Dodaj do ulubionych

zaczynamy 25.06.2012

02.06.12, 17:35
Rozpoczynamy przebudowę Łomianek ,ruszamy z jeszcze większą prędkością w reformowaniu Gminy.
Opozycja od tego dnia zostanie zminimalizowana, oraz rozpocznie /fizyczne prace na rzecz odszkodowania za niewypał jakim jest referendum./
Proponuję taczki oraz fizyczne odpracowanie tych wszystkich głupot powiedzianych oraz powypisywanych, między innymi na forum. ,,Król zamieszania ,,zostanie nadzorcą gdyż Janek jest delikatnym mężczyzną.
To będzie reedukacja dla tych państwa z okładki,, Łomianek,,. Przyda się trochę ruchu dla odzyskania figury co poniektórym ,,modelkom,, i ,,modelom,, .
Obserwuj wątek
    • 11chwilka Re: zaczynamy 25.06.2012 02.06.12, 18:18
      Tak taczki i śni się wam powrót do dawnych czasów. Zapewniam was że szybo 24 Łomianki zapomną o waszych osobach, a jeżeli zechcecie pisać kolejne paszkwile i wszczynać kolejne burdy może was spotkać przewidziana prawem riposta. Przeciwnicy burmistrza nie tak jak wy szanują prawo i żądają od deweloperów realnego wkładu na rzecz gminy. Może sobie pisać co chcesz ale prochownie została przez was oddana bez cienia dbałości o mieszkańców. Tak jak nie widzieliście doli dziecka targanego na scenie, gdy jego matka wykonywała dziki tan z mikrofonem. Nie musimy stosować ani obelg, ani pomówień, nie musimy tez zastraszać i gozić taczkami, wystarczy prawda, a i tak wygramy to referendum!
      • lomianki_live Re: zaczynamy 25.06.2012 02.06.12, 18:23
        Wmawiaj to sobie kochanie do 25 czerwca, potem nadejdzie czas zapłaty....
        • ka72 Re: zaczynamy 25.06.2012 02.06.12, 19:43
          Uff.
          Wiesz czego Ci trzeba?

Opowiem Ci okrutną przygodę która spotyka nieszczęsne małpy w Chinach.
          Otóż pośród wielu drastycznych zachowań tej, jakże historycznie i cywilizacyjnie bogatej nacji, ta szczególnie powinna Cię zastanowić.

Mówiąc językiem współczesnym - słowo - mózgowy drenaż.
          W Chinach odbywa to się następująco.

Małpa umieszczona w obejmach unieruchamiających jej głowę pozbawiona zostaje szczytu czaszki. Klient w restauracji ma możliwość zajadania się jej świeżym mózgiem. Ma on (mózg) konsystencję jajecznicy. O smaku nie wspomnę, bo nie miałem możliwości poznania.

Kto Tobie ten mózg wyjadał? Podejrzewam że jeśli nawet ktoś to robił, to mu on nie smakował.
          Mózg idioty?
          • jojcorz Re: zaczynamy 25.06.2012 02.06.12, 20:18
            No faktycznie - okrutna, ale wszystko co dotyczy Państwa Środka ocieka dla Europejczyka niepojętym okrucieństwem.
            Bohdan Arct opisał kiedyś w świetnej książce pod tytułem Cena życia jak Japończycy wykorzystywali przyrodę w celach ... no to poczytajcie.
            Pędy młodego bambusa są niezwykle twarde i ostre. Ich dobowy przyrost sięga kilkunastu centymetrów.
            kulturalnieobambusach.blogspot.com/2011/04/ciekawostka-podziemny-ped-bambusa.html
            No i co? Jak sobie wyobrażacie gostka położonego na takich pędach.
            Jak długo wytrzyma?
            Arct, opisuje jeszcze jedną torturę stosowaną przez Azjatów.
            Do wiadra z wodą (a jest ona ciągle podgrzewana) wrzucamy szczura lub dwa. Na wiadrze sadzamy jeńca. I jak myślicie. Gdzie szczur wgryzie się jeżeli woda będzie zbyt gorąca?
            • referendumlomianki Re: zaczynamy 25.06.2012 02.06.12, 20:30
              Ależ chwilka ma rację. Postępowanie zwolenników burmistrza, ich obietnice rozprawy przypomina działania ludów pierwotnych. Ba nie tylko pierwotnych. Ich buńczuczne groźby, gdy ich los wisi na włosku i jest w rękach demokratycznego elektoratu, to doprawdy ewenement. Buta i zarozumiałość wsparte jakimś niesamowitym poczuciem własnej nadwartości nie wspartej niczym niż kłamliwa i oszukańcza i co najgorsze pusta propaganda. Dlatego proszę wszystkich o udział w referendum!
              • referendumlomianki Re: zaczynamy 25.06.2012 03.06.12, 12:38
                Wszscy 24 na referendum!
                • platfus09 Re: zaczynamy 25.06.2012 03.06.12, 12:45
                  referendumlomianki napisała:

> Wszscy 24 na referendum!

skoro nie chce wam się pracować ,a ja cały słomiankowski establishment mam
                  tam gdzie słońce nie dochodzi.
                  Łaskawie pocałuj mnie w pupę.
                  Po co mam iść robić tobie frekwencje. Wolę by pieniądze zamiast na referendum trafiły np na pomoc w melioracji Sadowej.

NIe nie idę !!! i pocałujta w pupę wójta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka