soulflygirl Re: SLAPI kto ma?bardzo proszę o opinie 10.05.09, 12:50 www.allegro.pl/item623277997_ultralekki_wozek_slapi_mega_gratisy.html link do wózka Odpowiedz Link Zgłoś
joasiulka4 Re: SLAPI kto ma?bardzo proszę o opinie 17.05.09, 20:28 witam dziewczyny. Pisze bo chcę was ostrzec przed wózkiem xbaby slapi. Kupiłam go niedawno i jestem załamana Rozmawiałam z koleżankami i wszystkie zgodnie powiedziały ze ten slapi jest to najgorszy wózek jaki kiedykolwiek prowadziły. Zobaczcie po jakim czasie ludzie sie go pozbywają 2-3 miesiące i każdy w ogłoszeniach pisze (idealny ale dziecko przyzwyczaiło sie do starego) czy podobne w tym stylu bzdury. Ten wózek to jakas kara dla dziecka i mamy. Nie mozna go podbić, ciężko się prowadzi ,zero amortyzacji -MASAKRA. Jestem tak zawiedziona ze postanowiłam napisać na każde forum na jakie mam dostęp aby nikt sie tym chińskim badziewiem nie skarał!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soulflygirl Re: SLAPI kto ma?bardzo proszę o opinie 17.05.09, 20:49 i dzięki Ci za to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hip-pa Re: SLAPI kto ma?bardzo proszę o opinie 18.05.09, 09:45 Nieiwem jak faktycznie jest z prowadzeniem, bo słyszłam raczej dobre opinie. A co do sprzedawania wozków po miesiącu czy dwóch to jest to raczej wina oparcia, które jest stanowczo za krótkie. Sama pisałam do producenta, podał mi najbliższy sklep gdize mogę slapy'ego oglądnąć...pojechalam wsadziłam 10-cio miesięczną małą (dodam, zę do wysokich dziewczynek nei należy) i zrezygnowałam z zakupu, bo budka wadziła o czubek głowy :( szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
joasiulka4 Re: SLAPI kto ma?bardzo proszę o opinie 20.05.09, 00:17 Uwierz ze nie jest to wina tylko oparcia. Jak nogą se nie pomożesz to go nie podbijesz. I tak z każdym dniem gorzej bo kółka siadaja szok. Odpowiedz Link Zgłoś
isztar.6 Re: SLAPI kto ma?bardzo proszę o opinie 09.06.09, 11:43 A jak ja pisałam, że to badziew ludziom którzy z allegro do mnie po opinie pisali...to mi nie wierzyli, bo przecież tyle dobrych opinii...ludzie zastanówcie się czasem co piszecie (to nie do autorki tego wątku oczywiście) chwalicie taki szajs a takie osoby jak ja kierują się takimi opiniami i kupują to coś...ja już następnego wózka nie kupię bo mnie na to nie stać, a nie potrafię innym wciskać takiego kitu Odpowiedz Link Zgłoś
lexia33 Re: SLAPI kto ma?bardzo proszę o opinie 09.06.09, 12:48 Witam! Właśnie zakupiłam wózek SLAPI. Wcześniej byłam posiadaczką Baby Design VERSO oraz ostatnio Coneco TRAPER. Muszę powiedzieć, że wózek nie jest najgorszy, wcale się nie podbija ciężko , w porównaniu do Trapera, amortyzacji nie ma, ale dziecko w miarę wygodnie jedzie. Dodam, że mieszkam w centrum miasta i chodniki są różne... Wózek SLAPI w przeciwieństwie do moich poprzednich jest bardzo zwrotny na obrotowych, przednich kołach. Mam doświadczenie z cięższym wózkiem (prawie 10 kg), więc ten wydaje mi się wygodniejszy w obsłudze. Ale wybór zostawiam Wam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: SLAPI kto ma?bardzo proszę o opinie 08.09.09, 09:41 Mimo wielu niepochlebnych opinii na temat SLAPI'ego zdecydowałam się na ten wózek. Zauważyłam, że te złe opinie piszą ciągle te same dwie osoby, sprawdziłam wysokość i szerokość siedziska (porównując z innymi spacerówkami) i wyszło mi, ze wysokością nie odbiega, a jest szersze od przeciętnej spacerówki. Co do jakości to nie wiem jak za tą cene można spodziewać się mercedesa. W każdym razie kupiłam i stwierdzam co następuje: Wózek idealny jako: - miejsko - hipermarketowy: ogromny kosz na zakupy, łączona rączka - możliwość prowadzenia jedną ręka, bardzo zwrotny; - wakacyjno - wyjazdowy: bardzo lekki (waga całkowita 6 kg, waga stelaża 4,5kg- czesto firmy podają samą wagę stelaża oszukując tym samym rzeczywistą wagę wózka, sama się raz na to naciełam), składany lekko i do bardzo małych wymiarów (w kostke). Tapicerka dobrej jakości, u mnie nic złego sie nie dzieje. Gładko wchodzący hamulec. Wersja 2009 rozkłada się na płasko - podnoszony podnózek, więc dziecko może wygodnie spać, bez zwieszonych nóg (mój syn 1,5 roku, 90 centyl wzrostu przesypia 2 godziny). Prawda jest, że wózek podbija na wybojach, niestety przednie koła nie są najlepsze lub jest źle wyważony, dlatego nie polecam na nierówne np. polne czy górskie ścieżki. Osłona na nogi to nie żaden "ciepły śpiworek", a zwykły kawał materiału obiciowego czyli raczej taka osłona przeciwwiatrowa/przeciwdeszczowa. Innych wad nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś