Dodaj do ulubionych

tym razem ja napisałem

17.03.06, 22:06
pewnie cos stawiam
Obserwuj wątek
    • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:07
      Traktor
      • mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:10
        fragsowi-traktor:) to wywiezie go na wycieczkę,
        żeby poznał Łomianki:)może wtedy ich polubi?
        a dla Nas ogromne piwo..
        • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:11
          Frags nie polubi Łomianek bo nie ma bloków, a w zasadzie jest ich za mało, to
          samo z hipermarketami:(
          • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:12
            Będzie będzie wszystko papirus, i bloki i hipermarket. Wszystko się załatwi...
        • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:11
          Ja w zasadzie lubię Łomianki, tu się świetnie śpi.
          • mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:17
            szkoda że tylko się świetnie śpi.
            • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:18
              Niczego innego ciekawego tutaj nie ma mazowianko
              • jorybka1 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:21
                Jak to nie ma . A Jazz Cafe, a Tarasowe Spotkania Kabaretowe, a.....Roman G?:)))
                • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:22
                  Jazz Cafe - prawda, na Tarasowych nie byłem i żałuję, a Roman - sznuję ale nam
                  nie po drodze.
                  • jorybka1 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:26
                    frags napisał:

> Jazz Cafe - prawda, na Tarasowych nie byłem i żałuję, a Roman - sznuję ale
                    nam
                    > nie po drodze
                    Nic straconego. Mam nadzieję,że z wiosną i Spotkania Tarasowe ruszą .A co do
                    pana G, to mi i nie po drodze i szacunkiem nie darzę.
                    • janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:34
                      Ciebie też nie każdy darzy szacunkiem rybo
                      • kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:37
                        Brycezion czy ty nie widzisz jak twój pupilek przegina?
                        • janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:39
                          kmsanczia napisała:

> Brycezion czy ty nie widzisz jak twój pupilek przegina?
                          kmsanczia trzyma z rybą

Frags jest kumplem Sternickiego
                          • kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:41
                            Ja trzymam z normalnymi, sympatycznymi i inteligentnymi ludźmi zazwyczaj.
                            • janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:42
                              kmsanczia napisała:

> Ja trzymam z normalnymi, sympatycznymi i inteligentnymi ludźmi zazwyczaj.
                              zapomiałem ty wiesz wszystko
                            • janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:48
                              kmsanczia napisała:

> Ja trzymam z normalnymi, sympatycznymi i inteligentnymi ludźmi zazwyczaj.
                              kmsanczia jest kumpelą Sternickiego bo on też uważa że wszystko wie
                              • kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:51
                                Nie miałam przyjemności z panem Sternickim, ale słyszałam że ma stodołę, znaczy
                                dobra partia.
                                • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:52
                                  Janku, za chwilkę się okaże, że wszyscy tu są kumplami Sternickiego. Może nam
                                  tym traktorem poodśnieża?
                                • janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:54
                                  kmsanczia napisała:

> Nie miałam przyjemności z panem Sternickim, ale słyszałam że ma stodołę,
                                  znaczy
                                  > dobra partia.
                                  ze Sternickim i jeszcze w stodole jaka to przyjemność
                                  • kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:57
                                    Mówię, że Sternickiego jeszcze nie widziałam, ale w stodole na sianie polecam. ;)
                                    • janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:02
                                      kmsanczia napisała:

> Mówię, że Sternickiego jeszcze nie widziałam, ale w stodole na sianie
                                      polecam.
                                      > ;)
                                      na sianeczku sianie.....
                          • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:43
                            Janek, ty wiesz wszystko, ale OK, dla podtrzymania dobrego humoru mogę być i
                            kumplem Sternickiego. bylem juz Sokołem, urzędasem Sokoła, mogę byc i kumplem...
                            • kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:44
                              Frags to ja wiem wszystko, ale skoro wolisz wierzyć Jankowi że jesteś urzedasem
                              sokoła, to sorry twój wybór. ;)
                              • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:46
                                Sanczis, teraz jestem KUMPLEM STERNICKIEGO!!!! Ok?
                                • kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:46
                                  Skoro ci to pasuje...
                                  • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:48
                                    Może być!!! Dla dobrej zabawy
              • mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:21
                I tu się mylisz,rozejrzyj się wokoło.
                • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:23
                  rozglądam. Ciemno i szczeka zgraja kundli
              • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:22
                nie mart sie koło Ciebie mam przebiegac kolej odsyłam do GŁ nr4/2005 spalinowa,
                byłem wczoraj w UM, Bedziesz niedługo miał dośc, a miałem nie pisac o tym
                trudno poszło:)
                • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:25
                  Kolej spalinowa??? Pięknie, będzie czym dojechać do city
                  • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:28
                    Papirus, to manipulacja - podajesz tylko złe informacje, a jak masz w zanadrzu
                    jakąś dobrą, to ją ukrywasz!
                    • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:29
                      juz pisałem do ciebie i wielu innych podaj dobra o sokole, nie ma i koniec, no
                      chyba ze wiesz na pewno że go wsadza za cos tam, to chetnie posłucham.
                  • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:28
                    fragi przenieś sie pod hutę warszwę, po co Tobie te krowy, mleko, wiesniaki. A
                    może szkoda Ci dziecka, aby mieszkało w tych spalinach warszawskich mi by było
                    szkoda naprawdę. Zobaczymy jak zbudują, na razie to plany
                    • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:31
                      Wiesz, ja jestem orędownikiem kolei -szybkiej i nowoczesnej łączącej łomianki,
                      a myślę, że i dalsze rejony z węzłem młocińskim. Moim zdaniem to dobre
                      rozwiązanie.
                      • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:37
                        Ty jestes jak sokól orędownikiem, fragi a jakie ty masz wykształcenie, chyba
                        nie ekonomiczne. Bo chcieć a móc to powazna róznica. Po piwersze trzea wykupic
                        tereny po drugie miec na to piwniąnidze i zgode włascicieli, a po tzrecie jakis
                        biznes plan i inwestora. Nie myslmy o rzeczach nierelanych kierujmy sie
                        rozsądkiem i wtedy sam dojdziesz do przekoania , że pewne rzeczy mozna a inne
                        po prostu nie. Sorry zarz adzanie nie polega marzeniach tylko na realiach!!!
                        • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:39
                          papirus, Ty chyba jednak sam zjadasz własny ogon. przed chwilka napisałeś z
                          dziką satysfakcją, że mi puszczą kolejkę pod oknami, a jak odpisałem, że OK
                          pomysł mi się podoba, to piszesz, że nie puszczą bo to nierealne. To jak w
                          końcu jest????
                          • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:47
                            nie zjadam ogona, o ekonomii pisałem ogólnie, a kolej chciałbym aby ci koło
                            domu zrobili tak jak innym koło domu robia trasy i inne nieplanowane rzeczy.
                            Wtedy byś zbystrzał , chciabłym abys dostał do zapłacenia opłate adicencka w
                            wysokości 10000 zł, aby Twoje dziecko jak dorośnie olewali w szkole, abys
                            został napadnięty w ciemnej ulicy (jak moja zona kiedyś), abyś rozbił samochód
                            na nieodsniezonej ulicy, abyś zerawł zawieszeni w bmw, abyś utnkał w korku na
                            trsie i stał w zime dwa dni, abyś miał takie problemy jak my i bys je poczuł.
                            Tak naprawdę nic z tgo Ci nie zyczę, tylko próbuję od tylu miesiecy straszyć,
                            no trudno kiedys zrozumiesz. Empatia -to okreslenie o którym uczyli Ciebie na
                            poczatku studiów.
                            • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:49
                              Empatia to coś z Empiku? papirusie, te Łomianki to jednak straszliwa dziura.
                              Naprawdę to wszystko się tutaj zdarza???
                              • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:51
                                Tak chodzi o empik, nie spodziwałem sie po tobie takich trafnych ocen.
                                • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:52
                                  Widzisz, jak ja umiem zaskakiwać ))))
                                  • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:54
                                    no tak tylko pisze bo juz mnie niczym nie zaskoczysz. Nawet nie zejdziesz
                                    ponieżej dna któe tutaj wiele razy pokazłes, choć może mnie zaskoczysz jeszcze
                                    czyms od miesiąca nuda, nic nowego z twojej strony
                                    • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:55
                                      staram się jak mogę, żebyś się nie nudził w nudnym miasteczku, które z białego
                                      powoli staje się czarne...
                                      • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:57
                                        no jak dla mnie zielone, ale to kwestia perepcji.
                                        • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:57
                                          Zielone???? O tej porze roku???? papirusie, szanuję ludzi z wyobraźnią.
                                          • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:59
                                            o jakiej za 5 dni wiosna a Ty się dziwisz, ach wiem a warszawie nie było
                                            zielonego koloru, przyzwyczaj się tu jest i to całkiem duzo, ile mieszaszw
                                            naszej wsi?
                                            • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:01
                                              Już trzeci rok... Mieszkałem na Sadach, miałem za oknem park. Tutaj same
                                              chwasty i nieużytki. Ale nie martwię się, przyjdą spychacze i zabudują )))
                                              • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:04
                                                ja wole zielone chwasty niz betonowe sasiedztwo. To kwestia gustu albo sie
                                                jest blokersem jak Ty albo wiesniekim jak ja,Wole byc wiesniakiem i zyć w
                                                spokoju zieleni niz blokersem:(
                                                • kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:05
                                                  A ja jestem blokersem ze wsi.
                                                  • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:06
                                                    km nie przesadzaj tu chodzi o mentalność:)
                                                  • kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:07
                                                    A nie, jeśli chodzi o mentalność to jestem czysty wieśniak (a nawet wieśniara). ;)
                                                  • papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:09
                                                    no miałem spac ale napisze że wiesniak z wiesniakiem sie zawsze dogada:)
                                                  • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:10
                                                    papi, wizja Łomianek, którą dzisiaj przedstawiłeś - ta z napadem, urywaniem
                                                    zawieszenia itp, powoduje, ze wolę być blokersem. Ale - z jakieś 10 lat.
                                                    Chciałbym, żeby moja córka do gimnazjum chodzila już w Warszawie i miała do
                                                    niego blisko.
                                              • esscort Re: tym razem ja napisałem 18.03.06, 11:48
                                                frags napisał:

Mieszkałem na Sadach,

Frags, mieszkaleś na sadach?! O, to już wszystko wyjaśnia.
                                                • frags Re: tym razem ja napisałem 18.03.06, 20:25
                                                  No, esscc, mieszkałem na Sadach. Czy to jakiś zły rejon?
                • mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:30
                  Fraks to Ty nie mieszkasz w Łomiankach,
                  Ty mieszkasz na Wsi,bo My mamy lampy,
                  chodniki,piękne kostką wyłożone ulice,
                  ławeczki,ścieżki rowerowe,place zabaw
                  dla dzieci,trzeba się tylko rozejrzeć,
                  wszystko w zasięgu ręki,bo widzisz My
                  mamy Burmistrza który dba o swoich
                  wyborców,bo nie wiem czy wiesz że w
                  Łomiankach są w tym roku wybory i żeby
                  zostać wybranym trzeba sobie zasłużyć,
                  więc na pohybel opozycji Sokołowski
                  musi zostać!!!!!!!!!
                  • jorybka1 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:33
                    A ja się zastanawiałam dlaczego moje dziecko dostało w przedszkolu
                    znaczek"buraczek". Nadmienię ,ze uczęszcza do przedszkola w "stolycy".;))
                  • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:34
                    ja tam nie wiem, mnie lokalne wybory nie interesują. Moja chata z kraja, jak
                    mawiają...
                    • mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:36
                      To uważaj bo jak tam pójdzie kolejka ,
                      to Ci tą chatę z kraja obetną na tory.
                      • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:38
                        A niech tną, pomieszkam jeszcze z 10 lat i planuje zmianę klimatu, pewnie do
                        tego czasu koleji nie będzie.
        • vivi22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:48
          oczy w słup hehe
          • frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:54
            vivi, Ty się trudnisz troszkę dziennikarstwem? Jest fajna fucha chyba. Jak
            chcesz, skrobnij na priva, to Ci powiem co i jak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka