krzysiom1 22.01.07, 12:54 zegarsmierci.info Taka ciekawostka.. Pamiętajcie że są trzy opcje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beasaf Re: Zegar śmierci 19.04.07, 23:33 Byłam,diabli mnie podkusili, rokowania niezbyt optymistyczne! Odliczanie juz się zaczęło! Cóż, grunt to przeżyć życie jak najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Zegar śmierci 20.04.07, 09:06 Ja też sprawdziłam, pół roku po swoim mężu, nie zaszaleję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zegar śmierci 20.04.07, 10:13 To ja nie sprawdzam. :/ Ty to chociaż masz pół roku na szaleństwa, a jak się okaże że ja wcześniej kojfnę to już nie ma dla mnie nadziei. :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Zegar śmierci 20.04.07, 10:27 A mnie wyszło, że juz odwaliłem tzw. kitę, więc postanowilem nie płacic podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Zegar śmierci 20.04.07, 10:43 A mnie się wyświetliło (już po wprowadzeniu danych): "Internet Explorer cannot display the Web Page" - czy to znaczy, że program postanowił oszczędzić mi wiadomości o rychłym końcu i konieczności pilnego sporządzenia testamentu? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zegar śmierci 20.04.07, 10:45 Drabbu ja myślę, że będziesz żył dłużej niż internet explorer. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zegar śmierci 20.04.07, 10:43 esscort napisał: > A mnie wyszło, że juz odwaliłem tzw. kitę Aaaa, duchy! Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Zegar śmierci 20.04.07, 11:08 co Was tak naszło przy piątku, siedzę tu i umieram....ze śmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Zegar śmierci 20.04.07, 11:15 i_bella napisała: siedzę tu i umieram....ze śmiechu :) Ale sprawdziłaś, czy juz możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Zegar śmierci 20.04.07, 11:14 13 lat będę wesołą wdówką :)))....gdzie to ubezpieczenie na zycie, może sumę trzeba podnieść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zegar śmierci 20.04.07, 11:35 Kiedyś sprawdzałam i wyszło mi że kojfnę 13 lat po wyjściu za mąż. Na razie mi się nie śpieszy do ołtarza. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Zegar śmierci 20.04.07, 15:05 Pamiętajcie, że naciskając czaszki w prwym górnym rogu zmieniacie warianty. Optymistyczny od pesymistycznego rózni się zasadniczo. Mi w pesymistycznym wychodzi, że od sześciu lat już nie żyję:((( Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Zegar śmierci 20.04.07, 15:07 E, to ja tylko od dwóch, ale to znaczy, że obaj moglismy nie wiedzieć, że jest możliwe, że w Polsce wicepremierami mogą być Giertych i Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Zegar śmierci 20.04.07, 15:28 Pesymistycznego nie sprawdzam, mam ciekawe plany na to lato, szkoda byłoby gdyby okazało się, że nie doczekam :( Odpowiedz Link Zgłoś
beasaf Re: Zegar śmierci 20.04.07, 19:29 Ale używki trzeba nadużywać czy wystarczy popijać okazjonalnie, żeby zaznaczyć, bo być może pożyję sobie nieco dłużej. Rozbrajacie mnie swoimi tekstami:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Zegar śmierci 20.04.07, 20:29 beasaf napisała: > Ale używki trzeba nadużywać czy wystarczy popijać okazjonalnie, Oczywiście nadużywać, wtedy to i odejście nie boli( mam nadzieję) chyba polecę dać ofiarę na mszę, tylko na jaką intencję, czy że już nie żyję? czy że o mnie zapomniała, no ta kostucha:)) Dawno się tak nie uśmiałam. > Odpowiedz Link Zgłoś