sasznika 17.03.08, 13:57 co możecie mi polecić, najlepiej z linkami do obejrzenia, już głupieję, nie wiem co kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: spacerówka z pełną rączką 17.03.08, 14:51 kwota :) podaj kwotę bo inaczej ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
sasznika Re: spacerówka z pełną rączką 18.03.08, 07:44 chciałabym się zmieścić w 500 zł, ale 550 też przejdzie, z góry dziękuję :o) a taki allegro.pl/item328645802_spacerowka_chicco_pick_up_w_super_cenie_.html oprócz tego, że trochę ciężki Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: spacerówka z pełną rączką 18.03.08, 10:33 Miałam tego pick upa, kupowałam dla mojej córki jak miała 7 miesięcy. Wtedy dużo spala na spacerach i była zima, więc wózek spisał się dobrze. Ma szerokie siedzisko, jest sporo zabudowany i dużą budkę, więc mała miała bardzo przytulnie. Minusem byla jego waga, ale ja go tylko musiaam znieść z półpiętra więc dało radę. Odpowiedz Link Zgłoś
luksoch Re: spacerówka z pełną rączką 18.03.08, 23:57 www.allegro.pl/item326631044_wozek_hauck_shopper6_model_08_folia_ocieplacz.html www.allegro.pl/item328564976_super_esprit_speed_sun_plus_hauck.html www.allegro.pl/item331052931_wozek_bruin_hauck_group_buggy_city_gt_ocieplacz.html Odpowiedz Link Zgłoś
luksoch Re: spacerówka z pełną rączką 18.03.08, 23:58 photos02.allegro.pl/photos/oryginal/314/68/34/314683465 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: spacerówka z pełną rączką 18.03.08, 10:13 używana inglesina max, bo nowych już nie ma wózek nie do zdarcia, ja kupiłam używany na chwilę i jeżdżę rok, bo nie chce się zepsuć... a dopóki jeździ monsz nie kupi buggstera buuu Poważnie polecam: waga 8 kg, łatwo się składa, obszerna, dobrze amortyzowana, pałąk, podnóżek, duży kosz na zakupy. Tylko że to wóżek raczej dla niższych mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: spacerówka z pełną rączką 18.03.08, 11:20 myślę, że ideałem będzie dla Ciebie PegPerego Atlantico - wózek zachwalany na tym forum, juzn ie produkowany a szkoda... Leciutki, bardzo obszerne siedzisko, bardzo dobra jakość, duży kosz - no wszystko co potrzeba. Wczoraj był tu wątek - ktoś chce sprzedac nowy, nieużywany w granatowa białą krateczkę, jak znajde wątek to wkleję link Moja znajoma uzywała tego wózka przy dwójce dzieci, jak młodszy miał 1,5 roku a starsza chyba ze 4 lata to widziałam jak na spacerze oboje pakowalisie do tego wózka, przepychali, dziewczynka prawie skakała po siedzisku... Do tej pory wózek jeździ, nic mu nie jest - stiwerdzam, iz musi byc pancerny :) A znajoma zadowolona bardzo, mówi, ze to najlepszy wózek jaki istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: link do Atlantico 18.03.08, 11:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=77094716 Odpowiedz Link Zgłoś
franc1804 Re: link do Atlantico 18.03.08, 12:24 Ja też polecam Peg perego Atlantico, udało mi się kupić w bardzo dobrym stanie i w atrakcyjnej cenie. Długo szukałam wózka i dzięki forum w końcu zdecydowałam się na Atlantico i nie żałuję. Wózek jest lekki, ma szerokie siedzonko, duży kosz na zakupy, dużą budkę, którą można zaciągnąć aż do pałąka, super rozwiązanie z folią przeciwdeszczową przypinaną na zamek do budki, dobrze się prowadzi, jest zwrotny, całkiem dobrze też się podbija i jest bardzo wytrzymały. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sasznika a Hauck 19.03.08, 08:24 allegro.pl/item330172809_wozek_hauck_shopper6_jeep_z_atestami_od_ekropka.html taki ktoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: a Hauck 19.03.08, 11:24 Miałam dosyć drogiego Haucka ( 700zł ) i na poczatku był super, zaczął się sypać po roku. Ogólnie nie polecam. Te tanie hauck są kiepskiej jakości. Mialam kiedyś poprzednika Chicco Pick Up ( Off Road ) bardzo lubiłam ten wózek, ale niestety w ciągu roku był aż trzy razy w reklamacji, za każdym razem 2 tygodnie bez wózka. Problem był z przednimi kołami i z opadającym hamulcem. Może te nowe juz sa lepsze. Jeżeli chodzi o siedzisko i prowadzenie wózka to wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: spacerówka z pełną rączką 19.03.08, 09:27 Te tanie wózki Hauck są kiepskiej jakości, ładnie wyglądają tylko na zdjęciu, moja kolezanka miała trójkołowca i bała się pod krawężnik podjechać tak się rama uginała, na ulicy wiele spotykam z kiwającymi się tylnimi kółkami. Jesli znajdziesz Atlantico w dobrym stanie to się nawet nie zastanawiaj to rewelacyjny wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
sasznika Re: spacerówka z pełną rączką 19.03.08, 11:02 o 3 kołowym to nawet nie myślałam, co do używanego to jednak musiałabym kupić go osobiście a nie przez neta Odpowiedz Link Zgłoś