Dodaj do ulubionych

Chyba czas odnowić listę obecności drogi Sloggi :)

11.03.04, 08:27
Tylu nowych forumowiczów łomiankowskich nam się tu pojawia.
Witamy wszystkich :)))
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Chyba czas odnowić listę obecności Sloggi 11.03.04, 10:49
      Czytam, piszę, współmoderuję, lepię garnki i haftuję :)
      Jestem +
      • m.wojtek Re: Chyba czas odnowić listę obecności Sloggi 11.03.04, 11:29
        Zgłaszami się - staż mieszkaniowy w tutejszej społeczności - 3,5 roku.
    • randolff Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 11.03.04, 13:50
      Ostatnio często tu zaglądam choć na razie mieszkam w W-wie. Ale jest szansa, że
      wkrótce i ja dołącze do łomiankowskiej społeczności. Jestem w trakcie
      podejmowania życiowej decyzji.
      • esscort Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 11.03.04, 21:16
        randolff napisał:

Jestem w trakcie podejmowania życiowej decyzji.

Ślub?
        • randolff Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 11.03.04, 22:05
          Slub to juz dawno temu. Mialem na mysli nowy dom + kredyt na deser. To rownie
          stresujace - i chcialbym i boje sie.
          • ka.pi Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 11.03.04, 22:18
            to i ja sie moge zameldowac :)

staz krociosienki, ale za to nowego obywatela Lomianek niedlugo dostarcze ;)

pozdro
            • peternurek1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 12.03.04, 01:01
              witam , równierz jestem
              mieszkam od urodzenia , to już z 15 i pól roku
              • josi Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 12.03.04, 11:30
                Mieszkam na wlasnym od sierpnia, bywalam od urodzenia, a rodzinka zasiedziala
                od przedwojnia.
    • kubulek2002 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 12.03.04, 14:19
      I ja sie przywitam :)
      Obecnie mieszkanka Jelonek / Warszawa, ale juz od przyszlych wakacji (mam
      nadzieje) zamieszkam na Osiedlu Slonecznym :))))))))
    • catala Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slogg 15.03.04, 12:06
      I jeszcze ja się dopisuję:-)
      Staż mieszkaniowy (Dąbrowa) - już prawie 5 lat
      • filomenka Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.04, 12:15
        To ja też - bywam tu coraz częściej, ale na razie tylko czysto informacyjnie,
        no i co by Was poznać. A w Łomiankach, w "Tęczy" zamieszkam przy sprzyjających
        wiatrach może już w lipcu...
    • marzula Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.04, 12:59
      Witam serdecznie!
      W Łomiankach mieszkam od 13 lat, ale za to moje dzieci od urodzenia.
      Na forum bywam od niedawna, ale nadrobię to, obiecuję!!!
    • ijo1 Lista obecności 15.03.04, 19:13
      Witam
      W łomiankach a dokladnie w Kiełpinie mieszkam od urodzenia.
      Na forum zagladam, teraz coraz czesciej odkad spadla mi z nieba siec lokalna hura hura
      Pozdrawiam
      Kasia r.
    • mama.restauracyjna Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.04, 23:51
      Nie bylo mnie miesiac a tu takie zmiany! Witam, tez desant z Zoliborza - od 3
      lat.Lomianki (are?is?) the best!!Pozdrowionka Macinak!A moze -Twoim ulubionym
      tropem-jakies spotkanko na wiosne????????
      • macinak Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 17.03.04, 08:12
        Myśl o spotkanku krąży koło mnie uporczywie :)) ale czekam na prawdziwą wiosnę
        i jeszcze, żebym mieć chwilkę czasu i się tym wszysktkim zająć :)
        Pozdrawiam,
        Gośka
    • hiuppo Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 25.03.04, 09:11
      Pozdrowienia z Równoległej - ale to już Dąbrowa Zachodnia ;)
      W Ł. w zasadzie na stałe od grudnia 2003, ale z meldunku w Wawie nie
      rezygnuję ;)
      • esscort Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 25.03.04, 10:43
        hiuppo napisał:

ale z meldunku w Wawie nie rezygnuję ;).

Jeżeli placisz podatki, to lepiej zrezygnuj, bo wtedy część Twoich podatków
        trafi do Łomianek.
    • jaco2001 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 26.03.04, 17:34
      dzień dobry wszystkim !
      w tym roku stuka 7 lat jak zamieszkałem w łomiankach.

pzdr wszystkie łomiankowskie ogryzki !!!!
    • ksiazesecrets Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 29.03.04, 16:39
      Witam....ja mieszkam w łomiankach 11 lat (wcześniej Warszawa Ochota). Właśnie
      przeprowadzam się do mieszkania na osiedlu tęcza.......
      • paladin Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 03.04.04, 15:13
        sasiad zza Wisly

obecny

chociaz nie pisze
        to czasami wpadam i poczytam sobie
        co dzieje sie w Lomiankach

