iod 26.01.06, 14:30 kmsanczia - przerzuciłam tutaj. Kobiety froumowe, idziemy do kina j.w? W tygodniu po 17.00? Kiedy? No teraz jak się zaczniemy umawiać, to nic z tego nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmsanczia Re: dumy i uprzedzenia 26.01.06, 14:44 Ustal termin i miejsce i kto chce niech przyłazi. Ja będę, chyba żeby termin nie pasował to wtedy dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Leclerc 26.01.06, 14:58 Iod jak się płaci w Leclercu on-line? Kartą, przy odbiorze? Bo stwierdziłam, że po co mam targać te ciężary jak mi mogą przywieźć za 7 zł. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Leclerc 26.01.06, 15:19 i tak i tak. Jak chcesz. Jak nie masz kasy w domu, to kartą. Ja najczęściej właśnie kasy w domu nie mam. Możesz sama odebrac i nie płacisz za transport wtedy, masz wszystko zapakowane w pudła, ale ja zazwyczaj wybieram opcję z transportem. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: dumy i uprzedzenia 26.01.06, 15:06 ja sie wlasnie probuje umowic z dziewczynami z bloga, z ktorymi sie spotykam co jakis czas ale jesli tutaj zbierzemy sie predzej to ja bardzo chetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: dumy i uprzedzenia 26.01.06, 15:27 Arkadia??? Najłatwiej mi dojechać. Na razie grają o 16.45 i 19.45. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: dumy i uprzedzenia 26.01.06, 15:28 w Arkadii sa bilet po 23zł.... a do mutikina nie lepiej? metrem a bilety po 15złociszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: dumy i uprzedzenia 26.01.06, 15:30 no ja odpadam, dla mnie to cała wycieczka :( Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: dumy i uprzedzenia 26.01.06, 15:57 Dla mnie do Arkadii też najbliżej, ew. Wisła lub coś w centrumie - Relax itp. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: dumy i uprzedzenia 26.01.06, 16:20 ja tez, ja tez. Iod moge u ciebie dzieci porzucic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: dumy i uprzedzenia 27.01.06, 16:50 Moge dolaczyc? Z ferii wrocilam..Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: dumy i uprzedzenia 27.01.06, 16:50 no jak fajnie! W końcu! To co, środa???? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: dumy i uprzedzenia 27.01.06, 18:52 Sroda jest super!Jak nie Arkadia to moze Bemowo?Nigdy tam nie chce chodzic ale i tak zawsze tam trafiam!!Aha nie tak daleko jest do Silver Screen na Targowku! I jak super,ze zmontowalyscie taka grupe silna lomiankowska pod wezwaniem..! PS I bedziemy zapraszac Was tez rodzinnie w jeden z najblizszych week endow-mam nadzieje,ze znajdziecie czas...!Oj dzialo sie i ten czas tak pedzi.. __________ iod napisała: > no jak fajnie! W końcu! To co, środa???? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: dumy i uprzedzenia 27.01.06, 18:55 na Targówek o 17 nie jadę, zapomnij. Arkadia dobra, bo pod prąd ;). I kawy bym się potem napiła... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: dumy i uprzedzenia 28.01.06, 10:29 17 targowek sroda oooops zapomnialam ze cala polska wraca na tarchomin!!to co arkadia?a reszta kobitek Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: dumy i uprzedzenia 28.01.06, 10:31 gdzieś Ty była, że o korkach w W-wie zapomniałaś???? Też bym chciała. Środa, Arkadia, sprawdzę godziny! Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: dumy i uprzedzenia 28.01.06, 11:18 to mam sie szykowac na srode do Arkadii czy jeszcze cos kobitki zamieszacie? Bo ja juz nie wiem... To znaczy wiem, ze chce z Wami pojsc do kina, poznać Was (potem juz tylko chlopaki zostana do poznania ale kobitki wazniejsze) :) Szykowac sie na srode, tak? Jesli wogole moge z Wami... :( Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna W srode bedzie nieczynne kino.. 29.01.06, 19:30 ...musimy jednak przelozyc..straszna tragedia Odpowiedz Link Zgłoś