aribeth1 21.12.08, 12:40 Hej! Jak tam Twój OTH? Doszedł? Czy wszytko się zgadza? Przymierzam się do kupna, ale trochę mnie przeraża kupowanie za granicą i chciałabym upewnić się, że sprzedawca jest w porządku:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoslo82 Re: Do Zoslo82 21.12.08, 16:50 Wczoraj doszedł !!! Co prawda jest w Polsce u mojej mamy, ale ona go widziała i mówi ze jest piękny !!! Ja muszę czekać do poływy stycnia, żeby go zobaczyc. Przesyłka szła od poniedziałku.Nawet zadzwonili do mnie i powiedzieli, ze będzie szedł ok 4-5 a nie jak powiedzieli 2-3 i czy to dla mnie w porządku. Myślę, że ten sklep jest ok i obsługa dobra. To już jest 3 mój wózek, kupiony w sklepie internetowym z Anglii ( do tego fotelik i inne rzeczy) i nigdy nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: Do Zoslo82 21.12.08, 18:27 No to super:) Jutro dzwonię do sprzedawcy obgadać kwestię dostawy do Polski:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoslo82 Re: Do Zoslo82 21.12.08, 19:19 to jednak się zdecydowałaś !!! super, nie powinno być problemu, ale prawdopodobnie dostaniesz go po świętach!!! a czemu nie babyjogger ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: Do Zoslo82 21.12.08, 20:04 Zależy mi na wózku z szerokim siedziskiem, a OTH ma szersze od Babyjoggera. A do tego jakoś tak mi się serducho do niego rwie, zakochałam się chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoslo82 Re: Do Zoslo82 21.12.08, 20:32 ah, to tak jak ja, też zakochana jestem ;) chociaż wcześeniej w ogóle nie zwracałam uwagi na niego.. :) z siedziskiem nie wiem jak jest, ale bardziej mi się podoba OTH. Zobaczymy jaki będzie w użytkowaniu. Myśle, że nas nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś