsy grzecznie siedzi.DOdam jeszcze jane ma sztywną amortyzację. Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: mam chyba inne mutsy niż wy :) 27.02.08, 19:42 to widocznie mamy nasze wozki z jakiegos magicznego sklepu tylko dla wybrancow i dlatego jestesmy zadowolone:)a tak na powaznie to dla mnie kazdy inny wozek poza moim to pomylka:)tak mam i nic na to nie poradze:)nie pisze tego jakos zlosliwie...nie wiem chyba tak ukachalam ten moj i tak sie przyzwyczailam,ze bede miala problem z kupnem lzejszej parasolki,na wakacje by sie przydala ale juz czuje ,ze znowu nic nie wybiore.Moze mamy ,ktore jezdzily mutsym podpowiedza co wybraly pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 .. 27.02.08, 19:44 ale tak jak mówię-nie używałam wię > c > o jakości się nie wypowiadam. na szczescie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re. 27.02.08, 23:49 Zdecydowanie przereklamowany według mnie to Mutsy - mała gondola, stelaż w spacerówce "wchodzi" do środka wózka - to dwa największe grzechy. No i dość wygórowana cena za goły wózek bez żadnych akcesoriów. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
ola24.2 Re: Re. 28.02.08, 08:40 wcale mutsy nie jest przereklamowany, jest normalnym wózkiem jak każdy, cudów też nie można oczekiwć od niego jak i od innych wózków. Cena jego jest uważam adekwatna do wykonania tego wózka-użytych w nim materiałów. Są o wiele droższe wózki które są o wiele gorsze np.bebe confort czy casualplay gdzie spacerówki są bardzo krótkie. A wózki z małymi kółkami piankowymi? Wyjedźcie nimi na spacer czy zakupy w małych miasteczkach czy wsiach gdzie nie ma wykostkowanych chodników, zapakujcie kosz zakupami-zobaczycie jaka będzie jazda. Mutsy świetnie sobie radzi z wszelkimi nierównościami a i dzieckiem tak nie trzęsie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalizma nerwowość.....:) 28.02.08, 10:06 Jeszcze nie było takiego co by każdemu dogodził:) A o gustach się nie dyskutuje..........:) Do tych którzy się lekko zdenerwowali wypowiedziami dot. MUTSY ;) A co do mutsy..... ma krótkie i wąskie siedzisko, casualplay krótkie:)Ale to naprawdę rzecz gustu):) I tak każda z nas przesiądzie się na parasolke......:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia JA EŻ JESTEM ZADOWOLONA Z MUTSY 01.03.08, 21:18 jest do wozek nie do zajechania,male gondole to jest teraz standart we wszystkich prawie wozkach.Na nasze chodniki ten sie idealnie nadaje.Jedyna wada to cieżar(ale to normalka przy 4 pompowanych kolach) Odpowiedz Link Zgłoś
bea.b9 Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 06.03.08, 15:26 a jaki typ Bebacara polecacie? od niemowlaka? koła aby były super amortyzowane...? itd.itd... Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 06.03.08, 15:31 bea.b9 napisała: > a jaki typ Bebacara polecacie? od niemowlaka? koła aby były super > amortyzowane...? itd.itd... oj to nie w tym wątku :) myślę, że Stylo AT albo Style AT bedzie miał najlepsza amortyzacje z Bebecarów. Odpowiedz Link Zgłoś
lukawar Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 02.03.08, 08:25 pomimo wszystkich wad Mutsy prowadzi się znakomicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asbi Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 02.03.08, 08:55 A co myślicie o Implast Bolder 4 ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 02.03.08, 10:15 Czytałam rozne opinie,ale duzo bylo negatywnych.Poszukaj na forum gdzieś to tutaj jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia A co sadzicie o sławnych bugaboo? 02.03.08, 10:16 czy jest chociaz jedna osoba,która nie była z tego wózka nie zadowolana? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: A co sadzicie o sławnych bugaboo? 02.03.08, 13:37 hmy - ja nie znalazłam żadnej negatywnej, pochodzącej od użytkowniczek, owszem - duzo osób je krytykuje, ale nikt kto je posiada - to o czymś świadczy raczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
nots Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 03.03.08, 11:26 Może mutsy to nie cud świata, ale jeszcze ani razu nic sie w nim nie zepsuło, a używamy go nim już rok i traktuję go trochę "z buta" na schodach do piwnicy itp. Spacerówka rozkłada się na płasko. W sumie ok. No i design super jak dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 03.03.08, 12:03 nie piszemy że jest zły (MUTSY) tylko, że nie wart swojej ceny. Za taką kwote mozna kupic wózek dużo bardziej funkcjonalny :) Bo pytanie było o płacenie za markę i ja osobiście uważam, że przy Mutsy głównie płaci się za markę nie za funkcjonalność. Co nie oznacza, ze wózek jest całkiem do bani :) Za ta kwote chciałabym więcej udogodnień. Odpowiedz Link Zgłoś
mrooffkaa Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 05.03.08, 16:02 Moim zdaniem przereklamowane są Quinny,szczególnie Buzz...gondolka jest mała,siedzisko nie wiele większe,budka za mała(w nowym Buzzie),a siedziska w pozycji leżącej ustawić się nie da,a w pozycji "półleżącej" dziecko ma nózki u góry:/ Poza tym Graco też nie są warte swojej ceny...skrzypią,trzeszczą i klekoczą,bardzo często zdarza się też,że kółka odpadają. Poza tym wszystkie posiadają bardzo małe budki,które są praktycznie chyba tylko dla ozdoby,bo przed wiatrem,deszczem ani słońcem nie chronią... Odpowiedz Link Zgłoś
megimach Re: Jaki wozek uwazacie za przereklamowany? 07.03.08, 00:32 odradzam volanta Implasta trójkołowca ale moze tak tarfilam, dziecko telepie w gondoli akurat to kłółko pod głowa, nowy a skręcal w jedna strone,zacinający sie hamulec. Polecam bebecara style at ( lub stylo- mam ze skrętnymi kołami), nic sie nie dzieje, a skrzypienie eliminuje jedno prysniecie na pół roku odpowiednim preparatem.Tapicerka nie brudząca, choc szelki przecieraja sie a mało uzywalismy ale sam stelaż przeszedl swoje i jest w stanie idelanym. Odpowiedz Link Zgłoś