marta2202 07.04.09, 14:19 Bardzo proszę najlepiej w dziennym świetle:) A i czy są jakieś różnice w kolekcji 2008, a 2009? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia_kra Re: Real fotki Arii Tango-poproszę :) 07.04.09, 14:34 Czerwień jest bardzo mocna, intensywna i ładna. Szary raczej taki stalowy ciemniejszy i ma taki jakby wzór w plaster miodu :(. Zamówiłam ją w sobote wieczorem a w niedziele popoudniu spotkałam na placu zabaw i zaraz anulowałam zamówienie. To już chyba wiesz wszystko. PS: kolory bardzo rzecz indywidualnego gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Anusia_kra 07.04.09, 20:40 zrezygnowalas ze wzgledu na kolor czy wogole? Fajnie ze Ci sie udalo zobaczyc wozek na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Anusia_kra 07.04.09, 21:18 Nie nadal wisze nad kolorem i nie ukrywam, że czekam na Twoje real fotki cedro :). A co do tango to on ładny jest, tylko mi jakoś ten popiel nie spasował, może jakby był zestawiony z jakims fajnym niebieskim to ładniej by wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Real fotki Arii Tango-poproszę :) 07.04.09, 21:29 Jak by ktoś jednak miła takie zdjecia lub mógł zrobić to ja bardzo proszę:) A kolor to faktycznie rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: Real fotki Arii Tango-poproszę :) 07.04.09, 23:51 a ja - powtarzam sie po raz 10-ty na tym forum oddalam moke (brazowo bura jak dla mnie i te plastry miodu:((((...) i jutro ma przyjsc moja aria w kolorze surf (pomarancz). Obiecuje wstawic fotki i mam nadzieje ze nie bede gryzla trawy z rozpaczy jak ja zobacze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: Real fotki Arii Tango-poproszę :) 08.04.09, 00:44 co do kolorystyki arii to w mamas & papas nie ma w czym wybierac :( wersja OH (czyli w anglii nazywa sie aria plus) wystepuje tylko w kolorze toffee.. - model 2008 A peg perego w tym kolorze robilo arie w 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Real fotki Arii Tango-poproszę :) 08.04.09, 08:30 To moja Aria w kolorze Tango picasaweb.google.pl/grazyna.zylm/Aria? authkey=Gv1sRgCKGYvtG2wc7thgE# Kolor czerwony jest troche zywszy w rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn kiedyś szukałaś arię bliźniak 08.04.09, 11:21 allegro.pl/item602621466_spacerowka_blizniak_peg_perego_aria_dobry_stan.html Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Real fotki Arii Tango-poproszę :) 08.04.09, 13:20 Kupilam w koncu te Arie - wlasnie w kolorze tango za 550, uznalismy, ze doplacanie ok 150 zl za inny kolor to jakos sie mija ze zdrowym rozsadkiem. teraz czekam i modle sie, zeby mi odpowiadala. probowalam u kolezanki na sucho i byla ok. no nic, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Real fotki Arii Tango-poproszę :) 08.04.09, 15:11 Dziękuję za zdjęcia. Hm.. a o co chodzi z tymi plastrami miodu? Rozumim że to taki wzór czy faktóra materiału? Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: Real fotki Arii Tango-poproszę :) 08.04.09, 15:35 kolezanka chyba przewrażliwiona na punkcie plastra miodu. Mam wózek w tym kolorze i o fakturze tak jakby plastra. Uważam, że jest bardzo fajny, wcale nie bury. Mnie z kolei nie podobają się żarówiaste wózki. Jak widać kolor to rzecz gustu. Ten trip widać na zdjęciu też ma faturę plastra miodu. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Real fotki Arii Tango-poproszę :) 08.04.09, 16:01 to faktura materiału. Zreszta patrzyłam dziś ma wózki na spacerze mają ja też babyactive model jak sie nie myle beaker - taki czołg. Często spotykane to sobie zobacz. Pewnie chińczycy z jednego materiału je robią ;) A o kolorach nie dyskutuje, gustach tez a obrażanie innych w tym temacie jest całkowicie zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś