mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:10 fragsowi-traktor:) to wywiezie go na wycieczkę, żeby poznał Łomianki:)może wtedy ich polubi? a dla Nas ogromne piwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:11 Frags nie polubi Łomianek bo nie ma bloków, a w zasadzie jest ich za mało, to samo z hipermarketami:( Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:12 Będzie będzie wszystko papirus, i bloki i hipermarket. Wszystko się załatwi... Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:11 Ja w zasadzie lubię Łomianki, tu się świetnie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:17 szkoda że tylko się świetnie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:18 Niczego innego ciekawego tutaj nie ma mazowianko Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:21 Jak to nie ma . A Jazz Cafe, a Tarasowe Spotkania Kabaretowe, a.....Roman G?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:22 Jazz Cafe - prawda, na Tarasowych nie byłem i żałuję, a Roman - sznuję ale nam nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:26 frags napisał: > Jazz Cafe - prawda, na Tarasowych nie byłem i żałuję, a Roman - sznuję ale nam > nie po drodze Nic straconego. Mam nadzieję,że z wiosną i Spotkania Tarasowe ruszą .A co do pana G, to mi i nie po drodze i szacunkiem nie darzę. Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:34 Ciebie też nie każdy darzy szacunkiem rybo Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:37 Brycezion czy ty nie widzisz jak twój pupilek przegina? Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:39 kmsanczia napisała: > Brycezion czy ty nie widzisz jak twój pupilek przegina? kmsanczia trzyma z rybą Frags jest kumplem Sternickiego Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:41 Ja trzymam z normalnymi, sympatycznymi i inteligentnymi ludźmi zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:42 kmsanczia napisała: > Ja trzymam z normalnymi, sympatycznymi i inteligentnymi ludźmi zazwyczaj. zapomiałem ty wiesz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:48 kmsanczia napisała: > Ja trzymam z normalnymi, sympatycznymi i inteligentnymi ludźmi zazwyczaj. kmsanczia jest kumpelą Sternickiego bo on też uważa że wszystko wie Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:51 Nie miałam przyjemności z panem Sternickim, ale słyszałam że ma stodołę, znaczy dobra partia. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:52 Janku, za chwilkę się okaże, że wszyscy tu są kumplami Sternickiego. Może nam tym traktorem poodśnieża? Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:54 kmsanczia napisała: > Nie miałam przyjemności z panem Sternickim, ale słyszałam że ma stodołę, znaczy > dobra partia. ze Sternickim i jeszcze w stodole jaka to przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:57 Mówię, że Sternickiego jeszcze nie widziałam, ale w stodole na sianie polecam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:02 kmsanczia napisała: > Mówię, że Sternickiego jeszcze nie widziałam, ale w stodole na sianie polecam. > ;) na sianeczku sianie..... Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:43 Janek, ty wiesz wszystko, ale OK, dla podtrzymania dobrego humoru mogę być i kumplem Sternickiego. bylem juz Sokołem, urzędasem Sokoła, mogę byc i kumplem... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:44 Frags to ja wiem wszystko, ale skoro wolisz wierzyć Jankowi że jesteś urzedasem sokoła, to sorry twój wybór. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:46 Sanczis, teraz jestem KUMPLEM STERNICKIEGO!!!! Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:21 I tu się mylisz,rozejrzyj się wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:23 rozglądam. Ciemno i szczeka zgraja kundli Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:22 nie mart sie koło Ciebie mam przebiegac kolej odsyłam do GŁ nr4/2005 spalinowa, byłem wczoraj w UM, Bedziesz niedługo miał dośc, a miałem nie pisac o tym trudno poszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:25 Kolej spalinowa??? Pięknie, będzie czym dojechać do city Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:28 Papirus, to manipulacja - podajesz tylko złe informacje, a jak masz w zanadrzu jakąś dobrą, to ją ukrywasz! Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:29 juz pisałem do ciebie i wielu innych podaj dobra o sokole, nie ma i koniec, no chyba ze wiesz na pewno że go wsadza za cos tam, to chetnie posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:28 fragi przenieś sie pod hutę warszwę, po co Tobie te krowy, mleko, wiesniaki. A może szkoda Ci dziecka, aby mieszkało w tych spalinach warszawskich mi by było szkoda naprawdę. Zobaczymy jak zbudują, na razie to plany Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:31 Wiesz, ja jestem orędownikiem kolei -szybkiej i nowoczesnej łączącej łomianki, a myślę, że i dalsze rejony z węzłem młocińskim. Moim zdaniem to dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:37 Ty jestes jak sokól orędownikiem, fragi a jakie ty masz wykształcenie, chyba nie ekonomiczne. Bo chcieć a móc to powazna róznica. Po piwersze trzea wykupic tereny po drugie miec na to piwniąnidze i zgode włascicieli, a po tzrecie jakis biznes plan i inwestora. Nie myslmy o rzeczach nierelanych kierujmy