saimirka 01.09.08, 18:04 czy Wasze wózki też tak podskakują na kazdym najmniejszym wzniesieniu? jejku przesiadłyśmy się z Mistrala do Funa i......... rozcazrowałam się telepie tą dzieciaczyną strasznie :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: amortyzacja w Teutonii Fun 01.09.08, 18:08 To własnie urok mniejszych kół. Mój pixxel też trochę trzęsie, ale mnie to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: amortyzacja w Teutonii Fun 01.09.08, 23:26 Ale z ktorego mistrala??? Bo w wersji S sa takie same resory. Czy z tego zwyklego? On ma troche inne zawieszenie z przodu i mniej telepie. Fun 2008 ma juz super resory w porownaniu z funem z 2006 i troche lepsze niz 2007. To chyba tez troche kwestia przyzwyczajenia. Nie jest to wozek na jakies terenowe wypady, ale na sciezkach sobie niezle rade daje. Zawsze jest cos za cos. Za to jest super zwrotny, dosc maly i wygodny. Ja funa uwielbiam (a mialam rowniez mistrale: normalnego i S). Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: amortyzacja w Teutonii Fun 02.09.08, 08:04 he he, no właśnie, ja dla mojej drugiej córy kupiłam funa (bo taki fajny, mały, kompaktowy, mało miejsca mi w mieszkaniu zajmie), a teraz dokupiłam sobie emmaljungę edge. A mąż mi od razu wciskał emmaljungę, bo dla pierwszej mieliśmy i byliśmy zadowoleni. Teraz czekam z niecierpliwością jak mi ta emma przyjdzie bo nie mam sumienia z dzieckiem na spacery wychodzić (a córka ma dopiero miesiąc. Funa oczywiście sobie zostawiam na później, tylko pewnie z gondoli to już nie będę korzystała (a taka śliczna jest zieloniutka bu) Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
saimirka Re: amortyzacja w Teutonii Fun 02.09.08, 08:37 przesiadłyśmy się z normalnego Mistrala no ale chyba da się do przyzwyczaić :-) wczoraj był pierwszy spacer Funem myślę że w miarę upływu czasu przestanie mi to przeszkadzać, chociać mojemu dziecku to chyba wszystko jedno bo wczoraj pięknie spała na spacerze :))) Odpowiedz Link Zgłoś