fk4i4 19.12.08, 20:54 dziecko 4 m-ce, za miesiąc podróż samolotem, a wózek tak na potem i do samochodu, jak bugaboo się zjeździ i znudzi składanie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: buggster czy city elite 19.12.08, 22:12 O, moje dwa wózki;) Znaczy się do tych dwóch zawęziłam niedawno swój wybór. I wybrałam buggstera. 1.lżejszy 2.tańszy 3.mniejszy 4.łatwiej dostępny w PL 5.bardziej parasolkowaty. U mnie to teraz główny wózek, synek ma prawie 11 miesięcy. Gdy będzie miał 1,5-2 lata dokupię jeszcze najlżejszego maclarena. Jedyne czym się martwię to ewentualna długa i śnieżna zima. Ale od biedy mam jeszcze nosidło ergonomiczne ergo, akurat na zaspy;) Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 Re: buggster czy city elite 19.12.08, 22:42 A spotkałyście się może ze zdjęciem "porównawczym" tych wózków? A jaka jest ich waga? Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: buggster czy city elite 19.12.08, 23:31 w tej kwestii to tylko chyba Pinik może pomóc ;) tylko ona ma te 2 wózki, chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: buggster czy city elite 20.12.08, 00:44 Tak, ja mam te dwa wozki (akurat leza oba w bagazniku, bo z nich ostatnio duzo korzystam). Wg mnie trudno jest je porownywac, bo to zupelnie inny typ wozka. Komfort pchania i jazdy po kazdym terenie w city elite napewno wyzszy (choc samo siedzonko to i w buggsterze jest b. wygodne), za to cena tez wyzsza i wozek o wiele ciezszy. Na podroz samolotem to pewnie buggster lepszy, choc twoje dziecko jeszcze na niego troche male (chyba, ze sobie np dokupisz na chwile do niego uzywana gondolke i adaptery - te mozna tez do fotelika maxi cosi i römer dokupic!). Bugaboo na latanie jest srednie, wlasnie przez to skladanie. Ja do niego mialam adaptery do fotelika i pakowalam w domu jeszcze gondolke lub siedzonko i nadawalam to jako bagaz. A stelazem i fotelikiem dojezdzalam do samolotu. To bylo nawet niezle rozwiazanie. Tylko we Frankfurcie trzeba dwa razy wszystko przeswietlac i tu skladanie za kazdym razem i rozkladanie bugaboo jest okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 Re: buggster czy city elite 24.12.08, 21:07 A czy siedzenie w city jest bardziej odpowiednie dla maluszka? Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 Re: buggster czy city elite 24.12.08, 23:19 Czy ktoś się orientuje czy te starsze modele różnia się czymś poza kolorami tapicerki? Macie link do tych starych kolorów może? Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 Re: buggster czy city elite 27.12.08, 14:28 Czy ten, zdaje się że ze starej/ładniejszej kolekcji, składa się też w ten sprytny sposób? pishposhbaby.com/68081.html Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: buggster czy city elite 27.12.08, 17:05 Wózek z tego linka na pewno składa się w sprytny psosób:) Odpowiedz Link Zgłoś