mama_m5 16.08.09, 11:51 Witajcie! Chciałabym się dowiedzieć czy Maclaren Techno xt nadaje się dla 3 miesięcznego dziecka? Czy amortyzacja jest na tyle dobra,że nie będzie maluszkiem zbyt trzęsło? Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela-e22 Re: MACLAREN TECHNO XT-Prośba!!!!! 16.08.09, 12:10 Amortyzacja jak na parasolkę jest bardzo dobra, ale i tak będzie trzęsło. Proponuję poczekac jeszcze z dwa m-ce na przesiadkę do Techno :) A jeżeli nie można poczekac , to może lepiej XLR , tam w zestawie jest wkładka pod główkę i materacyk. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: MACLAREN TECHNO XT-Prośba!!!!! 16.08.09, 17:27 Mam na zbyciu taką wkładkę dla małego dziecka pod główkę po maclarenie xlr Odpowiedz Link Zgłoś
mama_m5 Re: MACLAREN TECHNO XT-Prośba!!!!! 16.08.09, 18:50 Dziękuję bardzo,ale w sklepie gdzie oglądałam Maclarena jest już ta wkładka dla niemowlaka razem z wózkiem. Też myślałam o Maclarenie XLR ,ale ja mam 162 cm wzrostu i jest dla mnie za wysoki :-((( Odpowiedz Link Zgłoś