papirus501 26.02.10, 08:35 Łomianki nie mają hymnu. Może coś takiego www.tekstowo.pl/piosenka,czerwony_tulipan,szwagierka.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: hymn łomianek 26.02.10, 18:24 Hymn, hymnem ale hejnał by nam się przydał. Można podszkolić któregoś z radnych z gry na trąbce i słuchać codziennej ody na cześć Łomianek. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: hymn łomianek 26.02.10, 19:21 Hejnalistę się zatrudni. Tylko wieży nie mamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
2.megi Re: hymn łomianek 26.02.10, 20:33 Może byście się zastanowili z czego kpicie... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: hymn łomianek 26.02.10, 21:01 Megi, nie napuszaj się :)) Kpimy z napuszenia Odpowiedz Link Zgłoś
2.megi Re: hymn łomianek 26.02.10, 21:11 esscort napisał: > Megi, nie napuszaj się :)) > Kpimy z napuszenia Nie napuszam się i nie mam nic byś ze mnie kpił , ale kpiny ze znaków Łomian, Warszawy czy kraju , przekraczają w moim pojęciu granice dobrego smaku. Mimo wszelkich różnic miedzy nami sądziłem ,że nie łapiesz poziomu lomka czy krzysioma, ale widać się myliłem... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: hymn łomianek 26.02.10, 21:27 Jak można nie nabijać się np. z nowego herbu Łomianek, który właśnie jest przykładem skrajnej bufonady i pojmowania rzeczywisości w stalinowskim stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: hymn łomianek 26.02.10, 21:54 2.megi napisał: kpiny ze > znaków Łomian, Warszawy czy kraju , przekraczają w moim pojęciu > granice dobrego smaku. Ale kiedy ja kpiłem z tego, co wyżej wymieniłeś? Megi, masz problem ze smakiem. Na pewno mamy inne smaki, co mnie zresztą specjalnie nie martwi Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: hymn łomianek 26.02.10, 21:02 2.megi napisał: > Może byście się zastanowili z czego kpicie... Z niekompetencji, buractwa, bufonady, chamstwa i zwykłego braku odrobiny przyzwoitości.... Odpowiedz Link Zgłoś
2.megi Re: hymn łomianek 26.02.10, 21:06 2.megi napisał: > > > Może byście się zastanowili z czego kpicie... > Z niekompetencji, buractwa, bufonady, chamstwa i zwykłego braku > odrobiny przyzwoitości.... No jeśli tobie miasto i ewentualny hymn Lomian ( którego ni ma ) z tym się kojarzy toś waść zwykły obciach , pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: hymn łomianek 26.02.10, 21:32 2.megi napisał: > 2.megi napisał: > > > > > Może byście się zastanowili z czego kpicie... > > Z niekompetencji, buractwa, bufonady, chamstwa i zwykłego braku > > odrobiny przyzwoitości.... > No jeśli tobie miasto i ewentualny hymn Lomian ( którego ni ma ) z > tym się kojarzy toś waść zwykły obciach , pogratulować. Błąd logiczny! Dlaczeg zrównujesz miasto z niekompetentnym burmistrzem i radą miejską? Krytyka burmistrza niedojdy nie jest krytyką miasta ani jego mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
guzikiewicz69 Re: hymn łomianek 26.02.10, 22:04 Krzysiom opanuj się , forum to nie jest ściek, w którym można rozładować własne frustracje publicznie znieważając człowieka. Burmistrz zapewne ma rodzinę, dzieci , sąsiadów. Publicznie poniżasz go. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: hymn łomianek 28.02.10, 09:46 guzikiewicz69 napisał: > Krzysiom opanuj się , forum to nie jest ściek, w którym można > rozładować własne frustracje publicznie znieważając człowieka. > Burmistrz zapewne ma rodzinę, dzieci , sąsiadów. Publicznie poniżasz > go. W którym miejscu Go poniżam? Po prostu oceniam działania jako burmistrza- do czego jako jego wyborca mam pełne prawo. Nie mieszaj proszę, rodziny do działalności publicznej burmistrza... Odpowiedz Link Zgłoś
2.megi Re: hymn łomianek 27.02.10, 10:14 Nie ma tu błedu logicznego ja mówiłem o herbie a tobie wszystko sie kojarzy z burmistrzem, ja o rybkach a ty o akwarium, ale tobie żółć zalewa oczy i nic nie widzisz. To potwierdza to co powiedziałem , jesteś waśc obciach, coś jak kaczor.. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: hymn łomianek 01.03.10, 14:04 www.youtube.com/watch?v=2E6W0YKvLDs pl.wikiquote.org/wiki/%C5%81omianki Tam na strychu w Łomiankach żyła panna bez wianka, lecz w rumiankach i w zorzach i snach. Miała serce z purpury, uszy zawsze do góry i znosiła tortury, że strach. Miała chłopca piwnego, co miał w oczach coś złego, sam nie wiedział już czego mu brak. Żyli sobie jak trutnie, i kochali okrutnie, a zegary stukały tak, tak Przestraszyli się nieba, bo na strychu tak trzeba i zniknęła ta mała we mgle. A na strychu w Łomiankach, jest już inna kochanka, a zegary stukają nie, nie... nie, nie... nie, nie... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: hymn łomianek 01.03.10, 14:09 Fajna tam na wstępie jest charakterystyka Łomianek:\ (...) właśnie w Łomiankach znajduje się wiele warsztatów naprawy samochodów. W takich peryferyjnych warsztatach stosunkowo najłatwiej, bo i najmniej są one na widoku, o przeróbki kradzionych pojazdów. Niektóre tylko z pozoru zajmują się usługami". Odpowiedz Link Zgłoś