arekata 07.11.08, 23:12 Mam Chicco enjoy evolution. Chciałabym dokupić do niego ocieplany śpiworek bo małemu zaczyna być zimno w tyłeczek. Myślałam o takim z owczą wełną - firmy Womar. A może lepiej polarowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Jaki śpiworek do wózka 08.11.08, 00:38 mialam spiworek na polarze,byl super na nasza zime. tez z owczej welny jest chyba za cieply,chyba ze nie kupisz kombinezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Jaki śpiworek do wózka 08.11.08, 00:45 Uwazam, ze takie z ortalionu z polarem w zupelnosci wystarczaja. Te z owczej welny sa koszmarne do prania. Smierdzi to mokrym psem zaraz po wypraniu, dlugo schnie i po praniu tez juz tak pieknie nie wyglada i robi sie dosc sztywne. Te z polarem sa praktyczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa999 Re: Jaki śpiworek do wózka 08.11.08, 13:33 Kupiłam z owczej wełny i poza tym że za ciepły to strasznie obłazi!!!!!!!!!!!!!! wszystko obłazi i wózek i dziecka ubrania i moje ubrania i rękawiczki.... Polarkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
titkowo Re: Jaki śpiworek do wózka 18.11.08, 20:08 kurcze, a juz przymierzałam sie dzis do kupna spiworka z wełny owczej, w sumie racja, moze sie zrobic po praniu sztywne, nie fajne, moze tez w sumie i capic z lekka kozą...chyba macie racje, ze polar chociaz chłodniejszy to lepszy w uzytkowaniu, chociaz ja mam 3 koty i cholery dostaje, bo spiwor w poprzednim wózku am bodrowy z czarna wyściółką polarowa i to jest horrrrrorrrr............ Odpowiedz Link Zgłoś
arekata Re: Jaki śpiworek do wózka 08.11.08, 17:21 Doradźcie jaki mam kupić duży - mały ma 80 cm. A może ktoś poleci konkretny model Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Jaki śpiworek do wózka 08.11.08, 17:51 jak maly ma 80cm to ma pewnie kolo roku,moze mu wystarczy sam ochraniacz od wozka a pod spod kocyk?? w zime pewnie zacznie chodzic a wkladac pozniej malucha z butkami w sniegu do spiworka na polarze to jakos nie bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
malibali Re: Jaki śpiworek do wózka 08.11.08, 19:15 są śpiworki kutnika (cena 89 zł w sklepie Mama i ja), zarówno polarowe jak i z dodatkiem owczej wełny. Ja kupiłam polarowy, ze względu na łatwość prania no i czytałam, że wełna może uczulać. Rozmiar 86. Odpowiedz Link Zgłoś
arekata Re: Jaki śpiworek do wózka 08.11.08, 20:42 Macius ma 13 m-cy. Dopiero co zaczął raczkować (wcześniaczek). Jeszcze przemyślę sprawę, ale babcie mi trują, że wózek wiatrem podszyty i mały marznie. Dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Jaki śpiworek do wózka 09.11.08, 16:46 ja moge polecić taki, co sama kupiłam w zeszłym roku dla rocznej córki - świetnie się sprawdził. Jest na polarze, dolna część się odpina a na dodatek nie jest podszyta polarem tylko ortalionem co jest bardzo praktyczne jak dziecko ma brudne buty. To jest cos takiego: www.allegro.pl/item469144016_efik1_duzy_spiworek_do_wozka_3w1_polar_110cm.html Tutaj są zdjęcia dokładne mojego - kiedyś zrobiłam na prośbę kogoś z tego forum. fotoforum.gazeta.pl/a/23920.html Od kilku dni używam krótkiej wersji w gondoli dla mojej świeżo narodzonej córeczki :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Jaki śpiworek do wózka 09.11.08, 17:34 > Od kilku dni używam krótkiej wersji w gondoli dla mojej świeżo narodzonej > córeczki :DDD Serdeczne gratulacje :) Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
sugar78 Re: Jaki śpiworek do wózka 02.02.09, 22:30 Wiesz, z wełny owczej jakby był z prawdziwej wełny owczej to pewnie dużo wiecej by kosztował, a tak jak piszą wełna owcza to trzeba zapytać ile jest procent tej wełny (ile jest cukru w cukrze:)))) Więc jeśli nie prawdziwy z prawdziwej wełny owczej to polarkowy, pewnie. Z odpinanym dołem, na dłużej starczy, i ciemny, praktyczny. Spodnie, kombnezon, buty.... to wszystko musi sie zmieścić, luźny żeby był. Odpowiedz Link Zgłoś
malibali Re: Jaki śpiworek do wózka 09.11.08, 19:14 gratulacje :))) a ten Twój fajniejszy od kutnika Odpowiedz Link Zgłoś
titkowo Re: Jaki śpiworek do wózka 18.11.08, 20:13 ROZWIAŁAŚ MOJE PROBLEMY dotyczace spiworka, racja- jak dziecko zacznie chodzic to z kopytkami brudnymi do takiego spiworka zwyklego nie wejdzie, musi byc taki jak podala moja poprzedniczka, rozsuwany na dole, dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
vi-23 do pstrabiedronka 21.11.08, 09:42 czy ten spiworek pasuje do wszytskich wozkow? mam x-landera xa... Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: do pstrabiedronka 22.11.08, 00:50 też go miałam ale sprzedałam zanim kupiłam ten śpiwór :) Na 100 % nie powiem ale wydaje się być taki uniwersalny, powinien pasować. ja używałam jak dotąd w Jane Nomad i Maclarenie techno. Na oko to wydaje mi się, że będzie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
akal3 Re: Jaki śpiworek do wózka 02.02.09, 18:19 Witaj, gdzie można kupić taki śpiworek z odpinanym dołem? Nie mogę wejść na odnośnik na Allegro, będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Jaki śpiworek do wózka 02.02.09, 22:42 akal3 napisała: > Witaj, gdzie można kupić taki śpiworek z odpinanym dołem? Nie mogę > wejść na odnośnik na Allegro, będę wdzięczna za informację. ja kupiłam od tego sprzedawcy, tutaj: www.allegro.pl/item535953347_efik1_duzy_spiworek_do_wozka_3w1_polar_110_cm.html ale widziałam juz na allegro takie same śpiworki taniej, za 85 zł. jeśli znajde to wkleję linka. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe śpiwór (i torba) szyta na zamówienie 11.11.08, 10:55 ja polecam, kupilam na allegro, jestem bardzo zadowolona :) (w koncu znalazlam czas, zeby to wszystko obfotografowac) img205.imageshack.us/my.php?image=imgp0906nq1.jpg img122.imageshack.us/my.php?image=imgp0898ad8.jpg img205.imageshack.us/my.php?image=imgp0906nq1.jpg do tego jest tez torba img296.imageshack.us/my.php?image=imgp0902if3.jpg img205.imageshack.us/my.php?image=imgp0900ej4.jpg img205.imageshack.us/my.php?image=torbaub8.jpg a tu juz zdjecia na city crossie (kolor COOPER), ale wyszly strasznie przeklamane kolory :( img504.imageshack.us/my.php?image=2sxv4.jpg img504.imageshack.us/my.php?image=27304923sv9.jpg zamówiłam troszkę inną niż w aukcji, ustaliłyśmy wszystkie szczegóły przez maila, Pani pomogła dobrać kolor, i co najwazniejsze- bardzo estetycznie i szybko wykonała torbę i spiwór :) link do aukcji allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10740694 moze teraz ktos inny skorzysta :) Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: Jaki śpiworek do wózka 02.02.09, 21:25 ja mialam ogromny klopot ze spiworkiem dla mojego synka, bo wszystkie sa za krotkie. Maly ma teraz niecale 11 miesiecy i prawie 90cm. znalazlam takie rozwiazanie dla wiekszych dzieci i to mu kupilam www.stay-put-blankets.com/prod_detail.php?cat_id=1 www.stay-put-blankets.com/index.php?cPath=10 polecam :) z reszta przy odrobinie talentu krawieckiego (ja go niestety nie posiadam) ktos moglby sam sobie cos takiego wyczarowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś