Dodaj do ulubionych

Chciałabym pochwalić firmę Akord, dystrybutora PP

29.09.08, 18:43
Miałam podobny problem co magda79pn, ale w moim Atlantico (używany) brakowało aż 3 "zaślepek" na kółkach. Pomyślałam, że sobie je dokupię, jeśli się da i skontaktowałam się z dystrybutorem, a oni przysłali mi całkowicie bezpłatnie 4 sztuki:)Bardzo mi się to spodobało, uważam, że firma wykazała super podejście do klienta i należy im się za to pochwała:) Więc chwalę;)
Obserwuj wątek
    • iwaneczka1 Re: Chciałabym pochwalić firmę Akord, dystrybutor 29.09.08, 19:24
      Ja również wystawiam im bardzo pozytywną opinię:) Mianowicie reklamowałam wózek, gdyż zepsuł mi się hamulec i bardzo szybko naprawili go, tzn. po tygodniu wózek już miałam z powrotem. Ponadto w międzyczasie Pan z serwisu kontaktował się ze mną, aby wyjaśnić jeszcze jedną sprawę, którą poruszyłam w reklamacji. Więcej takich serwisów:)
      • madzix88 Re: Chciałabym pochwalić firmę Akord, dystrybutor 29.09.08, 22:26
        Chyba korzystałyśmy z innego serwisu PP. Oczywiście żartuję, wiem że jest tylko jeden.
        Niestety moje doświadczenia z Akordem nie są tak miłe jak Wasze:(
        • ekspert_babyelephant [...] 29.09.08, 23:58
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • madzix88 Re: Chciałabym pochwalić firmę Akord, dystrybutor 01.10.08, 07:50
          Diewczyny, naprawdę nie chce mi się wierzyc, że mówimy o tym samym serwisie... :(
    • magia Re: Chciałabym pochwalić firmę Akord, dystrybutor 01.10.08, 01:31
      Potwierdzam, ze to porzadn serwis.
      wozek naprawili mi w jeden dzien, dorzucili gratis zaslepki na kola,
      bo 4 zgubilam.
      Kontaktowal isie sami z siebie ze 3x, zeby wyjasnic poszczegolne
      punkty naprawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka