krzysiom1 10.02.06, 17:13 Spróbujcie znaleźć na nim ul. Kiepury. Oczywiście zakładamy że nie wiecie gdzie ona jest. Jeżeli znaleźliście jeszcze jakieś błędy to wpisujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randolff Re: Plan Łomianek na stronie UMiGŁ 10.02.06, 17:21 Znajdźcie Spokojną :) Od pół roku jest oficjalnie taka ulica w Łomiankach. Od razu powiem, że o tej ulice nie wie nawet Policja, Wodociągi itp gminne służby. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Plan Łomianek na stronie UMiGŁ 10.02.06, 17:23 ja wiem, gdzie jest byłem na komisji jak ją przyjmowali, część radnych głosowała za choć do tej pory nie wie gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Plan Łomianek na stronie UMiGŁ 10.02.06, 17:28 Jak to część? To była grupa sprzeciwiająca sie? Pewnie chcieli nadać nazwę jakiegoś zasłużonego dla gminy człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Plan Łomianek na stronie UMiGŁ 10.02.06, 18:04 chodziło, mi o to, że część radnych nie wiedziała za czym głosuje, ale chyba przeszło to jednomyślnie. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Plan Łomianek na stronie UMiGŁ 10.02.06, 18:09 Niezłe: "cześć radnych nie wiedziała za czym głosuje" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Plan Łomianek na stronie UMiGŁ 10.02.06, 18:15 u nas na komisjach tak jest, oni prawie zawsze nie wiedzą za czym głosują, łomiankowski standart Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: Plan Łomianek na stronie UMiGŁ 11.02.06, 11:59 Poprostu przyjmijcie raz na wiarę, że to standart. NIEPRAWDOPODOBNY, NIEWIWARYGODNY, sUREALISTYCZNY, przypominajacy najlepsze czasy totalitaryzmu, ale niestety prawdziwy. A jak nie wierzycie to przyjdzie na komisje i zobaczcie sami. W dodatku uprawnieni do głosu, w wiekszości w sposób niemy akceptują takie praktyki. Proponyje zajrzeć do "folwarku zwierzęcego" Orwela, a wnim do problemu tch milusich zwierzaczków, które zasiadały do stołu z ludżmi. /przepraszam że opisowao ale ich nazwa może się komuś żle skojarzyć, a przecież nie ja to wymyśliłem/. Obyśmy nie popełnili podobnego błedu w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś