Dodaj do ulubionych

"Do żłobu"

20.06.12, 08:07
lomiankowska napisał(a): > Nie idziemy na referendum, bo do żłobu chcą się dorwać

Jak można bez przerwy pisać "do żłobu"? Zdajcie sobie sprawę wreszcie, kto ten "żłób" obecnie okupuje i pragnie przy nim się utrzymać- to ci, dla których "nie idziecie". Nie chcecie, to nie idźcie, ale co - w lepszym świetle ich stawiacie? Widać, że wszelki koncept wam wygasł.
Obserwuj wątek
    • muchomorek102 Re: "Do żłobu" 20.06.12, 10:53
      Proponuję byśmy tuzimko doszli do konsensusu pod względem ksmetycznym.
      Nazwijmy żłób paśnikiem.
      Oczywiście nie omieszkam napisać że do tego paśnika spieszą te osoby które widzą szansę na powrót i życie we wspaniałym świecie utopijnego nieróbstwa .
      Oczywiście to są ich marzenia gdyż wątpię by nowa ekipa /gdyby do tego doszło/ zatrudniła krzykaczy bez kwalifikacji . Pewnie jak po wyborach w 2006 zamknie im w ostatniej chwili drzwi przed nosem.
      • 2hestia Re: "Do żłobu" 20.06.12, 11:16
        Ciągle nie wiem, które osoby widzą szansę na powrót i życie we wspaniałym świecie
        utopijnego nieróbstwa
        Kogo masz na myśli? Jaki to ten wspaniały świat, w którym góruje nienawiść, fałsz, obłuda i wzajemne obrażanie. Kto chce wrócić. Kto?
        • muchomorek102 Re: do paśnika 20.06.12, 11:32
          Nie wiesz? wszak były bur to zapowiedział na sali, na Bemowie, kilka dni temu . Myślę że jest to bardzo prawdopodobne. Lekko z nim mieć nie będziesz, twoja latorośl również.
          Zaspokoiłem Edziu twoja ciekawość ,czy może strugasz nieuświadomionego?
      • tuzimka Re: "Do żłobu" 20.06.12, 11:43
        muchomorek102 napisał(a):
        > Proponuję byśmy tuzimko doszli do konsensusu pod względem ksmetycznym.
        > Nazwijmy żłób paśnikiem.

A co to zmienia poza nazwą?
        • be-cacy Re: Na paśnik 20.06.12, 17:33
          muchomorek102 napisał(a):
          > > Proponuję byśmy tuzimko doszli do konsensusu pod względem ksmetycznym.
          > > Nazwijmy żłób paśnikiem.

Na paśnik to obecni pasują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka