agawar 16.05.08, 07:21 wizualnie to chyba college, ale ponoc cargo maja lepszy materiał. Proszę włascicieli o wypowiedz. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaguciusia Re: mutsy, ktory model: cargo czy college? 16.05.08, 08:06 zdecydowanie cargo,college sie strzępi jak nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agawar Re: mutsy, ktory model: cargo czy college? 16.05.08, 12:24 a czy model cargo ma osobna budkę w gondolce i w spacerówce? Odpowiedz Link Zgłoś
anaq Re: mutsy, ktory model: cargo czy college? 16.05.08, 12:59 Tak. Zestaw jest ten sam, tylko materiał inny. Odpowiedz Link Zgłoś
anaq Re: mutsy, ktory model: cargo czy college? 16.05.08, 13:06 Ja wzięłam cargo, bo jednak bardziej mi się podobał. A na sąsiednim wątku dziewczyny piszą, że materiał college się siepie. Odpowiedz Link Zgłoś
agawar do anaq... 16.05.08, 15:54 jak sie otwiera budkę w spacerówce? ma te plastiki po bokach jak seria college? Odpowiedz Link Zgłoś
anaq Re: do anaq... 16.05.08, 16:27 Kurcze, nie wiem... Używam teraz gondoli i spacerówka leży spakowana na strychu. Rozkładana była raz, po zakupie, więc nie pamiętam :( Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: mutsy, ktory model: cargo czy college? 17.05.08, 18:55 cargo jest bardzo mocnym materiałem, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tappas Re: a active i team? n/t 19.05.08, 13:38 no własnie mnie sprzedawca odradził cargo ponieważ w miejscach zagięć materiał sie zgniata i nie da sie tego wyprostować (zostaja takie jakby zmarszczki) i pokazał spacerówke cargo, która tylko stała na ekspozycji a mimo to wygladała już nie najlepiej - oczywiście na 1 rzut oka tego nie widac Podsumowując wywód :) - polecił team, podobno są to nowe tapicerki, a cargo wycofują juz z produkcji Odpowiedz Link Zgłoś