pani.0 27.05.09, 14:09 kolor troszkę mnie zaskoczył...spodziewałam się soczysto czerwonego a on w rzeczywistości jest taki yyyyy buraczkowy oto kilka real fotek fotoforum.gazeta.pl/5,2,pani.0.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniakoles Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 14:14 bardzo ładny:) pasuje do ścian:P a wózek jak ci się podoba?jeździ? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 14:18 Piękny :) Kolor również :) Poza tym, to jesteście O KRO PNE! Gdyby nie to, że nie mam kasy, to penie kupiłabym tą cholerną arię!! Odpowiedz Link Zgłoś
pani.0 Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 14:22 jeździ się super, ze starszakiem trochę cięzko ale on waży 20 kg:) więc nie ma się co dziwić:)) z córcią - prawie 6 mc super.Wózek jest leciutki, zwinny, fajnie się składa. po złożeniu jest średni- ale ja jestem przyzwyczajona do parasolek więc to kwestia przyzwyczajenia...:) tylko ten kolorek - ale to już jest ryzyko zakupów bez oglądania na żywo. pewnie za czasem sie przyzwyczaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 14:24 www.allegro.pl/item646545659_ss_peg_perego_wozek_aria_oh_lekki_4_5kg_su.html To chyba dosyć tanio, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 14:31 też widziałam;)pytałam nawet ile kosztuje wysyłka ekspresowa - 180 zł i jakieś 7 dni niby. ale dałam spokój, aria mt mi styka, poza tym i tak teraz jeżdżę volo;) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.0 Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 14:32 no tak ale to aria bez okrycia na nózki i bez folii oraz przesyłka 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 14:36 matylda07_2007 napisała: > www.allegro.pl/item646545659_ss_peg_perego_wozek_aria_oh_lekki_4_5kg_ su.html >To chyba dosyć tanio, no nie? Tyle ze z USA:( ładna :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 15:25 I tak przypomniałam sobie, że aria nie ma regulowanego podnóżka. Nie wiem czy u nas by to przeszło. W parasolce stale jest rozłożony, bo Młoda lubi się "rozwalić" w wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
naszaheidi Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 17:53 Tanio,ale nie wiem dlaczego?Na stronach www z USA nie ma takiej ceny,wychodzi tyle co u nas a i gwarancja nie dziala na PL o czym nie kazdy pamieta.Ten pan podobno na podstawie zdjec z awaria,wysyla zastepcza czesc.Z tym,ze ile to trzeba czekac? Ja jutro odbieram arie.Placilam 651zl(odbior z Otwocka,akurat tam bede) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenja1 Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 18:37 a gdzie kupiłaś? czy to pojedyncza sztuka, czy są jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
naszaheidi Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 28.05.09, 08:24 W Otwocku zamowilam na telefon,oni sprowadzaja na zyczenie.Siostra dala zaliczke,trwalo to 2 dni. Czailam sie wlasnie na ten kolor,ale cos mnie ruszylo ze tam tego jasnego za duzo.Wozek ma ze mna latac,a wiadomo w jakim stanie oddaja z luku bagazowego.Wzielam mocca,praktyczniejszy. Na lipiec i tak dokupie jeszcze questa,majac 3 bede spokojniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 matylda 27.05.09, 19:33 jak chcesz zobaczyc arie na zywo to sie wybierz kiedys na nasza starowke albo do parku na osiedlu za kosciolem, ja ostatnio ile razy tam jestem to zawsze "spotykam" arie :) chyba wyczulona jestem na jej punkcie :P no ale sama mialam na nia chrapke :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: matylda 27.05.09, 20:37 pewnie zaraz zostane okrzyczana przez zwolenniczku Arii ale naprawde zastanawiam sie co w niej jest takiego niezwyklego :-D Pewnie prowadzi sie super i wyglada tez niezle, ale jak tak Was czytam od kilku miesiecy to wydaje sie ze jest to najlepszy wozek na rynku (w kategorii spacerowych). Mi osobiscie wydaje sie byc jakis taki malawy no ale ja mysle innymi priorytetami (wazacymi 16kg i majacymi okolo 93cm :-D). Dopiero na zdjeciu autorki tego watku przyjrzalam sie dokladnie pasom i sa one strasznie blisko siebie - jak zapinacie dzieci to nie drapia sie w szyje???? W sumie to nie mam z pasami doswiadczenia bo nie przypinalam nigdy synka, ale dziewczyny ktore przypinaja moze sie wypowiedza w tej kwestii :-) Aha - kolor tej Arii jest przesliczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 :) 27.05.09, 20:46 mnie sie kolor tej arii tez bardzo podoba :) sam wozek tez ALE nie potrzeba mi kolejnego wozka o malutkich koleczkach, no potrzebowalam ale parasolki tak naprawde ktora zamieszkala w bagazniku samochodu, na codzien jezdze nomadem a sporadycznie graco w zaleznosci od potrzeby :) i sama tez na to patrze z perspektywy 15kg i 87cm :) no i w arii nie dalabym rady wozic dwuch panienek a w nomadzie juz tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: :) 28.05.09, 18:08 Widzialam dzis na spacerze podwojna Arie ;-) Bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: matylda 28.05.09, 13:20 mysz1978, ja mam pliko, ale pasy takie same. Pasy PP są rewelacyje poniewaz przy maksymalnym bezpieczenstwie dziecko ma pelna swobode. Na oparciu jest taki cypelek, aby pasy zachaczyc, aby sie nie gubily itp, a jak dziecko juz zapiete to odchacza sie z oparcia i dziecko swobodnie moze sie wiercic poniewaz pasy naramienne wychodza od siedziska, a nie z oparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 kiniak 28.05.09, 14:13 To u nas takie wózki są?? ;) mclarena jednego, czy dwa jak do tej pory widziałam. Ja się na starówkę nie zapuszczam, ale może zrobię wyjątek ;) Z tym, że taka zmiana faktycznie byłaby bez sensu. Moja Młoda też mikrusem nie jest. Przy drugim może poszaleję :D Już dziś zacznę odkładać pieniądze na te moje szaleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: kiniak 28.05.09, 14:27 matylda, nasze miasto zaczyna sie rozwijac :P na samej wsi u mnie mam 2 juz maclareny, kilka x-landerow, chicco, pliko tez jezdzi kilka a odkryciem dla mnie bylo spotkanie zappa :P nawet mam na osiedlu czarnego i starsznie mi sie spodobal ale za maly i za delikatny sie wydawal dla mojej kluski :) znowu chicco trio for me tez widzialam wersje z gondola i chociaz wydal sie praktyczny to strasznie mie sie nie podobal wizualnie -wielka gondola na cienkich rureczkach :/ ale rzecz gustu :) powoli pojawia sie wiele markowych wozkow, szczegolnie widac mlode malzenstwa ktore juz nie kupuje takopodobnych czolgow tylko wlasnie wybieraja wozki 3w1 a taki od razu rzuca sie w oczy :) jak tu posiedzialam na forum troche i zaczelam "poznawac" marki to na ulicy predzej wychwyce ktory jest "inny niz wszystkie" ktore u nas jezdza :P no i arie na pewno mamy 2 :P a moze i wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: kiniak 28.05.09, 14:35 To ja mało spostrzegawcza. Na osiedlu wychaczyłam tylko drugiego freestyle'a, a takich new sytle, to volant i espiro. Muszę się wbrać na Twoje osiedle. A! I widziałam nomada niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 27.05.09, 22:01 Soczysta czerwień to chyba jest w kolorze Corallo www.90n.pl/sklep/product/p/334/peg,perego,aria,oh.html# __________________________________ po 6 latach walki mamy nasz CUD Mateuszka urodzonego 16.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
otiku Re: no i chwalę się moją ARIĄ OH scarlet 28.05.09, 12:05 Właśnie wróciłam do domu po dłuższej jeździe arią. Do tej pory nie miałam okazji jej wypróbować na takim dystansie. Mój synek ma 2,5 roku waży 16 kg i ma 100 cm, wózek jest dla niego dobty chociaż robi się na styk. Teraz jest ciepło więc ubrań ma na sobie mało, zima na pewno nie bedzie już jeździł wózkiem. Prowadziło mi się dobrze chociaz trochę za bardzo skręcał, ja leciutko w prawo a on mocno i musiałm go siłą sprowadzać na właśiwy tor. Pewnie przez ciężar mojego dziecka. Kółka świetnie sobie radzą, słychać je na kostce ale o niebi ciszej niż w maclarenie. Ja nie zapinam pasów a mam tez tą wersję bez mocowania pasów na górze mamas&papas MT. Ja uwielbiam ten wózek i gdyby senek był młodszy to kupiłabym arie OH z duzą budką, bo składanie w mojej też jest ok jak tylko wycziłam jak to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś