Dodaj do ulubionych

Jaka spacerówka - pilne

02.04.08, 19:01
Dziewczyny, pomóżcie wybrać sensowną spacerówkę (jeszcze nie parasolka)dla dziecka 16 miesięcy. Mam chyba spore wymagania. Przede wszystkim waga do 8 kg max. Jak największe koła, oczywiście skrętne i koniecznie nie hałasujące. Budka z odpinaną dolną częścią. Regulacja oparcia i podnóżka do pozycji leżącej (lub prawie). Regulowana wysokość rączki. Duży kosz. Łatwość prowadzenia jedną ręką. Cena do 250 zł za nowy lub używany.
Podobają mi się dwa wózki na allegro, jednak nie widziałam ich w naturze, więc proszę o Wasze opinie. Są to Chicco Ponee SX i Graco Mirage +. A może polecicie coś całkiem innego?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, :)
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Jaka spacerówka - pilne 02.04.08, 19:08
      moim zdaniem chicco ponee to jeszcze gorzej, niż parasolka, rózni sie tylko składaniem i pełną rączką. Bardzo niewygodny wózek. Oparcie nie rozkłada sie do poziomu, a podnózka nie ma wcale.
      Nigdy nie skusiłam się ta ten wózek, bo dzieci w nim wygladają jakos smutno- takie powyginane. Chyba zjezdzają z siedzenia.
    • olilu Re: Jaka spacerówka - pilne 02.04.08, 19:10
      czesc.nie polecam chicco chocby z tego wzgledy ze brakuje podestu na butelki u dziecka i nie ma zadnych skrytek dla mamy.sama sie kiedys nad nim zastanawialam.
      ja mam do sprzedania wozek taki jak na zdjeciu,spelnia wszytskie twoje wymagania poza regulowana raczka ale szczerze nie wiem dlaczego jest ci to potrzebne.no nie wnikam.cena za moj to 250 zł z calym wyposazeniem czyli oslona na nogi i folia przeciwdeszczowa.
      mam w zestawie tez do spzedania parasolke proBaby.zdjecia na maila
      • olilu Re: Jaka spacerówka - pilne 02.04.08, 19:11
        przepraszam napisalam ze wozek taki jak na zdjeciu a zdjecie na maila oczywiscie,myle sie juz przez te wszytskie fora internetowe,w jednych mozesz wkleic w innych nie:)
        • bijoszek Re: Jaka spacerówka - pilne 02.04.08, 19:27
          ani jeden ani drugi!oba maja male siedzisko i nie maja
          podnozka,dziecku nogi beda wisiec.A wybierajac wozek zwroc tez
          uwage na to zeby dziecku bylo wygodnie, szerokie siedzisko i
          podnozek zeby wygodnie bylo mu spac w nim.najlepiej isc z dzieckiem
          i poprzymierzac do roznych modeli.pozdrawiam.
          • territta Re: Jaka spacerówka - pilne 03.04.08, 08:32
            Zgadzam się. Oba wózki są bardzo małe, ciasne. Koniecznie idź z dzieckiem do
            sklepu i poprzymierzaj.
    • artjoasia Re: Jaka spacerówka - pilne 04.04.08, 19:43
      Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Właśnie dzisiaj byłam z córką w sklepie
      i zdecydowałam się na CT 04. Nie zmieściłam się co prawda w planowanej cenie,
      ale wózeczek spodobał się i mnie, i dziecku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka