jesienna100 28.03.09, 19:49 przymierzam sie do tej parasolki czy forumowiczki posiadajace owy moga sie podzielic opiniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leila78 Re: silver cross opinie 28.03.09, 20:55 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=&s.sm.title=silver+cross&s.sm.forumXx=22462&sf=tytul&s.sm.author=&y=0&x=0 Odpowiedz Link Zgłoś
carolla100 Re: silver cross opinie 28.03.09, 21:29 Ja od paru dni mam popa - generalnie jest ok, jeździ i się bardzo dobrze. Przesiedliśmy się z x-landera xa i bardzo się obawiałam małych kółek. Jedyne minusy jakie zauważyłam do tej pory: trochę gorzej się podbija, ma za krótkie oparcie na nogi (mojemu synkowi wiszą) i trochę za ciasne pasy biodrowe (choć pewnie jak zrzucimy zimowe okrycia będzie lepiej). Pytaj o co jeszcze chcesz, jestem do dyspozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: silver cross opinie 29.03.09, 10:37 no ja sie zastanawiam bo mam duzy egzemplarz 10 miesiecy 86 cm 12 kg zastanawiam sie czy Maclaren nie jest szerszy i wygodniejszy choc Silver duzo bardziej mi sie podoba , zastanawiam sie czu mu bedzie wygodnie ale z drugiej strony na dluzesz spacery mam Bertini , no nic pomysle Odpowiedz Link Zgłoś
carolla100 Re: silver cross opinie 30.03.09, 23:42 Najlepiej przymierzyć dziecię w sklepie do wózka. My niestety tego nie zrobiliśmy :( Odpowiedz Link Zgłoś
yoaha Re: silver cross opinie 29.03.09, 12:10 mam fizza, moja mala ma ok 83 cm i wazy 12kg tak wyglada: picasaweb.google.com/alutekw/Fizz?authkey=Gv1sRgCOz9osnBoLe__gE#slideshow w kurtce juz jest ciasniej, wiec, sadze, ze dla twojego szkrabka ten wozek akurat nie jest wlasciwy Odpowiedz Link Zgłoś