pozdrawiam mieszkancow
        • darek1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 02.07.04, 19:57
          Oj jestem tu od niedawna tzn od 3 tygodni i coś mi się wydaje że mało ludzi nas
          czyta. Może się mylę, może czytają tylko się nie wypowiadają ?
          A świstak siedzi..................okazalo się że te sreberka były kradzione:)
          • sloggi Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 06.07.04, 13:04
            To forum ciężko jest rozkręcić.
    • zuzaleczka Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 06.07.04, 08:57
      jeszcze ja - na co dzień sąsiadka też zza Wisły (tak jak Palladyn) ale pracuję
      w Łomiankach i mój rodzic stąd pochodzi
      • darek1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 06.07.04, 20:05
        Oj slabo cos
        • macinak Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 06.07.04, 21:50
          forum to tylko ludzie. Jak już obgadaliśmy sprawę obwodnicy, planu
          zagospodarowania i przedszkoli i knajp to cóż jeszcze pozostało? Chyba tylko
          zwiedzanie Łomianek by night albo jakaś wspólna wycieczka rowerowa :), bo coś
          mi się wydaje, że Łomianki są dosyć zroweryzowane?
          pozdrawiam,

gośka
    • allumeuse_21 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 19.10.04, 09:55
      chcialam sie przywitac, w lominkach od ponad 20 lat mieszkam, na forum gazety
      bywam regularnie od roku, ale dopiero dzis znalazlam forum o lomiankach i
      gratuluje pomyslodawcy!
      • sloggi Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 24.10.04, 13:22
        allumeuse_21 napisała:

> chcialam sie przywitac, w lominkach od ponad 20 lat mieszkam, na forum gazety
        > bywam regularnie od roku, ale dopiero dzis znalazlam forum o lomiankach i
        > gratuluje pomyslodawcy!

W sumie nie ma czego gratulować, kiedyś (grudzień 2001) postanowiłem, że
        Łomianki jako metropolia też powinny mieć swoje forum.
    • dziucholec1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 19.10.04, 13:44
      Witam wszystkich.Froum odkryłam dopiero wczoraj, a mieszkam w naszej gminie od
      urodzenia....To był przypadek, ale dzięki niemu będę tu świadomie częściej
      zaglądać. Pozdrawiam serdecznie,
      Magda

• mkurzel Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 21.10.04, 14:33
      Ja tez sie zamelduje - mieszkam w Dziekanowie Lesnym od 2 lat. Niestety moj dom
      stoi w jakims paskudnym kacie, do ktorego TPSA za nic nie chce podlaczyc
      neostrady, wiec poszukuje internetu radiowego, a poki co okazjonalnie lacze sie
      z pracy pod czujnym okiem szefa :-)))
      Pozdrawiam wszystkich lomiankowcow i sympatykow
      Mkurzel
    • yo_oo Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 21.10.04, 14:59
      witam wszystkich
      od roku w lomiankach na stale, wczesniej okazjonalnie. Zamieszkuje mieszkanko
      na osiedlu rownolegla
      • asia98 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 07.12.04, 14:56
        jak się mieszka na tym osiedlu, rozglądam się za mieszkaniem 2 pokojowym w tej
        okolic. Napisz mi proszę czy warto.
        • magdak75 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 08.12.04, 16:45
          to i ja sie zamelduje :) narazie mieszkanka Warszawy, ale mam nadzieje ze za
          jakieś 3 miesiace juz zamieszkam na osiedlu Słoneczne :)
          Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :))))
          • novy33 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 08.12.04, 18:09
            Witam, codziennie na forum. Może nie zawsze z głosem, ale jednak.

novy33
    • aga375 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 14.03.05, 01:30
      Odnawiając listę- odświeżam wątek. Na forum codziennie- choć nie zawsze z
      głosem. W Łomiankach od roku.
      pozdrawiam
      • kmsanczia Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 14.03.05, 01:47
        Ja od niedawna na Forum, ale nadrabiam ochoczo. :)
        Faktycznie trudno tu trafić, chyba portale łomiankowskie traktują to Forum jako
        podziemie.

Poza tym w Łomiankach już nie mieszkam, nad czym ubolewam. Zameldowana jestem
        nadal, pewnie gmina Bielany musi do mnie dopłacać.
        Mieszkałam 17 lat, rodzinka nadal mieszka i obecni (prawie)teście.
        Liczę na wygraną w lotto, wtedy może się osiedlę, tym razem nie w bloku a we
        własnym milusim domeczku. Dziekanów zdecydowanie odpada, bo tam policja strzela
        do niewinnej młodzieży. ;))
        • gebik Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.05, 06:40
          OBECNY! W Łomiankach od urodzenia, na forum od... lutego 2005:)
          • esscort Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.05, 09:15
            gebik napisał:

> OBECNY! W Łomiankach od urodzenia, na forum od... lutego 2005:)

I jaki z niego ranny ptaszek :-)
            • logownica Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 15.03.05, 10:10
              Ranny? Co mu się stało? Nie wyglada na rannego :-(.
            • gebik Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 16.03.05, 06:16
              Niestety... szkoła:( czasami tylko o tej godzinie mam czas i troszkę spokoju
              żeby poczytać forum... Ale zawsze troche tego czasu znajdę :)
    • mamafilipka1 Re: Chyba czas odnowić listę obecności drogi Slog 17.03.05, 09:18
      Witam wszystkich :-)
      Ja w Łomiankach, a dokładniej w Kiełpinie mieszkam od 2 lat.
      Milego dnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka