effka454 11.03.04, 08:27 Tylu nowych forumowiczów łomiankowskich nam się tu pojawia. Witamy wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Chyba czas odnowić listę obecności Sloggi 11.03.04, 10:49 Czytam, piszę, współmoderuję, lepię garnki i haftuję :) Jestem + Odpowiedz Link Zgłoś
m.wojtek Re: Chyba czas odnowić listę obecności Sloggi 11.03.04, 11:29 Zgłaszami się - staż mieszkaniowy w tutejszej społeczności - 3,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 11.03.04, 13:50 Ostatnio często tu zaglądam choć na razie mieszkam w W-wie. Ale jest szansa, że wkrótce i ja dołącze do łomiankowskiej społeczności. Jestem w trakcie podejmowania życiowej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 11.03.04, 21:16 randolff napisał: Jestem w trakcie podejmowania życiowej decyzji. Ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 11.03.04, 22:05 Slub to juz dawno temu. Mialem na mysli nowy dom + kredyt na deser. To rownie stresujace - i chcialbym i boje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ka.pi Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 11.03.04, 22:18 to i ja sie moge zameldowac :) staz krociosienki, ale za to nowego obywatela Lomianek niedlugo dostarcze ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 12.03.04, 01:01 witam , równierz jestem mieszkam od urodzenia , to już z 15 i pól roku Odpowiedz Link Zgłoś
josi Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 12.03.04, 11:30 Mieszkam na wlasnym od sierpnia, bywalam od urodzenia, a rodzinka zasiedziala od przedwojnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kubulek2002 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 12.03.04, 14:19 I ja sie przywitam :) Obecnie mieszkanka Jelonek / Warszawa, ale juz od przyszlych wakacji (mam nadzieje) zamieszkam na Osiedlu Slonecznym :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
catala Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slogg 15.03.04, 12:06 I jeszcze ja się dopisuję:-) Staż mieszkaniowy (Dąbrowa) - już prawie 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
filomenka Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.04, 12:15 To ja też - bywam tu coraz częściej, ale na razie tylko czysto informacyjnie, no i co by Was poznać. A w Łomiankach, w "Tęczy" zamieszkam przy sprzyjających wiatrach może już w lipcu... Odpowiedz Link Zgłoś
marzula Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.04, 12:59 Witam serdecznie! W Łomiankach mieszkam od 13 lat, ale za to moje dzieci od urodzenia. Na forum bywam od niedawna, ale nadrobię to, obiecuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ijo1 Lista obecności 15.03.04, 19:13 Witam W łomiankach a dokladnie w Kiełpinie mieszkam od urodzenia. Na forum zagladam, teraz coraz czesciej odkad spadla mi z nieba siec lokalna hura hura Pozdrawiam Kasia r. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.04, 23:51 Nie bylo mnie miesiac a tu takie zmiany! Witam, tez desant z Zoliborza - od 3 lat.Lomianki (are?is?) the best!!Pozdrowionka Macinak!A moze -Twoim ulubionym tropem-jakies spotkanko na wiosne???????? Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 17.03.04, 08:12 Myśl o spotkanku krąży koło mnie uporczywie :)) ale czekam na prawdziwą wiosnę i jeszcze, żebym mieć chwilkę czasu i się tym wszysktkim zająć :) Pozdrawiam, Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 25.03.04, 09:11 Pozdrowienia z Równoległej - ale to już Dąbrowa Zachodnia ;) W Ł. w zasadzie na stałe od grudnia 2003, ale z meldunku w Wawie nie rezygnuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 25.03.04, 10:43 hiuppo napisał: ale z meldunku w Wawie nie rezygnuję ;). Jeżeli placisz podatki, to lepiej zrezygnuj, bo wtedy część Twoich podatków trafi do Łomianek. Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 26.03.04, 17:34 dzień dobry wszystkim ! w tym roku stuka 7 lat jak zamieszkałem w łomiankach. pzdr wszystkie łomiankowskie ogryzki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazesecrets Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 29.03.04, 16:39 Witam....ja mieszkam w łomiankach 11 lat (wcześniej Warszawa Ochota). Właśnie przeprowadzam się do mieszkania na osiedlu tęcza....... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 03.04.04, 15:13 sasiad zza Wisly obecny chociaz nie pisze to czasami wpadam i poczytam sobie co dzieje sie w Lomiankach pozdrawiam mieszkancow Odpowiedz Link Zgłoś
darek1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 02.07.04, 19:57 Oj jestem tu od niedawna tzn od 3 tygodni i coś mi się wydaje że mało ludzi nas czyta. Może się mylę, może czytają tylko się nie wypowiadają ? A świstak siedzi..................okazalo się że te sreberka były kradzione:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 06.07.04, 13:04 To forum ciężko jest rozkręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 06.07.04, 08:57 jeszcze ja - na co dzień sąsiadka też zza Wisły (tak jak Palladyn) ale pracuję w Łomiankach i mój rodzic stąd pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
