marriposa 20.03.09, 22:12 allegro.pl/item588649153_orginal_japonski_wozek_combi_z_fotelikiem_3_5kg.html fajny? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankamk78 Re: Japoński wózek 20.03.09, 22:28 Wygląda mi to na podróbę Graco City Sport, nawet ten żółty mi się kojarzy, bo sama miałam tą spacerówkę w takim oczojebnym kolorze;) Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: Japoński wózek 20.03.09, 22:36 codziennie jeżdżę obok tego komisu. a wózek jak cię mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: Japoński wózek 20.03.09, 23:15 leila78 napisała: > codziennie jeżdżę obok tego komisu. a wózek jak cię mogę. Naprawde jest taki lekki? Może zobaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: Japoński wózek 20.03.09, 23:35 mogę. ale dopiero w poniedziałek bo jutro pewnie krótko czynne a ja tam po południu będę. Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: Japoński wózek 20.03.09, 23:56 japonski wozek....no coz moze Combi faktycznie ma swoje korzenie w japoni ale produkuje wszystko w Chinach...sa to dosc popularne w usa wozki z bardzo mieszanymi opiniami, jedni chwala ze wzgledu na ich lekkosc i porecznosc a jedni wyzywaja od rupieci, klamotow itd....mam ten wozek po swoim drugim dziecku, powiem tak, kolorki, stylistyka nawet i ladne ale ja bym go okreslila jako kupke lekkego, klekoczacego sie platiku. Wozek zgrabny, swietnie sie skladajacy, ultra lekki ale ...troche taki jednorazowy:)) Nic rewelacyjnego. Foteliki niemowlece nie maja zaszcztynej opinii i mialy sporo "recalls" czyli wycofania ze sprzedazy ze wzgledu na swoja felernosc. Odpowiedz Link Zgłoś