Dodaj do ulubionych

Cosatto Diablo- Inglesina Trip

15.04.09, 13:13
Dziewczyny zastanawiam się nad zakupem jednego z tych wózków i nie
wiem który by był lepszy i posłużył do końca okresu wózkowego.Waga
wózka jest bez znaczenia, wózek ma dobrze się podbijać mieć jakąś
amortyzację i być wygodny dla dziecka i dla mnie nie mam możliwości
obejrzeć tych wózków na żywo więc liczę na waszą pomoc . Cosatto
bardzo mi się podoba i jest mało populary to lubię :)ale nie mam
pojęcia jak z amortyzacją no i czy kolor czarny wózka to dobry
pomysł na lato. Inglesina podobno trzeszczy stelaż lub koła różnie
piszą posiadaczki tego wózka, ma większą budkę chyba od Diablo i
różne kolory 2009 . Który lepszy a może jest innej marki wózek
podobny do Diablo i dobry. Pomóżcie proszę w wyborze.
Obserwuj wątek
    • maja3333 Re: Cosatto Diablo- Inglesina Trip 15.04.09, 14:55
      ja mialam diablo :) jest dosc ciezki - jakies 8kg
      ma bardzo dobra amortyzacje jak na wozek tego typu. Super szerokie siedzisko,
      wysokie oparcie - bardzo wygodny dla wiekszego dziecka. Podnozek regulowany i
      dluuugi :)
      Prowadzi go sie niezle, ale nie az tak super jak maclareny(chodzi mi o
      zwrotnosc), podbijanie jest rownie proste jak w maclarenach i bez wysilku.
      • figama Re: Cosatto Diablo- Inglesina Trip 15.04.09, 15:54
        Maklarena nie chcę tylko dlatego że co od wrócę głowę to go widzę:))
        wolę coś mało popularnego, czy Diablo jest wart tej ceny no i czy
        te podwójne kółka się nie blokują jadąc po piachu?
        • maja3333 Re: Cosatto Diablo- Inglesina Trip 15.04.09, 16:15
          pamietam, ze jezdzilam nim po trawie bez problemow, po piaszczystej drodze tez,
          ale na "glebszym" piachu to wszystkie kola beda sie blokowac, oprocz tych
          wielkich pompowanych ;)
          ogolem ma fajny design (ta blyszczaca rama jest super) i mysle, ze jest wart
          swojej ceny
          • manialub Re: Cosatto Diablo- Inglesina Trip 22.04.09, 22:24
            Diablo zakupiliśmy dzisiaj, bardzo mi się spodobał do tego jest w miarę solidny
            i nie ma badziewnych plastików.
            Po pierwszym spacerku mogę powiedzieć że w miarę sprawnie się prowadzi, ma
            wielkie siedzisko, po rozłożeniu mój 2 letni szkrab spał w nim jak anioł, do
            tego super śpiworek.
            Co do piasku nie wiem jeszcze, sprawdzimy nad morzem, ale z doświadczenia
            byliśmy w zeszłym roku na wczasach z mutsy urbanriderem i po piasku też mu nie
            szło najlepiej, powiedziała bym fatalnie było, jego waga wtedy dała mi popalić
            stąd decyzja o zakupie zwykłej w miarę lekkiej spacerówki na lato w którym
            małemu będzie wygodnie a ja nie napocę się z manewrami jak było z poprzednim
            wózeczkiem, który to niezastąpiony jest na pewno na spacerkach błotnych, leśnych
            i zimowych.
            • madziulla29_2 Cosatto Diablo, maclaren xlr, emmaljunga scooter 17.08.09, 21:22
              Słuchajcie teraz mam emmeljunge smart duo combi, spacerówa extra dla dziecka ale
              po ponad roku uzytkowania (wczesniej przez ponad poł roku gondolka) chyba
              chciałbym cos mniejszego lżejszego. Wybieram pomiedzy emmaljungą scooterem 2010
              www.wozkidzieciece.pl/index.php?d1=9&d2=619&d3=-1&d4=0&id=2592&p=0&x=0&p1=0&p2=0&k=0&dd=2&pp=1,
              maclarenem techno xlr www.allegro.pl/show_item.php?item=713630755 lub też
              cosatto diablo www.cosatto.com.pl/produkt/opis/13

z tej racji ze naszym smartem teraz mozemy smigac po plazy boje sie małych koł
              ale... scooter to prawei jak nasza dotychczasowa spacerówa, tylko mniejsza...
              maclaren to maclaren a diablo to nowosc której nie znam ale w miare fajna i
              duża... najwieksza po rozłozeniu i porownywalna po złozeniu z maclarenem bo
              scooter zdecydowanie wiekszy.

MOzecie cos poradzic?? Cena w sumie nie ma takiego znaczenia, ale chciałabym
              wygode dla mojego 20 miesieczniaka, ważacego 14 kg i lubiacego drzemki w wozku...

bede wdzieczna za informacje
              • patunia2003 Re: Cosatto Diablo, maclaren xlr, emmaljunga scoo 18.08.09, 17:00
                witam, mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie. Sama od miesiąca jestem
                szczęśliwą posiadaczką Cosatto Diablo dla mojej drugiej córci. Wózek
                jest fantastyczny : jest szeroki , ma śpiworek w zestawie , ekstra
                amorytzację na 4 kołach, świetnie się składa. Mój model ma kieszonkę
                w budce, torbę do przewijania i torbekę na drbiazgi którą wieszam na
                stelazu. Swietnie się składa - dla mnie cudo - w życiu nie
                zamieniłabym na Maclarena w którym wszystko się telepie.
                • madziulla29_2 Re: Cosatto Diablo, maclaren xlr, emmaljunga scoo 19.08.09, 15:53
                  Kurcze no to chyba sie zdecyduje ;-) choc teraz po wilkokołowej emmaljundze
                  pewnei troszke czasu zajmie jak sie przestawie ;-) a w jakim wieku jest twoja
                  córcia i ile wazy? nasz mały wazy 13,5-14 kg, ale to dosc duzy wozeczek weic
                  pewnie jeszcze troche nim pojezdzi... a lubi spac na spacerkach
                  • gioseppe madziulla29_2 29.10.09, 11:21
                    hej
                    czy kupilas tego diablo?
                    tez jezdze emmaljunga i uwielbiam ten wozek ale powoli szukam czegos lzejszego i
                    mniejszego na pozniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka