joko5 07.07.08, 11:33 Zamierzam kupić wózek Implast Bolder 3, dotychczas miałam X-landera XA, ale niestety nie można przełóżyć spacerówki przodem do mamy i tylko dlatego zmieniam na Boldera. Jak z jakością i komfortem jazdy Bolderem3? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks2539 Re: Implast Bolder 3 07.07.08, 11:36 odpowiem jako potencjalna użytkowniczka - ja chcę kupić boldera 3 i mi się podoba. Znajoma go ma i jest ok, jeździ nim rok, żadnych usterek, dziecię i mama zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakatka1 Re: Implast Bolder 3 08.07.08, 22:57 Kupiłam Boldera corce rok temu.Stanowczo odradzam ten model Implastu, a dokładniej spacerówki. Gondola miala tez swoje minusy- wklad byl szary z polaru ,bardzo sie brudzilo i wygladalo nie estetycznie(wygladalo caly czas jakby bylo brudne)Spacerowka nie wygodna ,spotkalam sie juz nie jeden raz z ta opinia,pasy nie trzymaja sie dobrze (coreczka czesto sie odpinala sama)Plusem sa wygodne kola i sprawne prowadzenie wozka,minusem jest tez skladanie w dwoch czesciach,zajmuje duzo miejsca i jest niewygodne do skladania. Odradzam nie traccie pieniedzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: Implast Bolder 3 09.07.08, 06:58 co do polaru - teraz już go nie ma. Był w kolekcji zeszłorocznej i został "zdjęty z produkcji" Odpowiedz Link Zgłoś