Dodaj do ulubionych

kupilam ziko

23.04.09, 23:45
kupilam ziko frankie firmy mamas and papas,podoba mi sie jeszcze nie bylismy
nigdzie ale fajnie sie prwadzi po domu,wysokie ma oparcie czego szukalam bo
maly juz glowa zamiatal po budzie w poprzednim.o
taki:www.mamasandpapas.co.uk/product-frankie-nicey/101510801/type-i/nawet
nie wiedzialam ze jest w promocji bylismy w centrum po paszport malemu, i
weszlam bo obok przechodzilam i z miejsca go kupilam ciesze sie, bo ze 170 na
125f trafilam pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • emma30 Re: kupilam ziko 25.04.09, 09:12
      możesz opisać coś więcej na temat tego wózka. Czy jest ciężki, czy
      ma amortyzatory. Na wysokość to do jakiego maclarena jest podobny? Z
      jakich materiałów jest zrobiony. Czy budka nie przemaka. Jak
      rozkłada się oparcie i czy ma regulowany podnóżek( jeżeli tak to w
      jaki sposób).
      • 3-mamuska Re: kupilam ziko 25.04.09, 13:28
        wazy ok 8 kilo,amortyzacja jest, wysokosc podobna do techno xlr.Budka nie
        przemaka kolezanka go ma i nie przemaka na deszczu pokrowiec od deszczu przypina
        sie do budy na zamek.Oparcie rozklada sie jedna reka po srodku plecow, jest taka
        raczka ktora po nacisniecu mozna oposcic plecy a i ma 3 pozycje.|Podnozek jest
        regulowany na 2 pozycje po bokach od spodu sa takie plastiki po ich nacisnieciu
        mozna zmienic pozycje.Ja zwracalam uwage na dlugosci plecow i jak synek lezy to
        jest w fajnej pozycji w poprzednim wozku zsowal sie a tu nie,myslalam o ari ale
        tam podnozek nie jest regulowany i jakis taki nie stabilny mi sie on wydaje,
        kolezanki corka 2 lata duza dziewczynka jak spi to nogi jej tam wisza i to mi
        sie nie podobalo.wozek jest dosc waski, ale dziecku to nie przeszkada a mi sie
        przyda bo duzo jezdze autobusem rozmiary to siedzenia szerokosc 35cm dlugosc bez
        podnozka to 25 cm z podnozkiem 40cm oparcie 50 cm dlugosc,w budzie jest okienko
        ktore zamyka sie na magnesy sa pod materialem wiec ich nie widac ,na budzie od
        strony mamy jest kieszonka ktora tez mam magnes nic z niej nie wypada bo zamyka
        sie prawie sama (dla mnie super bo taw wkladam klucze no i bilet na autobus
        komorke)w angli w do autobusu mozna wiechac bez problemu wozkiem nie musze
        podnosic jezdze duzo po szpitalach i zalezalo mi na waskim wozku tej kieszace i
        lepszej pozycji do spania synkaowi czasem spi po 3 godzinny w wozku mjak cos to
        pytaj pozdrawiam
        • emma30 Re: kupilam ziko 25.04.09, 13:41
          dziękuję.
          znasz może opinię na temat tego wózka? Chodzi mi o to czy się psują
          i ogólnie jak one wypadają.
          • 3-mamuska Re: kupilam ziko 25.04.09, 18:59
            kolezanka go ma od ok 8 miesiecy nic jej sie nie popsulo, kilka wozkow widze
            codziennie pod szkola (gdzie chodze po dzieci)i tez maja je dosc dlugo i jest
            ok,wiec mysle ze powinnam pojezdzic do konca chodz mam jeszcze 2 inne i tym nie
            bede jezdzic po zakupy,tylko tak do szpitala, parku czy wlasnie po dzieciki tak
            na szybkie wypady w gosci ,latwo sie go podbija jak dla mnie gdyby cos to pytaj
            ,a ja mam gwarancje wie gdyby cos to oddam pozdrawiam
        • emma30 Re: kupilam ziko 27.04.09, 13:44
          napisz prosze jakie tu sa kółka: piankowe czy gumowe i jaką mają
          średnicę.
    • kroliczyca80 do 3-mamuski 26.04.09, 10:33
      Bardzo fajny. Szkoda, że waży ponad 8 kg....
      A czy on ma jakiś pasek albo uchwyt do przenoszenia? I czy
      amortyzacja jest wystarczająca na mocno dziurawe chodniki?
      • 3-mamuska Re: do 3-mamuski 27.04.09, 16:35
        tak na uchwyt do przenosznia,a dzis byla 1 raz i nie widze problemu po chodniku
        jechal bez wysilku,nie jezdze po dziurawych chonikach wiec nie wiem
        fakt ze 8 kilo to dosc duzo ,ale jesli nie trzeba go nosic to nie czuje sie tego
        ciezaru jadac nim.pozdrawiam
        • emma30 Re: do 3-mamuski 28.04.09, 12:39
          czy możesz podać jaka jest średnica kółek i czy to jest guma czy
          plastik?
          • emma30 Re: do 3-mamuski 30.04.09, 07:52
            up
          • 3-mamuska Re: do 3-mamuski 01.05.09, 10:18
            hej srednica to 14 stopnia a material z ktorego sa kola to guma
            • mamaly Re: do 3-mamuski 01.05.09, 22:53
              A mogłabyś napisać jak wrażenia po kilku dniach użytkowania ? Wyszły jakieś wady ?
              • 3-mamuska Re: do 3-mamuski 01.05.09, 23:43
                hej ogolnie ok mial byc na krotkie wypady a teraz od paru dni jest w uzytku
                ,jedna wada to taka ze jak koszyk jest pusty a powiesilam torbe z 2 sokami po 2
                litry na raczkach to jest wtedy wywrotny ,synkowi jest w nim wygodnie fajnie mu
                sie w nim spi,a dziewczyna pytala o deszcz tez sie sprawdzil i nic nie
                przecieka,ale jak pisalam po zakupy jezdze z wiekszym ,a rewelacja w autobusie
                miesci sie swobodnie,radzi sobie na niezbyt rownych chodznikach,do tego celu co
                szukalam sprawdza sie.Nie musze sie zatrzymywac zeby oposcic synkowi plecy do
                spania moge to zrobic w marszu prowadze go opierajac dlonie na raczkach nie
                musze zaciskac dloni. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka