soulflygirl 13.05.09, 21:39 użytkowników bardzo proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: JAKIE KÓŁKA mają wózki typu ESPIRO magic? 13.05.09, 21:45 koła są piankowe, z bardzo miękkiej pianki- strasznie sie ździerają i wbijają się w nie małe kamyczki - generalnie odradzam wózek.... Odpowiedz Link Zgłoś
soulflygirl Re: JAKIE KÓŁKA mają wózki typu ESPIRO magic? 13.05.09, 22:27 tak tak, ja już zrezygnowałam z zakupu, własnie przez te negatywne opinie....ale pytam bo teraz jestem zainteresowana innym wózeczkiem, a on podobno ma własnie piankowe kółka..a mianowicie Advancer firmy Safety 1st Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: JAKIE KÓŁKA mają wózki typu ESPIRO magic? 13.05.09, 23:21 > Advancer firmy Safety 1st[/i] Obejrzyj go na żywo , jeżeli masz możliwość. On ma bardzo miekkie oparcie, bardzo kiepsko usztywnione. Jak dotknęłam przy górnej krawędzi to się odgięło do tyłu. Ja wiem, że dziecko wywiera zupełnie inny nacisk na siedzisko (oparcie), ale mimo wszystko to mnie zdecydowanie zniecheciło. A. Odpowiedz Link Zgłoś
soulflygirl do mamaly 14.05.09, 00:38 jejciu!a gdzie mozna zobaczyć go na żywo? w Polsce?To ja myslałam, ze na Ubay'u jedynie go mogę kupic! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: do mamaly 14.05.09, 08:37 W Niemczech jest sprzedawany w Realu i tam go widziałam, ogólnie sprawia niezłe wrażenie , tylko to oparcie :( A. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: JAKIE KÓŁKA mają wózki typu ESPIRO magic? 13.05.09, 22:28 zgadzam sie w 100% Kółka bardzo miękkie, szybko sie starły. Wózek mocno osiada, po pół roku rączki były na wysokości 96 cm! na dokładke mocno sie ugina i dodatkowo przez to obniża. Na plus Baby Design jeszcze uwzględnia reklamacje i cos można załatwić. Podobny wózek Titanium Spider miała sasiadka i nie dość ze po niecałym roku to złom to jeszcze sprzedawca nie poczuwa sie do żadnej naprawy. Za 400 zł można kupić duzo porzadniejszych wózków Odpowiedz Link Zgłoś
lavia78 Re: JAKIE KÓŁKA mają wózki typu ESPIRO magic? 13.05.09, 22:46 ja tylko dorzucę że widać zuycie;) ale z reklamacjami-siadł wózek (starszy synek wsiadł razem z siostrzyczką:P)mojej koleżanki ma magica3-bez problemu ;naprawiono;) i wbrew opiniom ja bym sie nie bała go kupić (choc wybrałam zoopera bo dla 7 miesięcznego bobasa espiro niepraktyczny jak dla mnie a ja chciałam wozić już) ....każdy się może popsuc kółka wszędzie sie zużywają Odpowiedz Link Zgłoś