kampinoska1 23.09.06, 18:56 Gdzie Papirus?????? Czy ktoś czytał dzisiaj Papirusa? Słyszałam że pracuje nad nowymi tekstami w www.lomianki-wybory! Czy ktoś może to potwierdzić ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: Gdzie Papirus???????/ 23.09.06, 20:11 jestem, ale o co chodzi? jak jestem to źle jak mnie nie ma jeszcze gorzej. Kamp rozumiem, że niby to ja jestem lomek2 wg. Ciebie, wg fragsa pewnie jestem suren, tak kim ja jeszcze nie zostanę:) No cóż, to wada wszechstronności:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Gdzie Papirus???????/ 23.09.06, 20:26 paps, tyle już cię znają na forum, przyznaj w końcu że dziś społecznie dyżurowałeś w gminie pod burmistrzowskim telefonem zaufania:) niech choć trochę prawdy spadnie na to forum:) a w ogóle dlaczego papirus nie jest moderatorem tego forum??? tak się nie godzi, przecież codziennie musi coś napisać aby ktoś inny mogł na to odpowiedzieć. paps pomyśl a innych a nie tylko o sobie. naprawdę tak nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Gdzie Papirus???????/ 23.09.06, 20:28 :) na moderatora nie zgodził się Robek, więc nie zostałem! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Gdzie Papirus???????/ 23.09.06, 20:43 :) to prawda. Nie chciałem być moderatorem;) Papek też odmówił? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Gdzie Papirus???????/ 23.09.06, 20:47 ja nie odmawiałem, ale nie muszę być. Cenzury na razie nie ma więc jest ok. Natomiast zdarza się niestety czasem brak kultry i chamstwo, na szczęście przez nas tępione! No nie przez wszystkich:( Odpowiedz Link Zgłoś