witusia77 13.05.08, 12:52 Mam do Was goracą prosbe , co sadzicie o wózku wielofunkcyjnym TREECO" FIRMY EMJOT, znalazłam taki na allegro, cena jest rozsądna, ale jaki jest w uzyciu , Może ktoś zna lub słyszał ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witusia77 Re: Treeco firmy emjot 13.05.08, 12:53 To jest link, do tego wózeczka www.allegro.pl/item363240957_wielofunkcyjny_treeco_fotelik_3_gratisy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
witusia77 Re: Treeco firmy emjot 13.05.08, 14:35 czy nikt naprawde nic nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bprusek Re: Treeco firmy emjot 13.05.08, 20:57 niestety nie mam i nie widziałam na żywo, ale ze zdjęć i opisu prezentuje się bardzo pozytywnie, śliczne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
monwiec Re: Treeco firmy emjot 15.05.08, 18:17 ja widziałam na żywo freelandera i matrix- moim zdaniem spoko wózki, a sama jestem ciekawa tego treeco, bo też mi się spodobał, nie wiem tylko czy nie jest wąski - gondolka 30 cm. nie mogę w necie znaleźć wymiarów np tego matrixa ( wydawał się szeroki) ,żeby porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
kari34 Up 03.06.08, 10:36 Podbijam, bo też mi się podoba ten wózeczek. Może wypowie się jakaś użytkowniczka? Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: Up 21.06.08, 01:02 ja posiadam ten wózek, ukradli mi poprzedni i miałam mało czasu na zastanowienie - wygrał wygląd i rozsądna cena.. ogólnie hmm..nie wiem czy polecam, jak dla mnie najlepsze wózki to te na czterech dużych pompowanych kołach, tu wadą są te małe z przodu- nie mają amortyzacji i strasznie "trzepie" moją niunią jak jedzie.. ale w mieście na w miarę prostym terenie da radę jechać :) jest maleńki wózek, co do gondoli hm.jest ciut większa niż w x-landerach, mam dość sporą 3 miesięczną niunię i myślę że do 5-6 miesięcy wytrwa w gondolce.. oparcie w spacerówce rozkładanie normalnie a nie za pomoca paskó, pozatym spacerówka ogromna - na długo posłuży, mó 2,5 letni synek miał w niej mnóstwo miejsca.... ma baaardzo duży kosz na zakupy co dla mnie jest ważne, ogólnie chyba poztywne wrażenia, tylko dwie rzeczy mni wtym wózku przeszkadzają - własnie te malutkie niemartozywane kółka z przodu, i cięzko wypiąc gondolę ze stelaża... aa...jeszcze jeden minu- słabe hamulce, moje już po 1 dniu się zepsuły ;/// Odpowiedz Link Zgłoś