darek1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 06.07.04, 20:05 Oj slabo cos Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 06.07.04, 21:50 forum to tylko ludzie. Jak już obgadaliśmy sprawę obwodnicy, planu zagospodarowania i przedszkoli i knajp to cóż jeszcze pozostało? Chyba tylko zwiedzanie Łomianek by night albo jakaś wspólna wycieczka rowerowa :), bo coś mi się wydaje, że Łomianki są dosyć zroweryzowane? pozdrawiam, gośka Odpowiedz Link Zgłoś
allumeuse_21 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 19.10.04, 09:55 chcialam sie przywitac, w lominkach od ponad 20 lat mieszkam, na forum gazety bywam regularnie od roku, ale dopiero dzis znalazlam forum o lomiankach i gratuluje pomyslodawcy! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 24.10.04, 13:22 allumeuse_21 napisała: > chcialam sie przywitac, w lominkach od ponad 20 lat mieszkam, na forum gazety > bywam regularnie od roku, ale dopiero dzis znalazlam forum o lomiankach i > gratuluje pomyslodawcy! W sumie nie ma czego gratulować, kiedyś (grudzień 2001) postanowiłem, że Łomianki jako metropolia też powinny mieć swoje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dziucholec1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 19.10.04, 13:44 Witam wszystkich.Froum odkryłam dopiero wczoraj, a mieszkam w naszej gminie od urodzenia....To był przypadek, ale dzięki niemu będę tu świadomie częściej zaglądać. Pozdrawiam serdecznie, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mkurzel Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 21.10.04, 14:33 Ja tez sie zamelduje - mieszkam w Dziekanowie Lesnym od 2 lat. Niestety moj dom stoi w jakims paskudnym kacie, do ktorego TPSA za nic nie chce podlaczyc neostrady, wiec poszukuje internetu radiowego, a poki co okazjonalnie lacze sie z pracy pod czujnym okiem szefa :-))) Pozdrawiam wszystkich lomiankowcow i sympatykow Mkurzel Odpowiedz Link Zgłoś
yo_oo Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 21.10.04, 14:59 witam wszystkich od roku w lomiankach na stale, wczesniej okazjonalnie. Zamieszkuje mieszkanko na osiedlu rownolegla Odpowiedz Link Zgłoś
asia98 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 07.12.04, 14:56 jak się mieszka na tym osiedlu, rozglądam się za mieszkaniem 2 pokojowym w tej okolic. Napisz mi proszę czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
magdak75 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 08.12.04, 16:45 to i ja sie zamelduje :) narazie mieszkanka Warszawy, ale mam nadzieje ze za jakieś 3 miesiace juz zamieszkam na osiedlu Słoneczne :) Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
novy33 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 08.12.04, 18:09 Witam, codziennie na forum. Może nie zawsze z głosem, ale jednak. novy33 Odpowiedz Link Zgłoś
aga375 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 14.03.05, 01:30 Odnawiając listę- odświeżam wątek. Na forum codziennie- choć nie zawsze z głosem. W Łomiankach od roku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 14.03.05, 01:47 Ja od niedawna na Forum, ale nadrabiam ochoczo. :) Faktycznie trudno tu trafić, chyba portale łomiankowskie traktują to Forum jako podziemie. Poza tym w Łomiankach już nie mieszkam, nad czym ubolewam. Zameldowana jestem nadal, pewnie gmina Bielany musi do mnie dopłacać. Mieszkałam 17 lat, rodzinka nadal mieszka i obecni (prawie)teście. Liczę na wygraną w lotto, wtedy może się osiedlę, tym razem nie w bloku a we własnym milusim domeczku. Dziekanów zdecydowanie odpada, bo tam policja strzela do niewinnej młodzieży. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gebik Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.05, 06:40 OBECNY! W Łomiankach od urodzenia, na forum od... lutego 2005:) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.05, 09:15 gebik napisał: > OBECNY! W Łomiankach od urodzenia, na forum od... lutego 2005:) I jaki z niego ranny ptaszek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
logownica Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.05, 10:10 Ranny? Co mu się stało? Nie wyglada na rannego :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
gebik Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 16.03.05, 06:16 Niestety... szkoła:( czasami tylko o tej godzinie mam czas i troszkę spokoju żeby poczytać forum... Ale zawsze troche tego czasu znajdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamafilipka1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 17.03.05, 09:18 Witam wszystkich :-) Ja w Łomiankach, a dokładniej w Kiełpinie mieszkam od 2 lat. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś