isabel_o 06.05.09, 20:09 Czy naprawdę warto kupić ten wózek? Biorąc też pod uwagę, że tegoroczne kolory kosztują ponad 900 zł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia_kra Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 06.05.09, 20:41 Questa gorąco polecam. Zielony tegoroczny mod widziałam w realu i jest cuuudny. Cena bez komentarza :( Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 06.05.09, 21:40 Ja właśnie najbardziej się skłaniam ku temu czarnemu z zieloną budą wewnątrz i białymi jabłkami na siedzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 06.05.09, 23:10 wózki są rewelacyjne i super jakości ale uważam że 900zł za questa to zdecydowanie za dużo... poprzednie/zeszłoroczne ceny tzn max 600zł były ok, moim zdaniem więcej nie jest wart. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 11:51 No właśnie, a mi się najbardziej podoba kolor z tego roku:( Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 12:26 Moim zdaniem jest to zdecydowanie za duzo za wozek parasolke, super jezdzi jednak to zwykla parasolka!!! Jednak sama pomimo tego ze wiem, ze przeplacam dalam 850 i to za stary model, bez paska, kieszonki, starym zapieciem i hamulcem, ale za to jest cudny M quest I love you, jak faktycznie sie sprawuje nadal niestety nie wiem, bo mial byc w ciagu 3 dni, a dzisiaj mija dzien 10 a wozka nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 12:20 ja obstawialam z maclarenow wlasnie questa lub triumpha-ale ceny mnie porazily. i wybralam silver cross-w sklepach twierdza ze jakosciowo to to samo :). i powiem Wam ze faktycznie zwrotnosc jak tak testowalam w sklepie maca i sc to jakos roznicy nie widze. ja sie zdecydowalam na fizza ale jesli bardziej do questa ma byc podobny to raczej pop. jesli zdecydujesz sie byc osoba opiniujaca i przez rok raz na kwartal opisywac co Ci sie podoba a co nie to mozesz je kupic w bardzo atrakcyjnych-wg mnie-cenach :). jak znam siebie to jak zaczne uzywac to znajde wady i sie przyczepie do czegos-ale w macach tez sie mozna czepic :) nie ma wozka idealnego ale ceny maclarena w tym roku to juz przegiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 12:56 Ale pop waży 7 kg, jest cięższy od questa... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 13:01 ni silver crosy sa faktycznie ciezsze-ale nie jakos znacznie chyba? jakos nie odczulam duzej roznicy jak je z corcia podnosilam wszystkie. a jaka jest faktyczna waga questa? cos kolo 6 chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
soulflygirl Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 13:55 ja w ogole nie rozumiem zachwytu tymi wózkami...panuje tu jak zauważyłam wielka nimi egzaltacja, tymczasem ja za darmo bym nie chciała - może i jest to świetna jakość, ale wizualnie... jak dla mnie jest brzydki, siedzenie wydaje się płytkie - jak wózek dla lalek ogólnie... ale to moje indywidualne zdanie i odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o do soulflygirl 07.05.09, 14:18 Czy Twój post dot. questa czy silver crossa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 16:13 Trafiłam dobrą cenę więc jednak zamówiłam questa, czarnego z limonkową budą wewnątrz:) Mam nadzieję, że spełni nasze oczekiwania... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 16:17 Isabel jak bardzo dobra? Bo ja chyba dojrzałam do sprzedazy mojego i chetnie bym go zamieniła na Moda:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 16:51 isabel_o napisała: > Trafiłam dobrą cenę więc jednak zamówiłam questa, czarnego z > limonkową budą wewnątrz:) Mam nadzieję, że spełni nasze > oczekiwania... ---------------------------------------------------- dobrze zrobiłaś, chyba żałowałabyś zakupu silver crossa pop (gdzieś czytałam że myślałaś o nim) Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 19:13 Tak, ktoś dzisiaj podsunął mi taką myśl, myślałam też o dazzle, ale jednak quest wygrał. Chciałam żeby był jak najlżejszy ale miał rozkładane oparcie bo mojemu prawie trzylatkowi często zdarza się przysnąć na spacerku. Questa kupiłam przede wszystkim z myślą o wakacjach. Biezremy większy wózek dla roczniaka więc potrzebna mi jeszcze była mniejsza pareasolka dla starszego jakby się zmęczył itd... Zresztą pewnie i czasami młodszy z niego skorzysta. Dlatego zdecydowałam się na ten model a nie volo, który jest jednak najlżejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 19:29 Isabel, a zamowilas ten w jabłuszka? jezeli tak to za ile jezeli mozna spytac? Bo u mnie wszystko wskazuje na to, ze M I love you szybko nie dostane. Po telefonach do sprzedajacego i na poczte okazalo sie, ze paczka zaginela:((( Moze wie ktoras z mam ile wtedy sie czeka na odnalezienie, sprzedajacy ma jutro do mnie dzwonic, a ja tak kombinuje moze odmowie tego questa, bo nie widzi mi sie czekac na niego w nieskonczonosc, kobita jest mila wiec moze bez problemu odda pieniadze i zamowie M quest mod z 2009 tylko w innym juz sklepie, bo tam nie maja. Mam wogole takie prawo? Pasowaloby mi to, bo okazalo sie ze do modelu ktory chcialam nie moge doczepic paska, bo nie ma jakiegos elementu na dole do ktorego pasek sie mocuje. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Maclaren Quest Mod - czy warto? 07.05.09, 19:40 Ja zamówiłam w sklepie, w którym kupowałam już wózek i różne akcesoria więc "po znajomości" dostałam cenę 850 zł. Odpowiedz Link Zgłoś