olazur 22.04.09, 17:02 macie jakies zdanie na temat wózków tej firmy, zwłaszcza wózków podwójnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwojtaszek Re: Babideal - znacie? 26.07.09, 22:23 ja znam bo taki mam :O) kupowalam uzywany na allegro PLUSY -dosyc maly po zlozeniu, miesci sie do wielu bagaznikow, taksowek etc -latwo sie sklada, -jest trwaly, -lekko sie prowadzi, kolka blokowane -fajna folia -przednie siedzenie bardzo mocno sie rozklada, dziecko spi bez problemu MINUSY -tylne siedzenie rozklada sie do zupelnego lezenia, ale skladasie w taka kolyske i przez to jest krotkie, generalnie dla bobasa, moje dzieci sa juz wieksze (2 i 4 lata) i z tylu w zasadzie nie da sie spac -kiepski koszyk, malo pojemny, plytki i z tylu wejsce do kosza jest blokowane przez metalowy element do skladania wozka, wiec tudno sie akuje zakupy, np nawet paczke pieluch trudno wepchnac, rzeczy wyciagam z torby i pakuje pojedynczo i tak tez wyciagam -system rozkladania siedzen jest kiepski bo sie trzeba nameczyc zeby podciagnac metalowy element, jedna reka tego nie zrobie a czasem trzeba, dodatkowo tylne siezenie juz mi sie zepsulo bo metalowy elemnt sie wyrobil i nie zawsze dobrze zaskakuje kupowalam uzywany wiec nie dokonca wiem na ile byl wyeksploatowany wczesniej, ale mam ochote zmienic go na graco, tylne siedzenie rozklada sie fajnie i koszy jest swietny pozdrawiam i generalnie chyba nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś