Dodaj do ulubionych

Treeco firmy emjot

13.05.08, 12:52
Mam do Was goracą prosbe , co sadzicie o wózku wielofunkcyjnym
TREECO" FIRMY EMJOT, znalazłam taki na allegro, cena jest rozsądna,
ale jaki jest w uzyciu , Może ktoś zna lub słyszał ?????
Obserwuj wątek
    • witusia77 Re: Treeco firmy emjot 13.05.08, 12:53
      To jest link, do tego wózeczka

www.allegro.pl/item363240957_wielofunkcyjny_treeco_fotelik_3_gratisy_.html
    • witusia77 Re: Treeco firmy emjot 13.05.08, 14:35
      czy nikt naprawde nic nie wie???
      • bprusek Re: Treeco firmy emjot 13.05.08, 20:57
        niestety nie mam i nie widziałam na żywo, ale ze zdjęć i opisu prezentuje się bardzo pozytywnie, śliczne kolory.
        • monwiec Re: Treeco firmy emjot 15.05.08, 18:17
          ja widziałam na żywo freelandera i matrix- moim zdaniem spoko wózki, a sama
          jestem ciekawa tego treeco, bo też mi się spodobał, nie wiem tylko czy nie jest
          wąski - gondolka 30 cm. nie mogę w necie znaleźć wymiarów np tego matrixa (
          wydawał się szeroki) ,żeby porównać.
          • kari34 Up 03.06.08, 10:36
            Podbijam, bo też mi się podoba ten wózeczek.
            Może wypowie się jakaś użytkowniczka?
            • epreis Re: Up 21.06.08, 01:02
              ja posiadam ten wózek, ukradli mi poprzedni i miałam mało czasu na zastanowienie - wygrał wygląd i rozsądna cena..

ogólnie hmm..nie wiem czy polecam, jak dla mnie najlepsze wózki to te na czterech dużych pompowanych kołach, tu wadą są te małe z przodu- nie mają amortyzacji i strasznie "trzepie" moją niunią jak jedzie..
              ale w mieście na w miarę prostym terenie da radę jechać :)

jest maleńki wózek, co do gondoli hm.jest ciut większa niż w x-landerach, mam dość sporą 3 miesięczną niunię i myślę że do 5-6 miesięcy wytrwa w gondolce..
              oparcie w spacerówce rozkładanie normalnie a nie za pomoca paskó, pozatym spacerówka ogromna - na długo posłuży, mó 2,5 letni synek miał w niej mnóstwo miejsca....

ma baaardzo duży kosz na zakupy co dla mnie jest ważne, ogólnie chyba poztywne wrażenia,
              tylko dwie rzeczy mni wtym wózku przeszkadzają - własnie te malutkie niemartozywane kółka z przodu, i cięzko wypiąc gondolę ze stelaża...

aa...jeszcze jeden minu- słabe hamulce, moje już po 1 dniu się zepsuły ;///
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka