marta2202 Re: Kupiłam zooper waltz 07.08.08, 20:48 Może napisz coś więcej jak sie jeździ, podbija. Co z amortyzacją? Jak wykonanie i czy dzieciątku wygodnie:) Woziłaś w nim może straszaka, interesuje mnie jak podbija sie z wiekszym obciażeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Kupiłam zooper waltz 07.08.08, 21:43 Jezdzi sie super lekko, po ciezkiej gondoli i spacerowce.Amortyzacji brak:( Wykonanie solidne, budka robi wrazenie,na wertepach jednak sie sprawdza,kraweznikach. Niestety woze male dziecko, straszego nie wiec nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Kupiłam zooper waltz 07.08.08, 21:52 nie wiem jak "chodzi" waltz ale tango jezdzi super cichutko, nawet na werdepach nic nie trzeszczy i nie skrzypi :) co mnie niesamowicie zdziwilo bo wszystkie moje wozki do tej pory wydawaly z siebie jakies dzwieki :P Odpowiedz Link Zgłoś
kokitka Re: Kupiłam zooper waltz 09.08.08, 12:06 Ja mam hula i jestem bardzo zadowolona. Typowa laska, rewelacyjna buda. Podbija sie leciutko. Na codzień jeździ moja 11 miesięczna córcia ale czasami wsadzam 4 letnią damę (17 kg) i też jest OK. Ja polecam zooper hula Odpowiedz Link Zgłoś
natka_81 Re: Kupiłam zooper waltz 16.08.08, 18:55 Czy wiecie może jak przyczepić osłonkę na nózki do zoopera waltz (ma on wiela napek , ale nie wim do której się przyczepić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasulka79 Re: Kupiłam zooper waltz 16.08.08, 23:17 dopina się do budki, tu przynajmniej pasuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
natka_81 Re: Kupiłam zooper waltz 18.08.08, 12:53 Dla zainteresowanych, wiem juz gdzie się dopina pokrowiec na nóżki w zooper waltz. Znalazłam ang instrukcję i po moim "koślawym" tłumaczeniu, wyszło , że dopina się nie do budki tylko do napek znajdujących się przy podłokietniku ( łączą one tapicerkę z siatką wentylacyjną i budką). Odczepia się napki i pomiędzy wsadza pokrowiec na nóżki ( dlatego ma dwustronne napki). Może komuś pomogłam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
plinal Re: Kupiłam zooper waltz 19.08.08, 09:10 Natka_81, mam pytanie: czy zooper waltz ma ofoliowany podnóżek? I jeszcze jedno- czy tapicerkę można prać? Jaki kolor wózeczka wybrałaś? Proszę o odpowiedź, bo mi się grunt pod nogami pali z kupnem wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Kupiłam zooper waltz 19.08.08, 11:16 Mój podnóżek nie jest ofoliowany, tapicerkę można prac.Ja mam kolor red Odpowiedz Link Zgłoś
natka_81 Re: Kupiłam zooper waltz 20.08.08, 07:09 plinal napisała: > Natka_81, mam pytanie: > czy zooper waltz ma ofoliowany podnóżek? I jeszcze jedno- czy > tapicerkę można prać? Jaki kolor wózeczka wybrałaś? Proszę o > odpowiedź, bo mi się grunt pod nogami pali z kupnem wózka. Witam Plinal Wózek nie ma folii na podnóżku. Co do prania to nie wiem bo jeszcze nie prałam (mam go od tygodnia), ale na stronie internetowej zoopera, wyczytałam , że można prać ( w instrukcji też jest to zaznaczone). Ja wybrałam , dla chłopca, kolor z dodatkiem turkusu (cały jest szaro-grafitowy, a część siedziska, osłonki na szelkach i śpiworek na nóżki jest w turkusie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Kupiłam zooper waltz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.10.14, 19:19 kobito życie mi ratujesz:))) od miesiaca walczę i ni cholery nie mogłam tego doczepić, hahaha, dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokitka pałąk 09.08.08, 12:09 Moja koleżanka ma waltza i nie wie jak się "otwiera" pałąk, zabezpieczający dziecko przed wypadnięciem. Ty już do tego doszłaś? Ja mam hula i u mnie jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: pałąk 09.08.08, 12:28 Ja jeszcze nie wyciagalam pałaka ale widzialam na stronie www.zooper.pl po wybraniu modelu waltz, jest film i na filmie pokazuja jak sie otwiera pałak.Ja narazie nie musiałam. A hula kupie chyba jako nastepny wozek, jesli waltz juz bedzie za maly. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: pałąk 09.08.08, 12:28 moze teraz bedzie aktywna strona www.zooper.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: pałąk 09.08.08, 12:53 na tej stronie co podala malowanka znajdz instrukcje obslugi waltza i tam pisze, trzeba sobie po prostu "wymacac" te "guziki" Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: pałąk 09.08.08, 14:11 Od spodu , w boczkach wózka są przyciski. Należy je wcisnąc i pociągnąc pałąk do góry.( wystarczy jedną stronę , bo pałąk się odwraca) Odpowiedz Link Zgłoś
kokitka Re: pałąk 10.08.08, 08:31 Dzieki dziewczyny, teorię doczytałam jak spotkam koleżankę sprawdzę w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś