hercia83
26.04.09, 21:46
Dziewczyny! Posiadam Joggera Baby Trend, na duzych pompowanych kołach , ogólnie fajny lekki; naczytałam siętu wystarczająco dużo o zaletach joggerów :). dostałam go od sąsiadów, do tej pory byłam na dwóch spacerach,ale spasowałam bo Synek się denerwował - oparcie trochę pochylone do tyłu. Jednak było to zimą a pewnie synek niedługo przekona sie do tego wózia, mam zamiar chodzic na długie spacery po 6 km do rodziców i by sie super sprawdził. I teraz: jest to wózek fajny, ale najchętniejdałabym obszyć cała tapicerke u krawcowej jakims materiałem. Jest już nie pierwszej młodości - nie jest zły ale swędzi mnie,żeby coś z tym zrobić, poza tym ma dużo napisów ostrzegawczych z uwagami itp i mnie się to nie podoba. Czy w ogóle warto?? Jaki miałby być to materiał?Bo tego nie jest dużo więc nie obawiam się za bardzo kosztów, mam fajna i niedroga krawcową. Ten obecny to taki hmmm bawełniany z domieszką chyba, taki zywczajny ('starej daty', nie to co w Dazzlu i Vectorze, nie przeszkadza mi taki rodzaj materiału, tylko chciałabym wózek odświeżyć). A czy dałoby się również stelaż walnąc na czarno??? Kombinowałyście z wózkami coś takiego kiedyś?? Czy w ogóle warto? W sumie będę jeszcze te 1,5 roku używać... Najbardziej zalezy mi na tapicerce. Prosze o radę ;)