sie rozsądkiem i wtedy sam dojdziesz do przekoania , że pewne rzeczy mozna a inne po prostu nie. Sorry zarz adzanie nie polega marzeniach tylko na realiach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:39 papirus, Ty chyba jednak sam zjadasz własny ogon. przed chwilka napisałeś z dziką satysfakcją, że mi puszczą kolejkę pod oknami, a jak odpisałem, że OK pomysł mi się podoba, to piszesz, że nie puszczą bo to nierealne. To jak w końcu jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:47 nie zjadam ogona, o ekonomii pisałem ogólnie, a kolej chciałbym aby ci koło domu zrobili tak jak innym koło domu robia trasy i inne nieplanowane rzeczy. Wtedy byś zbystrzał , chciabłym abys dostał do zapłacenia opłate adicencka w wysokości 10000 zł, aby Twoje dziecko jak dorośnie olewali w szkole, abys został napadnięty w ciemnej ulicy (jak moja zona kiedyś), abyś rozbił samochód na nieodsniezonej ulicy, abyś zerawł zawieszeni w bmw, abyś utnkał w korku na trsie i stał w zime dwa dni, abyś miał takie problemy jak my i bys je poczuł. Tak naprawdę nic z tgo Ci nie zyczę, tylko próbuję od tylu miesiecy straszyć, no trudno kiedys zrozumiesz. Empatia -to okreslenie o którym uczyli Ciebie na poczatku studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:49 Empatia to coś z Empiku? papirusie, te Łomianki to jednak straszliwa dziura. Naprawdę to wszystko się tutaj zdarza??? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:51 Tak chodzi o empik, nie spodziwałem sie po tobie takich trafnych ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:52 Widzisz, jak ja umiem zaskakiwać )))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:54 no tak tylko pisze bo juz mnie niczym nie zaskoczysz. Nawet nie zejdziesz ponieżej dna któe tutaj wiele razy pokazłes, choć może mnie zaskoczysz jeszcze czyms od miesiąca nuda, nic nowego z twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:55 staram się jak mogę, żebyś się nie nudził w nudnym miasteczku, które z białego powoli staje się czarne... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:57 no jak dla mnie zielone, ale to kwestia perepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:57 Zielone???? O tej porze roku???? papirusie, szanuję ludzi z wyobraźnią. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:59 o jakiej za 5 dni wiosna a Ty się dziwisz, ach wiem a warszawie nie było zielonego koloru, przyzwyczaj się tu jest i to całkiem duzo, ile mieszaszw naszej wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:01 Już trzeci rok... Mieszkałem na Sadach, miałem za oknem park. Tutaj same chwasty i nieużytki. Ale nie martwię się, przyjdą spychacze i zabudują ))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:04 ja wole zielone chwasty niz betonowe sasiedztwo. To kwestia gustu albo sie jest blokersem jak Ty albo wiesniekim jak ja,Wole byc wiesniakiem i zyć w spokoju zieleni niz blokersem:( Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:05 A ja jestem blokersem ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:06 km nie przesadzaj tu chodzi o mentalność:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:07 A nie, jeśli chodzi o mentalność to jestem czysty wieśniak (a nawet wieśniara). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:09 no miałem spac ale napisze że wiesniak z wiesniakiem sie zawsze dogada:) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 23:10 papi, wizja Łomianek, którą dzisiaj przedstawiłeś - ta z napadem, urywaniem zawieszenia itp, powoduje, ze wolę być blokersem. Ale - z jakieś 10 lat. Chciałbym, żeby moja córka do gimnazjum chodzila już w Warszawie i miała do niego blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: tym razem ja napisałem 18.03.06, 11:48 frags napisał: Mieszkałem na Sadach, Frags, mieszkaleś na sadach?! O, to już wszystko wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 18.03.06, 20:25 No, esscc, mieszkałem na Sadach. Czy to jakiś zły rejon? Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:30 Fraks to Ty nie mieszkasz w Łomiankach, Ty mieszkasz na Wsi,bo My mamy lampy, chodniki,piękne kostką wyłożone ulice, ławeczki,ścieżki rowerowe,place zabaw dla dzieci,trzeba się tylko rozejrzeć, wszystko w zasięgu ręki,bo widzisz My mamy Burmistrza który dba o swoich wyborców,bo nie wiem czy wiesz że w Łomiankach są w tym roku wybory i żeby zostać wybranym trzeba sobie zasłużyć, więc na pohybel opozycji Sokołowski musi zostać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:33 A ja się zastanawiałam dlaczego moje dziecko dostało w przedszkolu znaczek"buraczek". Nadmienię ,ze uczęszcza do przedszkola w "stolycy".;)) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:34 ja tam nie wiem, mnie lokalne wybory nie interesują. Moja chata z kraja, jak mawiają... Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:36 To uważaj bo jak tam pójdzie kolejka , to Ci tą chatę z kraja obetną na tory. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:38 A niech tną, pomieszkam jeszcze z 10 lat i planuje zmianę klimatu, pewnie do tego czasu koleji nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: tym razem ja napisałem 17.03.06, 22:54 vivi, Ty się trudnisz troszkę dziennikarstwem? Jest fajna fucha chyba. Jak chcesz, skrobnij na priva, to Ci powiem co i jak Odpowiedz Link Zgłoś