deleine 09.09.08, 20:46 witam czy ktoś widział ten wózek na żywo? jak te kolory tak naprawdę wyglądają? może zdjęcie ktoś ma? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylver80 Re: zooper twist wheat 09.09.08, 21:24 Ja mam właśnie ten kolor. Kilka dni temu napisałam post o jego sprzedaży, ale niestety na razie nie mogę wrzucic zdjęc, bo mąż jak wyniósł aparat z domu, tak wrócił z popsutą stacją do zgrywania :( Wściekła jestem, bo teraz muszę czekac prawdopodobnie do piątku, zanim wróci z zagranicy, wrrrr!!!!!!!!!! Co do kolorku, to oczywiście kwestia gustu. Ja uważam, że jest bardzo ładny, na pewno nie oklepany. Raczej dla dziewczynki, bo jest w nim różowa lamówka (niewiele, ale zawsze jest). Brąz w dzień jest typowo brązowy, a wieczorem wg mnie ma odcień troszkę wpadający w śliwkowy. A ten jasny to beż to kawa z dużą ilością mleka :) Śliczny :) Jak tylko będę miała sprawny aparat (a raczej jak zgrac zdjęcia do komputera), to na pewno je tu wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
carolla100 Re: zooper twist wheat 10.09.08, 12:45 tego różowego jest naprawde niewiele i nawet dla chłopca się nadaje :) mi się podoba to zestawienie bardzo, bardzo - widziałam w sklepie. Myślę, że mój synek by się nie obraził za odrobine różowego w wózeczku :) P.s. tez czekam z niecierpliwością na zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: zooper twist wheat 10.09.08, 21:31 Właściwie jak dziecko siedzi w wózku, to tych lamówek nie widac. Co do różu, to jeszcze trzy lata temu mąż nawet nie chciał spojrzec na czerwony sweter, teraz ma dwie różowe koszule, jedną nawet z motywem kwiatowym :) Cóż, gusta się zmieniają, moda tym bardziej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
londine Re: zooper twist wheat 10.09.08, 14:55 A czy maluszek 5 miesięczny może się do niego przesiąść? Odpowiedz Link Zgłoś